البته فراموش کردم بگم که در کارت گرافیک های جدید دیگه پورت VGA روی کارت های گرافیک تعبیه نمیشه و فقط پورت DVI و HDMI تعبیه میشه و اکثر برندها تبدیل DVI To VGA رو داخل جعبه و پک کارت گرافیک قرار میدن ...
Printable View
البته فراموش کردم بگم که در کارت گرافیک های جدید دیگه پورت VGA روی کارت های گرافیک تعبیه نمیشه و فقط پورت DVI و HDMI تعبیه میشه و اکثر برندها تبدیل DVI To VGA رو داخل جعبه و پک کارت گرافیک قرار میدن ...
خب پس هیچینقل قول:
راستی دوست عزیز یه سوال ذهنم رو درگیر کرده چرا شما از کارت های amd نظری نمیدین؟
لابد مشکلی داره ؟ من که فرقی بینشون ندیدم فقط قیمتشون ارزون تر هست و مصرف برقشون بالاتر
من خیلی از افراد رو میشناسم که کارت amd دارن و راحت بازی میکنن
××××××××××××××××××××××
خب پس داداش من این gtx 750ti با یه رم 4 دیگه بگیرم بندازم کنار رم فعلیم دیگه حله ؟ البته با پاور green 430
همونطور که قبلا گفتم من به شخصه خاطره بدی از برند ATI یا همون AMD فعلی دارمنقل قول:
ممکنه شما بخرین و از اون راضی هم باشین
ببینید در صورتی که کانفیگ را به کانفیگی که گفتین ارتقا بدین تا حدود زیادی به قدرت گیمینگ سیستمتون اضافه میشه ولی باید در آینده به فکر CPU هم باشین و CPU رو هم ارتقا بدین ...نقل قول:
شما خودتون یکبار دیگه امتیاز کارت فعلیتون رو با GTX 750 Ti مقایسه کنین:
GTX 750 Ti = 3684
GT 620 = 433
دمت گرم داداش ممنون بابت راهنمایی هات خیلی بهم کمک کردنقل قول:
مادربورد دم رو هم چند وقت دیگه عوض میکنم شاید یه core i5 گرفتم حالا نشدم هم core i3 میگیرم
خواهش میکنم دوست عزیزنقل قول:
فقط یه لطفی کن بعد از ارتقا نظرت را در مورد تفاوت پرفورمنس قبل و بعد از ارتقا در مورد اجرا و فریم دهی بازی ها رو در تاپیک عنوان کن تا کاربرای دیگه هم استفاده کنن
با تشکر
با سلام
دوستان من یه گرافیک دست دوم ati 4870 x2 میخوام بگیرن به نظر شما بگیرم ارزششو داره قیمت رو 250 داده آیا میصرفه بگیرمش یا یه نو بگیرم آیا با 250 تومن میتونم یه گرافیک خوب بگیرن این دست دو برام کار میکنع یا نه؟,
کارت خوبیه ولی بهتره برید سراغه 750ti دست دوم یا 560tiنقل قول:
کمی هم داغه
دایرکت ایکس 11 یا 10؟
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk