چی شد کجا در رفتی هیتلر مردم آلمان به فاحش*گی انداخت کل اروپا رو میگرفت برتریش به لیبرالیست چی بود؟تو سوسیالیست چطور پشم حسابت میکنن؟بیا جواب بده دیگه خاک تو سرنقل قول:
Printable View
چی شد کجا در رفتی هیتلر مردم آلمان به فاحش*گی انداخت کل اروپا رو میگرفت برتریش به لیبرالیست چی بود؟تو سوسیالیست چطور پشم حسابت میکنن؟بیا جواب بده دیگه خاک تو سرنقل قول:
تو اسگل گیج هروقت فرق دست راست و چپتو فهمیدی و شیرفهم شدی که ناسیونال سوسیالیسم بیش از اینکه چپی باشه، یه راست افراطیه، اون وقت بیا بحث کن. همه دنیا به راست میشناسن بعد تو یه نفر شاسکول مناطق محروم میگی چپ. واقعا خنده داری:biggrin: برو بچه وقت ما رو بیخود تلف نکن.
از اونجایی ک خودت سوتی دادی راستوله با درون مایه چپ پس دیگه زر اضافه نزن راستول و چپولم هردو یه گهن ناراحت میشی میگم چپول آخی باشه راستول الاغ هیتلر جونت چیش از لیبرالیست بهتر بود؟تو سوسیالیست چطور پشم حسابت میکنن؟ خاک بر سرت ک داری در میری:thumbsup:نقل قول:
از توی اُمُل بیسواد در برم!؟ ریدی!....:biggrin:نقل قول:
توی ناسیونال سوسیالیسم نظام شایسه سالاری مبنی بر نژاددار بودن و ذاتدار بودن مطرحه. دلال و باکندار و صراف بی وجود و بی ذات که فقط با پول به قدرت برسه مطرح نیست. شرط عضویت در SS گارد ویژه، حداقل 5 سال خدمت در ارتش آلمان بود. یعنی فقط وطن پرست واقعی میتونست عضو رده بالا بشه.
تو سرمایه داری فاسد فقط و فقط ملاک پوله و هر چقدرم خدمت کرده باشی هرچقدر باسواد باشی بدون پول هیچی نیستی! هیچی.
البته هضم اینا برای اسگل خایه مالی مثل تو سخته.:biggrin:
شایسته سالاری در سوسیالیسم چطور تایید میشه؟ملاکاش چیه؟خایه مالی بیشتر ریش و پشم بلند تر دقیقا چطور؟یا نه هرچقدر بیشتر گاو باشی مثل تو قبول میکنن؟:laughing:نقل قول:
100 بار گفتم سوسیالیسم خالی بحثش جداست. من دارم در مورد ناسیونال سوسیالیسم حرف میزنم. ولی بازم نمیفهمی. کلا نفهمی.نقل قول:
اون حزبی که تو میگی اسمش SPD بود نه NSDAP. حزب کمونیستی هم داشتن به نام KPD. توی گیج من رو با اونا اشتباه گرفتی و سوال هایی که میکنی مربوط میشه به اونا نه من. برو از خودشون بپرس. گیجعلی میرزای مناطق قحظی زده.:biggrin:
موسسین حزب کمونیست آلمان KPD و USPD این دوتا جهود کثیف بودند که به درستی توسط آلمانی های وطن پرست شناسایی و به درک واصل شذنذ.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.................................................. .
در مورد هر کوفتی حرف میزنی چطور شایسته سالاری توش تایید میشد؟ملاکاش چی بود؟نقل قول:
نجات داد بله نجات داد این دلیل نمیشه بگیم فرشته وحی بود گه کل خانوادت خوردننقل قول: