آره دو قسمتیه.اولای قسمت دومش هم یکم سخته.یه وسیله ی پرنده ی بدون سرنشین(UAV) دنبالت می گرده.اگه sniper داری میتونی نابودش کنی اما اگه نداری فقط باید از دستش فرار کنی چون اگه گیرت بندازه بدجوری بهت شلیک می کنهنقل قول:
Printable View
آره دو قسمتیه.اولای قسمت دومش هم یکم سخته.یه وسیله ی پرنده ی بدون سرنشین(UAV) دنبالت می گرده.اگه sniper داری میتونی نابودش کنی اما اگه نداری فقط باید از دستش فرار کنی چون اگه گیرت بندازه بدجوری بهت شلیک می کنهنقل قول:
آره ميدونم اونجاهاشو رد كردم!نقل قول:
لعنتي چقدر هم سخت بود!:27:
ممنون و متشكر:10:
سلام من دوباره گير كردم!:19:
اما اين بار انگار مشكل از خود بازيه! من رفتم توي اون كانال ها ( توي مرحله ي دهم آخراش) و به حرفهاي اون مرده كه توي تلوزيون بود و آدامهاي اتاقه گوش دادم و بعد لمبرد بهم گفت كه بايد برم لبتاب رو دستكاري كنم يا بردارم يا يك همچين چيزي! ولي وقتي ميخوام از كانال خارج بشم اون آخرش گير ميكنه ديگه نميره عقب يعني ميتونه بره جلوها! ولي به يك قسمت كه ميرسه ديگه از اون عقب تر نميره:19::19::19:
من چي كار كنم در نمياد از توي كانال!:31:
اگه اشتباه نکنم شما تقریبا تو اخرین مراحلشی. به وسیله دوربین مخصوص لپ تاپ ژنرال رو دستکاری کن از توی همون کانال. بعدش عقب عقب برگرد سوار اسانسور شو و برو پائین البته اسانسور کار نمی کنه باید بپری!نقل قول:
به به خداییش بازی رو حال می کنی حالا برو Mgs بازی کن پشت سر این بد بگو !!
سلام بچه ها
من امروز تازه این بازی رو نصب و بازی کردم الان رفتم تو مرحله 2
یه سوال دارم این چرا تفنگهای بقیه رو بر نمیداره؟
یعنی نمیشه؟
و یه سوال دیگه سیوهای بازی کجاست؟
مگه نباید اینجا باشه؟
C:\Documents and Settings\hamed\Application Data\Ubisoft
ولی نیست
من بازی رو توی این درایو نصب کردم
F:\Splinter Cell 3
مسیر بازی هم توی استارت اینجاست
C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\alibaba\Splinter Cell 3
حالا بگید من باید چطوری سیوهاش رو پیدا کنم
حالا شانس بد من این بازی مال شونصد سال پیشه خدا کنه کسی جوابم رو بده
ممنون
:20:
فکر کنم ذخیره این بازی تو دایرکتوری خود بازی توی یه پوشه به اسم Saved Games باشه .
چی شده همه دوباره دارن اینو بازی میکنن؟ :دینقل قول:
نه سلاح هارو برنمیداره فقط سنگ یا بعضی چیزای خاص که برای پرتاب کردن و گمراه کردن دشمن به کار میرن.
نه والا اینجا هم نبود :41:نقل قول:
سام فیشر جان من چکار کنم؟:19:
با بازی خیلی حال کردم ولی سیوهاش رو میخوام چون ممکنه ویندوز عوض کنم اونوقت بدبخت میشم
کمک کنید
:10:
والا یادم نمیاد... شاید دوستان دیگه یادشون باشه بتونن کمکت بکنننقل قول: