دادا ما که از هفته اول شروع کردیم مثلا چه گلی به سر زدیم؟ :n02::n02::n02:نقل قول:
الان برات میفرستم.
Printable View
دادا ما که از هفته اول شروع کردیم مثلا چه گلی به سر زدیم؟ :n02::n02::n02:نقل قول:
الان برات میفرستم.
خب برای Boxing day آماده شید که همیشه هیجان انگیزه، این هفته با اینکه امتیاز خوبی گرفتم ولی واقعا شاکی هستم! آخه کی با 84 امتیاز هد تو هد میبازه؟ شانسه که من دارم؟ در حالی که مورد داشتیم با 49 امتیاز برده ولی خب نبرد این هفته من حسام شد نبرد دو نفر برتر این هفته .
مسئله دیگه انتخاب کاپیتان بود که به دی بروینه دل بستم ولی خطا کردم خطا! 8 بازیکن تیمم از دی بروینه بیشتر امتیاز گرفتن و این یعنی هشت تا انتخاب بهتری میتونستم انجام بدم که خب خراب کردم
ولی در جام حذفی تا حالا خوب پیش رفتم و این سه مرحله رو پشت سر گذاشتم، به امید اینکه دوباره برگردم صدر . جایی که بهش متعلقیم
خب خب خب
نیم فصل هم تمام شد
و پس از 19 هفته رقابت نفسگیر قهرمانهای نیمفصل در دو لیگ کلاسیک و هدتوهد مشخص شدند.
مصاحبهای با دو قهرمانمان داشته باشیم.
دوستان هر کی دوست داشت خوبه دربارهی این نوزده هفته و آنچه بر تیمشان گذشت و چه باعث شد اوج بگیرند یا برعکس و ... بنویسند.
:n06:
- تبریک برای قهرمانی در نیمفصل در لیگ کلاسیک. شما همین چند هفتهی آخر اضافه شدی. ابتدا دراینباره بگویید که چه شد که ابتدا اضافه نشدید به لیگ.
- یکی از قدیمیهای فانتزی هستی و سالها حضور داشتی. این تجربهی بالا چه دید و درسی رو برای شما به همراه داشته که میتونه برای دیگران هم مفید باشه
- بغیر از وایلدکارت از دو بنس فری هیت و تریپل هم استفاده کردی. آيا از انجام اونها راضی هستید و آیا زمان درستش به نظرت همین نیم فصل اول بود؟
- دربارهی هفتهی سوم بگو. آيا نتیجهی هفتهی دوم وادارت کرد به انجام این کار. همان هفته نتیجه نداد ولی در بلندمدت چه؟ : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- هدفتان در پایان فصل و جایگاهی که کسب خواهید کرد در همین لیگ و بویژه میان بیش از پنج میلیون نفر چیه؟
- کاپ هم تنها دو هفته شد برات. سالهای قبل تا چه مراحلی تونستی دووم بیاری ؟ آیا از ابتدا بود یا این چند سال اخیر اضافه شده به فانتزی.
- بهنظرت این فانتزی در ساحتار خودش کاستیهایی رو داره که طراحان اون بهتر بود اون رو به امکاناتش اضافه میکردند؟
- با درفت چه کردی؟
- جایگاه منچستر در پایان فصل؟
- بهترین بازیکن فانتزی به نظرت در پایان فصل کیه؟
- و کلام آخر
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- تبریک برای قهرمانی در نیمفصل اول در لیگ هدتوهد. تا همین چند هفته پیش در کلاسیک مقام بهتری داشتی اما این چند هفته امتیاز خوبی نیاوردی. ابتدا در این باره بگو.
- قهرمانی در هدتوهد. ابتدا بگو به تظرت هدتوهد مهمتره یا کلاسیک و بعد خیلی میلیمتری قهرمان نیمفصل شدی. هیجان این لیگ بیشتر بود برات یا کلاسیک؟
- شما هم از قدیمیهای فانتزی هستی. این همه حضور چه ارمغانی برات داشته و چه دیدی بهت داده که بیانش میتونه برای بقیه هم مفید باشه.
- درباره ی هفتهی چهاردهم بگو. چه شد که اینگونه شد؟ : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- کاپ هم تنها دو هفته شد برات یعنی تنها یک هفته تونستی دووم بیاری. سالهای قبلت چگونه بود و نظرت دربارهی کاپ چیه؟
- هدفت برای پایان فصل؟
- و آیا باید بخشی به فانتزی اضافه بشه یا تغییری رو میبینی که نیازه ایجاد بشه؟
- درفت چه خبر؟
- جایگاه چلسی در پایان فصل؟
- بهترین بازیکن فصل در پایان؟
- گویا شایعه شده بود که قراره فانتزی پولی بشه. حقیقت داشت و اگر پولی بشه به نظرت کمیت و کیفیت چگونه خواهد شد؟
- به چه لقبی بیشتر معروفی ؟
- و سخن پایانی
با سلامنقل قول:
ممنون از تبریک و پست فوق العاده ای که آماده کردید
و اما جواب سوال ها
شما همین چند هفتهی آخر اضافه شدی. ابتدا دراینباره بگویید که چه شد که ابتدا اضافه نشدید به لیگ.
راستش از دو فصل پیش که نایب قهرمان اینجا شدم سال بعدش رو چون نرسیدم زیاد بازی کنم کلا فضای فانتزی و به همون صورت اینجا هم یادم رفت و امسالم یه دفعه اسم لیگ رو توی پروفایل یکی از تیما پیدا کردم و گفتم تا هنوز مهلت هست بیام و در این جمع خوب هم افتخار حضور داشته باشم
- یکی از قدیمیهای فانتزی هستی و سالها حضور داشتی. این تجربهی بالا چه دید و درسی رو برای شما به همراه داشته که میتونه برای دیگران هم مفید باشه
والا اینجوریام نیست زیاد :) لطف دارید شما
تجربه که نمیشه اسمش رو گذاشت ولی مهم ترین فاکتوری که همیشه واسه من تاثیرگذار بوده صرف دیدن بازی ها هستش
اکثر دوستان بازیکن ها رو بر اساس امتیاز های فانتزی و عملکرد هفته قبلشون انتخاب می کنن که این مورد شاید واسه بازیکن های شناخته شده تر (یا به قول معروف ستاره) زیاد اشکالی نداشته باشه ولی در مورد بازیکن های تیم های سطح پایین تر ریسکش یخورده زیاده... بار ها شده بازیکنی علیرغم بازی نچندان خوبش تونسته گل بزنه یا پاس گل بده و میتونه باعث گمراهی ما ها باشه اما توصیه می کنم تا اونجایی که وقت دارین بازی ها رو خودتون ببینین یا MOTD رو حداقل نگاه کنین تا بهترین انتخاب رو داشته باشین
در ضمن سایت های زیادی هم هستن که به انتخاب بازیکن ها کمک می کنن و ازوناهم غافل نشید
- بغیر از وایلدکارت از دو بنس فری هیت و تریپل هم استفاده کردی. آيا از انجام اونها راضی هستید و آیا زمان درستش به نظرت همین نیم فصل اول بود؟
راستش چون توی یه هد تو هد دیگه که بدلایلی جایگاهم اونجا واسم خیلی مهمه هم هستم و تو برخی هفته ها با تیم های خوب اون لیگ بازی داشتم مجبور به استفاده شدم و خدا رو شکر هر دو بار واسم موفقیت امیز بود و تونستم ببرم بازی رو
- دربارهی هفتهی سوم بگو. آيا نتیجهی هفتهی دوم وادارت کرد به انجام این کار. همان هفته نتیجه نداد ولی در بلندمدت چه؟ : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش اعتقاد شخصیم تو این مورد اینه که اگه دیدین تیمتون با عملکرد مطلوب زیاد فاصله داره و با یکی دو تغییر زیاد امیدی به بهبود نیست از تمام امکانات موجود در لیگ استفاده کنین و تصمیمتون رو به تعویق نندازین چون تجربه نشون داده اگه چند هفته پشت سر هم نتونین امتیاز خوبی بیارین دیگه جبرانش تا آخر فصل اگه نگم غییر ممکن بسیار سخت میشه
- هدفتان در پایان فصل و جایگاهی که کسب خواهید کرد در همین لیگ و بویژه میان بیش از پنج میلیون نفر چیه؟
خوب هدف که معمولا رسیدن به بهترین جایگاهه اما خب فکر نمی کنم در لیگ جهانی آنچنان رتبه خوبی رو بتونم کسب کنم
- کاپ هم تنها دو هفته شد برات. سالهای قبل تا چه مراحلی تونستی دووم بیاری ؟ آیا از ابتدا بود یا این چند سال اخیر اضافه شده به فانتزی.
راستش هیچوقت من تجربه خوبی از کاپ نداشتم و تو همون دو سه هفته اول حذف شدم (حتی اون فصلی که نایب قهرمان شدم هم فک کنم همون هفته اول کنار رفتم :n02:)
امسال هم با اینکه حریفم از لحاظ امتیاز کلی خیلی پایین تر بود ازم اما اون هفته یه امتیاز فوق العاده آورد و حذفم کرد
- بهنظرت این فانتزی در ساحتار خودش کاستیهایی رو داره که طراحان اون بهتر بود اون رو به امکاناتش اضافه میکردند؟
والا من شخصا اون طراحی سال های قبلش که ساده تر بود رو بیشتر دوست داشتم و باهاش راحت تر بودم تا این شکل و شمایل جدیدش اما خب در کل در مقایسه با سایر لیگ ها بسیار پیشرفته اس و جذابیت خود لیگ رو بسیار خوب منتقل میکنه به هواداران
- با درفت چه کردی؟
واردش نشدم کلا
- جایگاه منچستر در پایان فصل؟
با این وضعیت جدول و فرم فوق العاده که تیم گواردیولا این فصل داره راستش نمیشه دیگه زیاد به قهرمانی فک کرد اما امیدوارم سهمیه رو مستقیم بگیریم
- بهترین بازیکن فانتزی به نظرت در پایان فصل کیه؟
کین انگیزه اش زیاد بوده این فصل اما خب از عملکرد فوق العاده صلاح در این هفته ها هم نباید غافل شد
- و کلام آخر
گفتنی ها رو گفتم فقط فوق العاده تشکر می کنم از شما که به قول معروف به تاپیک به خوبی جَو می دیدن و جذابیت مسابقات رو افزایش می دین
امیدوارم فصل خوبی رو در کنار هم داشته باشیم
مرسی احمد جان :n16:نقل قول:
مصاحبه ست یا صندلی داغ؟ :n02:
-تا همین چند هفته پیش در کلاسیک مقام بهتری داشتی اما این چند هفته امتیاز خوبی نیاوردی. ابتدا در این باره بگو.
آره فکر کنم یک هفته رو زیاد خوب امتیاز نیاوردم یا اینکه رقبا خیلی خوب امتیاز گرفتن دیگه از صدر جدول کلاسیک به پایین اومدم
یه دلیلش هم شاید این بود که چند هفته ست خوب کاپیتان انتخاب نمی کنم
- قهرمانی در هدتوهد. ابتدا بگو به تظرت هدتوهد مهمتره یا کلاسیک و بعد خیلی میلیمتری قهرمان نیمفصل شدی. هیجان این لیگ بیشتر بود برات یا کلاسیک؟
به نظرم هر جفت لیگ ها خوبه و ویژگی های مثبت و منفی خودشون رو دارن
هد تو هد خوبیش اینه که شبیه فوتبال واقعیه که تیما رودرو قرار می گیرن و هیجان باخت و برد داره. اگه همه اونو جدی بگیرن و واقعا ترکیب بچینن، دیگه جذابیتش حتی بالاتر هم میره
کلاسیک هم خوبیش اینه که امتیاز کلی تیم ها رو میاره و عملکردش توی کل فصل ارزیابی میشه و جبران کردن هم راحتره و حتی اختلاف های خیلی زیاد هم می تونه جبران بشه و همه شانس قهرمانی دارن
- شما هم از قدیمیهای فانتزی هستی. این همه حضور چه ارمغانی برات داشته و چه دیدی بهت داده که بیانش میتونه برای بقیه هم مفید باشه.
