آقا یه سری ترکیب برای 5vs5 اگه کسی بلده که خفن باشه بده. من خودم 3-4 تا بلدم. شما هم چندتا بگین.
Printable View
آقا یه سری ترکیب برای 5vs5 اگه کسی بلده که خفن باشه بده. من خودم 3-4 تا بلدم. شما هم چندتا بگین.
نقل قول:
نوشته شده توسط The 69 eyes
ممنون :blush:
باشه کامل می زارم
اینم کامل بود فقط تیم حریف خارج شد :evil:
ترکیب هیرو بگم یا Item ؟نقل قول:
نوشته شده توسط The 69 eyes
اگه واسه هيرو ميخواي به نظر من :
Light :
1- Vengeful Spirit
2- Warchief
3- Omni Knight
4- Goblin Techies
5- Stone Gaint
Dark :
1- Necrolyte
2- Lord of Avernus
3- Netherdrake - Viper
4- Nerubian Assassin
5- Bane Elemental
Light :
Vengeful Spirit
Crystal Maiden
Treant Protector
Omniknight
Moon rider
Dark :
Venomancer
Doom
Bone Fletcher
Sand King
Lord of Avernus
راستی نظرتون در مورد این هیرو جدیده Priestess of the Moon چیه ؟
من می گم هم خوبه هم بده
چون Agility ولی همه ی Spell هاش زدنیه به خاطر همین Mana زیاد می خواد
Spell اولش عالیه
Spell دومش یه جورایی اعصاب خورد کنه
Spell سومش یه جورایی باحاله :)
Spell چهارم یا همون Level 6 هم که خداس
Range و Speed اش هم خوبه (Range 600) :ohno:
آقا metalzadeh عزيز نظرت جالبه اما تو قسمت Dark هيرو Suport قرار ندادي !
راستي اگه Light هيرو Warcheif ورداشت با کدوم يکي از اين هيروها ميخواي بزنيش ؟ ;) بدون داشتن Necrolyte تو ترکيب تيم ؟
راستي درباره اون هيرو جديده همه Spellهاش خداست کافيه واسش يه Maelstorm بگيري و با Eaglehorn ترکيب کني بعد ببين چي کار ميکنه ! :tongue: :biggrin:
خوبه بد نیست. ولی coin جان من منظورم نوعی ترکیب hero بود که با هم بد جور match باشن.نقل قول:
نوشته شده توسط Cain
مثلا :
crystal maiden
silencer
enigma
protector
chen
این ترکیب رو غیر ممکنه که بشه به راحتی زدش. چون اینطوری میشه :
اول enigma همون level 6 رو میندازه وسط همه که همه وای میستن.
بعد crystal همون وسط میره و 6 میزنه.
بعد وقتی گرفتن enigma تموم بشه نوبت به protector میرسه و اگه نتونن کار رو خوب انجام بدن silence همون level که silnece نام داره رو میزنه یعنی level 6 و chen هم همه رو heal میکنه. Mekanes هم هست تازه. یعنی عمرا نمیمیرن.
ممنون ولی اگه از اینجور ترکیبا بگی ممنون میشم
ممنون metalzade جان ترکیب team 1 که بد نیست ولی باید vengful رو برداری چون زیاد به درد نمیخوره تو این ترکیب.نقل قول:
نوشته شده توسط metalzadeh
team 2 ت هم اصلا خوب نیست چون این hero ها که زدی هیچ ربطی به هم ندارند.
بعد من bone fletcher بازم یعنی hero ی اصلیمه. شما براش چی میزنید معمولا ؟من براش divine repair میزنم با ankh . بعضی وقتا هم این item جدیده که chain میزنه رو میخرم با butter fly و خیلی چیزهای دیگه. شما چی ؟!
به نظر من این حرف درست نیست که فلان hero نباشه team میبازه یا این hero از همه خفنتره. مثلا بعضیا میگن lich king نباشه نمیشه یا بعضیا میگن necroyte . اون hero هم بد نیست. level 6 ش هم خیلی به قول معروف bug هست . خیلی cover میده :biggrin:نقل قول:
نوشته شده توسط Cain
warchief هم با lord of avernus میشه زد . در ضمن اگه blink نخره که با همه hero ها میشه زدش به جز sand king :happy: