سـال نـو مبـارک . . . نـوروزتـان پـیـروز
سری چهل و دوم
این هم دومین آهنگ مخصوص نوروز از سری MP3 ها که تکه ای از آهنگ Quiet Man یانی میباشد اگر از این نوع آهنگها هم دوست داشتید پیغام بگذارید تا بعد از پایان آهنگهای Midi این سری را در یک تاپیک جدید شروع کنم. کلاً آهنگ ها از همه جورش هست. آهنگهایی از یانی ، کلاسیک ، رپ ، هیپ هاپ ، تاپ ، جاز و غیره .
امیدوارم خوشتون بیاد ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
268K
به امید دیدار ...
دردِ دل امروز :
« اینروزها چقدر تهران خلوت شده. آدم کیف میکنه رانندگی کنه. هوا هم تمیز شده و میشه چندتا نفس درست کشید ! اینهم یکی از برکات نوروز است برای اونهایی که مایه رفتن به مسافرت را ندارند. حداقل هوای سالم تنفس میکنند. اما نمیدونم چه اتفاقی افتاده که میوه یهو گرون شده. همین دیروز پرتقال نسبتاً درشت و خوب را تجریش میشد کیلویی 650 تومان خرید اما امروز ظهر همان پرتقال شده بود 800 تومان. خدا به خیر بگذرونه . »
++++++++++++++++++++++++++++++++
سری چهل و پنجم و چهل و ششم
با سلامی مجدد. انشااله که تعطیلات نوروزی خوش گذشته باشه و سلامت و شاد دوباره به تکرار ایام مشغول...
میبخشید یک چند روزی نبودم. گرفتار شدم و دور از این فضای اینترنت که البته همچین بد هم نبود. انقدر به این فضای لعنتی پابند شدیم که بعضی موقع ها یادمون میره چیزهای قشنگتری هم هست.
بگذریم، اما امروز ادامه میدهیم فایل های midi را و البته به خاطر این چند روز دیرکرد دو دسته فایل آماده کردم که امیدوارم خوشتون بیاد.
دردِ دل امروز :
... آدمها سه دسته اند .
دسته اول که فقط دنبال پول هستند و خودشون هم میگویند که دنبال پول هستند. ( بازم گلی به جمالشون )
دسته دوم اونهایی هستند که دنبال راه راست میگردند تا بدین وسیله پول بیشتر انبار کنند اما اقرار نمیکنند که بدنبال پولند و ادعا میکنند که بدنبال حقیقتند. ( بنظر شما کجاشون گرم )
دسته سوم اونهایی هستند که ادعا دارند به حقیقت رسیدند و به زور میخوان شما را هم وادار کنند که از راه اونها برید تا بحقیقت برسید. و مادیات این دنیا را هم چرک کف دست میدونند.( اما من نمیدونم چرا همشون میلیاردرند ! )