سلام دوباره.دوستان من بخاطر یکم ترسی که حالا از درس و کنکور دارم تصمیم گرفتم این 4 تا ازمون تابستون شایدم 3 تاش رو برم شایدم اصا تابستون نرم.در مورد کلاس سوال داشتم.
همونطور که گفتم کنکور 96 ریاضی هستم.کلاس های قلمچی رو رفتم نگا کردم دیدم دبیر شیمیشون دبیر پارسالمونه که خوشم نمیومد ازش و دبیر شیمی جدیدمون خیلی بهتر درس میده یعنی کنکوری درس میدده اما من شیمی خیلی شل کن سفت کن دارم.باید خوب بخونم.دبیر فیزیکش گفته که فیزیک 3 و 2 و اخر فیزیک 1 رو تا اخر خرداد درس میده.
کلاساشون 3 ساعت در هفتس.
دبیر فیزیک گفته بچه هایی که ریاضین پنجشنبه ها هم یک ساعت و نیم بیان.دبیر حسابانش هم خوب درس میده.رفیق بیهوش مارو پارسال به 19ونیم امتحان هماهنگ ریاضی2 رسوند.با توجه به اینکه سال چهارم وقت نهایتا دو کلاس رفتن بیشتر رو ندارم گفتم بنظرتون من امسال چی برم؟ میتونم مثلا فیزیک رو برم بعلاوه فیزیک پیش رو توی امسال تموم کنم که دیگ سال دیگه نیازی به کلاس فیزیک پیش نباشه؟ضمنا عربی هم یه استاد خیلی خوب میشناسم که پسرخالم کلاسش رفت و کنکور سراسری82 درصد عربی و کنکور ازاد 100 درصد عربی زد.(اون موقعکه ازاد از سراسری جدا نشده بود)
ببخشید اگه از هر دری سخنی بود...
خداییش استرسی دارم بهم وارد میشه که نپرس.اصا نمیفهمم دارم چیکار میکنم .اگ بتونم فیزیک رو بصورت جامع یعنی بعلاوه فیزیک پیش برم خیلی خوب میشه
Sent from my GT-I9082