جبار زاده اصل کجایی ؟ مودم رو که شکر خدا عوض کردی فریمور اصلی های وب ویرایش خودم که جایی منتشر نکردم ( بدون رنگ بنفش ) با امکانات کامل رو هم گذاشتم در اختیارت . حالا این شما و اینم میدان :n02: منتشر کن از کف میریم دیگه مرد :n40:
Printable View
جبار زاده اصل کجایی ؟ مودم رو که شکر خدا عوض کردی فریمور اصلی های وب ویرایش خودم که جایی منتشر نکردم ( بدون رنگ بنفش ) با امکانات کامل رو هم گذاشتم در اختیارت . حالا این شما و اینم میدان :n02: منتشر کن از کف میریم دیگه مرد :n40:
نمیشه:n28::n28::n28::n28::n28:نقل قول:
چگونه نام اپراتور رو جایگذاری کردی ورنگ سیاه که اطلاعات دکل را میده آموزش بدین مرسینقل قول:
نمیشه:n28::n28::n28::n28::n08:نقل قول:
یعنی دارم روش کار کنم کمک نکن:n10::n10::n10: روشش رو پیدا کردم:n05::n05::n05:نقل قول:
مودم من ورژن 11.195.03.00.1445 های وب داره بدون لحیم کاری میشه ورژن 198 انلاک ریخت ؟
نمیشه دستکاری شده با لحیم کاری ولی جنرال با لوکال و 198 داخل انجمن فقط با لحیم کارینقل قول:
موفق باشید:n40::n40::n40:
البته اینو یادم رفت بگم مودم من ایرانسل ولی فریمور های وب ریختم و انلاک هم شده.نقل قول:
عیبی نداره هر فریمور دستکاری رو با لحیم کاری باید بزنی رو مودمنقل قول:
جبارزاده اصل اون قسمت اضافه کردن دیوایس اینفورمیشن علامت سوال ؟ و قسمت hotlinks رو هم اموزش دادم میتونی بزاری رو فریمور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]