به نظر من اینکه خیلی فوتبالی باشی و بازیکنای مختلف رو بشناسی خیلی تاثیر مثبت داره
من قبلنا خیلی فوتبال ها رو دنبال کردم و به خصوص به خاطر اینکه بازی های کامپیوتری فوتبال هم زیاد بازی می کردم دیگه همه بازیکنا و قابلیت هاشون رو کامل می شناختم
الان بازی کامپیوتری فوتبال مثل قبل زیاد نمیرم ولی با این حال سعی می کنم یه دیدی از بازیکنای مختلف داشته باشم یعنی یه بخشیش به این برمی گرده که بازیکنا رو توی واقعیت بشناسی
یه بخشی هم خب به این برمی گرده که درست بتونی عملکرد بازیکنا توی فانتزی رو تجزیه و تحلیل کنی
مثلا هر فصل یه سری پدیده وجود دارن که ارزون هم هستن و اگه اونا رو سریع بگیری ممکنه خیلی رشد کنی و قیمتشون هم به مرور بالا میره
یه نکته دیگه هم اینه که تجربه به من نشون داده که باید نهایت سعی رو کرد که منفی نخورد. مگه اینکه دیگه تیم مصدوم و محروم زیاد داشته باشه. وگرنه معمولا بلندمدت این منفی خوردن ها تاثیر منفی داره و باعث میشه الکی فقط ترکیب تغییرات زیاد داشته باشه... در صورتی که اگه درست عمل کرد دیگه لازم نیست اینقدر تغییر داشت و فوقش هر هفته یه ترنسفر می زنی و همین طور وایلدکارت هم هست دیگه اوکیه
- درباره ی هفتهی چهاردهم بگو. چه شد که اینگونه شد؟ : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از اون هفته های خاص بودش
یه سری بازیکنام که بازی نکردن و کلین شیت هم که کلا فقط یه بازیکنم داشت
از همه مهمتر شاید همین کاپیتان کردن هازارد بود و اگه صلاح کاپیتانم بود هفته خیلی بهتری میشد
- کاپ هم تنها دو هفته شد برات یعنی تنها یک هفته تونستی دووم بیاری. سالهای قبلت چگونه بود و نظرت دربارهی کاپ چیه؟
کاپ جالبه. درصورتی که بتونی همین جوری جلوتر بری و به خصوص تا هفته 38 که فیناله
من نمی دونم چرا توی کاپ شانس نداشتم. شاید چون اونو جدی نگرفتم حذف میشم :n02:
سال های پیش یادم نیست. فکر کنم کلا یه سال یا دو سال قبل فوقش کاپ بوده. ولی امسال رو یادمه که اون هفته اصلا یادم رفته بود ترکیب بچینم! ترکیب می چیدم ممکنه بود نبازم
- هدفت برای پایان فصل؟
دوس دارم که تیمم خوب کار کنه و رقابت خیلی خوبی با بقیه داشته باشم
تا آخر فصل هم باز فراز و نشیب زیاد وجود داره و امیدوارم در نهایت به خوبی تموم بشه
اون دوستمون هم که هفته آخر با گل های هری کین قهرمان شد هم باید ازش انتقام گرفت :n07:
- و آیا باید بخشی به فانتزی اضافه بشه یا تغییری رو میبینی که نیازه ایجاد بشه؟
آره همیشه هر چیزی می تونه تغییر کنه و بهتر بشه
یه تغییر که می تونه داشته باشه امتیازبندی دفاع هاست که بنده خداها بعضی وقتا خیلی عالی کار می کنن و فقط مثلا یه گل می خورن ولی با این حال امتیازشون خیلی بالا نمیشه
یا حتی یه هافبک دفاعی مثل کانته که عالیه ولی توی فانتزی امتیازآور نیست. باید برای اونا هم یه سری فاکتورهای دیگه درنظر بگیرن
- درفت چه خبر؟
درفت هم تیمم فعلا صدره. یعنی چند هفته پشت سر هم بردم وگرنه ردهای سوم چهارم بودم
تیمم در حال حاضر خوبه و بازیکنای امتیازآور داخلش هست و اگه مصدوم و محروم نشن هر هفته در حد خوبی امتیاز میارن
فکر می کنم دیگه ترنسفر هم زیاد نکنم چون توی این لیگ درفتی که هستم دیگه اکثر بازیکنا رو برداشتن و چیزی باقی نمونده
- جایگاه چلسی در پایان فصل؟
فکر می کنم دیگه در بهترین شرایط دوم بشه ولی اگه دوم نشد دیگه بعید می دونم از سوم پایینتر قرار بگیره
- بهترین بازیکن فصل در پایان؟
توی فانتزی فکر کنم بهترین بازیکن یعنی امتیازآورترین بین صلاح و کین باشه
بهترین بازیکن فصل خود لیگ برتر هم احتمالا دی بروین یا صلاح بشن که دی بروین چون توی سیتیه احتمالش بیشتره
- گویا شایعه شده بود که قراره فانتزی پولی بشه. حقیقت داشت و اگر پولی بشه به نظرت کمیت و کیفیت چگونه خواهد شد؟
والا زیاد خبراشو دنبال نکردم
ولی اگه پولی بشه خب تعداد شرکت کنندگان که کمتر میشه. بعد احتمالا جایزه های بیشتر می ذارن و از این لحاظ شاید رقابت جالبتر بشه
وقتی هم کسی پول بده دیگه بیشتر حواسش به ترکیب چیدن هست :n02:
- به چه لقبی بیشتر معروفی ؟
اگه توی فانتزی و کلا فوتبالی منظورته که به وحید لمپارد خیلی معروف بودم
جدیدا هم بعضی ها بهم میگن سخت جون :n02:
- و سخن پایانی
فکر کنم گفتنی ها گفتی شد و ممنونم ازت احمد به خاطر این مصاحبه خیلی خوب
یک بازی بیشتر هنور برگزار نشده و با همین یه بازی فکر کنم باید با جام حذفی خداحافظی کنم! حریفم کاپیتانش هری کین هست و تو یه بازی سخت هتتریک کرده :n14:
یک تیم دیگر به باشگاه صدتاییها پیوست
و لیست آپدیت شد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما مصاحبهای کوتاه با تیم United 4 Ever و مدیر آن:
- از فانتزی تا به اینجای کار بگو
- آیا انتظار داشتی به این امتیاز برسی؟
- دربارهی امتیازی که مخصوصا کین این هفته آورد آیا از قبل میدونستی که در دو جبهه هری نیاز به این گلها داشت؟
- هفتهی نهم وایلد کارت زدی و دروازهبان دومی انتخاب کردی ارزون و تا اکنون هم داریش که اصلا بازی نمیکنه. چرا این تصمیم رو گرفتی و آیا کمی ریسکی نبود که ممکنه دخیا در بازی نباشه. درحالیکه با یک یا دو دهم بیشتر میشد دروازهبانی انتخاب کرد که ثابته در تیمش و میشد در بازیهایی که تیمش بازی سادهتری نسبت به منچستر داره تو ترکیب گذاشت؟
ممنون
سلام...ببخشید که یکم دیر شد... جدیدا کمتر فرصت می کنم به انجمن سر بزنم :n16:نقل قول:
یک تیم دیگر به باشگاه صدتاییها پیوست[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و لیست آپدیت شد:
اما مصاحبهای کوتاه با تیم United 4 Ever
-- از فانتزی تا به اینجای کار بگوخب من لیگو نسبتا خوب شروع کردم( با استاندارد های خودم البته:n02: ) ولی شرایط اونجوری که قبل شروع لیگ حدس می زدم نشد...بعد از این که تو هفته نهم کمترین امتیازمو گرفتم تصمیم گرفتم از وایلدکارد استفاده کنم
البته بعدشم امتیاز پایین داشتم ولی مربوط به هفته هایی بود که سطح امتیار ها کلا یکم پایین بود ..من چند سالی هستش که تو فانتزی شرکت می کنم و معمولا هم آخر فصل تو نیمه بالای جدول بودم ولی به بالای جدول نزدیک نبودم ..
