کلا زمانی که در مورد اینترنت با سرعت بالا صحبت میکنید قضیه دانلود کردن رو فراموش کنید مگر فایلی که لازم داشته باشید.
با سرعت بالا کل اینترنت تبدیل به هارد شما میشه.مفهوم آرشیو کردن از بین میره و بحث استریم آنلاین و کلودینگ میاد وسط.
Printable View
کلا زمانی که در مورد اینترنت با سرعت بالا صحبت میکنید قضیه دانلود کردن رو فراموش کنید مگر فایلی که لازم داشته باشید.
با سرعت بالا کل اینترنت تبدیل به هارد شما میشه.مفهوم آرشیو کردن از بین میره و بحث استریم آنلاین و کلودینگ میاد وسط.
بهترین جمله رو گفتین ولی کو کسی که گوش کنه
اینم میگره طرف میره تو کار دان اونم همش فیلم سریال ریپ شده
-------------------------------------------
۸دلار ماهی برای استریم امازون
با این سرعت میچسبه
دانلود برا گیم فعلا می مونه.پینگ در فیبر خیلی برتری داره.در ضمن امکان استفاده از اینترنت توسط تمامی اعضا خانوداه به صورت هم زمان می تونه اتفاق بیوفته.استریم و دیدن 4k , و 8k هم ممکن می شه.کلا دانلود به اون معنای سابقش کم رنگ میشه.نقل قول:
مشکل پینگ اینترنت ایران به خاطر سیستم شیلترینگ هست.نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
مشکل پینگ ایران از چند جا نشات میگیره ولی اگه به جای سیم مسی فیبر نوری باشه پینگ حداقل نصف میشه
زیاد دلتون رو به پینگ فیبر خوش نکنید!
من adsl مخابرات داشتم پینگش با سرور های همه جای ایران زیر 10 بود.اما پینگ بین الملل؟ با 4.2.2.4 120میلی
حالا فکر کنید خط شما تا مرکز مخابراتی منطقه هم فیبر بشه . کل تفاوتش همینه چون از مرکز به بعد فیبره دیگه.
.نقل قول:
نصف نمیشه ، نهایتش نسبت به بهترین حالتی که الان وجود داره 10 میلی ثانیه فرق کنه ...
همین td-lte یا سایر سرویس های وایرلس پینگشون عالیه.
تو برنامه هاشون هست این سیستم هیتلرینگ و بجای لایه اول اینترنت زیرساخت مثل قدیم بیارن تو لایه آخر و بسپرن دست isp ها . منتها نمیدونم سرانجامش به کجا میکشه ولی اینکارو بکنن پینگ بهتر میشه .
ضمن اینکه با جایگزین کردن 80 درصد پهنای باند از مسیر شمال بجای جنوب ، عملا بخاطر کم شدن فاصله تا اروپا و کیفیت بالاتر سمت شمال ، پینگمون تا اروپا خیلی خیلی بهتر شده .
یه زمان نمیشد مثلا ip آلمان و زیر 300 پینگ کرد ، الان راحت با 100 میشه پینگ کرد .
نقل قول:
والا من الان با adsl پینگ میگیرم ، پینگ من با شیراز هست 38 ! اگه من از اینجا تا مرکز مخابراتی فیبر داشته باشم این پینگ میشه 8 ! چون فاصله من یکی حداقل تا مرکز مخابراتی هست 5 کیلومتر . از اونجا هم دیگه به سواد مخابراتی ها بستگی داره روتر های نوری شون رو چجوری تنظیم کنند. چندتا روتر نوری و از این بند و بساط هاست و مثل اینکه یه multiplexor هست که اطلاعات رو میندازه رو فیبر بین شهری تا برسه به مقصد ... این حرف ها رو هم بی پایه و اساس نمیزنم ، شما برید تو همین فروم های خارجی تست پینگ گذاشتن ببینید مثلا پینگ شیکاگو تا نیویورک هست 5 میلی ثانیه حداکثر . پینگ لوس آنجلس تا نیویورک اونجا احتمالا کمتر هست تا مشهد تهران اینجا !
یا مثلا تو همین فروم یکی از دوستان از تبریز تست گذاشته بودن سرور شهر خودشون بود پینگ بود 1
پینگ هم فقط به درد بازی نمیخوره اگه فکر کردین بچه بازی ه . latency وقتی بیاد پایین درآمد مخابرات نجومی میره بالا .. همین صفحه وب لود میشه سریع تر لود میشه طرف انقدر میشینه پای کامپیوتر تا شارژ ش تموم شه ، بعد دیگه مردم میرن سی سی کم میخرن تا بدون فریز کانال ها رو ببینن iptv میخرن .. همه ی اینها هست فقط بازی نیست . وقتی همه چی نوری شه کن فیکن میشه ، میگید نه صبر کنید ببینید.
وایرلس با نوری اصلا قابل مقایسه نیست . پکت لاس داره .
یه چیزی که یادم رفت بگم اینه که ترافیک داخلی هم بیشتر میشه و اینجوری مردم باید کمتر پول بدن عملا چون خیلی از سایت های داخلی که هاستینگشون تو خارج هست منتقل میکنن به داخل .
همین جوری که یکی دیگه از دوستان چند پست قبل گفتن کلود گیمینگ هم هست . cloud gaming یعنی شما با یه سخت افزار ارزان مثل یه کامپیوتر معمولی یا حتی یک تبلت ! بازی های خفن انجام میدید چون همه پردازش بازی شما چه گرافیکی و چه غیر گرافیکی رو یک سرور قدرتمند انجام میشه و شما فقط استریم میکنید. ..
شما اگه adsl مخابرات داشته باشی پینگت تا شیراز میشه ۱۰ حالا چون احتمالا از شرکت دیگه ای داری اول باید بره مخابرات بعد بره isp برای همین پینگ میره بالانقل قول:
من خودم از مخابرات رفتم های وب الان پینگ داخلی از ۱۰ شده ۳۰.
این پینگ های خفن خارجی ها هم که میگی فقط مال فیبر نیست. پینگ adsl اونا هم همینه.
چون الکترون ها داخل سیم مسی هم تقریبا با سرعت نور حرکت میکنن. فرقش اینه که روی فیبر نویز نمیافته و ظرفیت انتقال بیشتره.
برای همینه که میگم پینگ بین المللی که مهمه خیلی بیاد پایین ۳۰ میلی ثانیه.
اصلا اگه درست یادم باشه توی همین تاپیک بود یا شایدم یه فروم دیگه
یکی تست سرعت و پینگ فیبر رو گذاشته بود از یه پاساژ. حسش بود پیدا میکنم.
قضیه iptv و انتقال هاستینگ و cloud و ... هم ربطی به فیبر کشیدن به منازل نداره.
اولین پارامتر مهم در این موارد حجم نامحدوده که نداریم.
دومی هم پینگ که بازم با فیبر کشیدن فرق خاصی نمیکنه.
با همین adsl هم اگه کیفیتش بالا باشه میشه tv دید یا cloud gaming کرد! روی رزولوشن fhd البته
ما که هر چی شماره زدیم امکان ارایه نداشت
قزیه چیه؟ کسی هست اقدام کرده باشه