شاید اوایل خیلی احساسی تصمیم می گرفتم برای انتخاب بازیکنا یا کاپیتان..ولی کمتر شده این موارد و امسال خوب بوده تا به اینجا... از رتبم تو کلاسیک کاملا راضیم و هد تو هد هم فراتر از انتظارم بوده در کل...
تنها ناراحتیم از حذف تو کاپ تو هفته اوله که حریفم با انتخاب اوکازاکی به عنوان کاپیتان 32 امتیاز گرفت و حذف شدم
- آیا انتظار داشتی به این امتیاز برسی؟نمی شه گفت انتظار داشتم ولی امیدوار بودم... اما در کل ترجیح می دم به به طور متوسط امتیاز بالایی بگیرم تا این که یه هفته امتیاز خیلی خوبی داشته باشم و هفته بعدش از میانگین امتیازا کمتر باشم
- دربارهی امتیازی که مخصوصا کین این هفته آورد آیا از قبل میدونستی که در دو جبهه هری نیاز به این گلها داشت؟حقیقتش در مورد نیاز کین برای رکورد زدن می دونستم ولی موقع انتخاب تیم اصلا حواسم به این قضیه نبود... بیشتر با توجه به نتیجه هفته قبل تاتنهام که برنلی رو سه صفر بردن حس کردم که احتمالا این بازیشون رو هم راحت می برن.
پس احتمال موفقیت کین بالاست برای همین هم به عنوان کاپیتان انتخابش کردم.
- هفتهی نهم وایلد کارت زدی و دروازهبان دومی انتخاب کردی ارزون و تا اکنون هم داریش که اصلا بازی نمیکنه. چرا این تصمیم رو گرفتی و آیا کمی ریسکی نبود که ممکنه دخیا در بازی نباشه. درحالیکه با یک یا دو دهم بیشتر میشد دروازهبانی انتخاب کرد که ثابته در تیمش و میشد در بازیهایی که تیمش بازی سادهتری نسبت به منچستر داره تو ترکیب گذاشت؟این یکی از همون مواردیه که هنوزم احساسی برخورد می کنم باهاش:n02: فکر می کنم تقریبا تو 90 درصد هفته هایی که کلا تو این چند فصل فانتزی شرکت کردم دروازه بانم دخیا بوده..اگه دخیا رو تو تیمم داشته باشم که هیچ وقت عوضش نمی کنم.
دخیا هم تقریبا همیشه تو لیگ فیکس هستش بنابراین هزینه اضافی برای دروازه بان ذخیره به نظرم منطقی نمیاد... پس دروازه بانی رو انتخاب کردم که قیمتش معقول تر باشه
و در نهایت این که ممنون از وقتی که صرف می کنید برای مصاحبه هاو تهیه جدول و ... که خیلی تو هیجان انگیز تر شدن لیگ تاثیر داره:n16: