-
سلام بر همگی
این بازی دو نوع مرحله داره که یکی همش جنگ هست ولی یکیش درباره پادشاهی هستش که مر حله اولش رو هم باید یه فانوس رو بسازی من مرحله ای رو که باید یه ایالت رو از مدفوع خوک ها پاک کنی رو نمی تونم رد کنم اگه می شه یا سیوش رو بزارین یا آموزش بدین در ضمن من هم پیت کش می سازم هم داروخانه ولی اخرش باز هم می بازم
باید چیز دیگه ای بسازم ؟
-
بابا یکی به من کمک کنه وگرنه مجبورم یه تاپیک جدید بزنم
-
سلام
شما باید تمام کارهای غیر ضروری مثل بریدن جوب...را حذف یا غیر فعال کنید.در اولین فرصت gong pit,falcon pot
بزنید.بهتره جای stockpile رو هم عوض کنیدو در قسمت وسط territory بزارید تا بعدا وقتی از carter post استفاده می کنید محصولات سریعتر برسند.باید popularity رو بالا ببرید تا بعدا راحتتر کارا جلو بره.courthouse فراموش نشه و حتما از تنبیه هایی که سرییعتر جواب میدن مثل اعدام..استفاده کنید.نکته مهم:حتما از کلید pause استفاده کنید تا صرفه جویی در زمان بشه.اوایل کار غذاهای متنوع بخرید(هرچند پول زیادی نداری)تا popularity بالا بره.در این mission از بین بردن rat,criminal,...مورد نظره لذا شما هر چی غذا و..بخری ولی جرم و جنایت دزدیو کثافت زیاد باشه شکست می خورید.موفق باشید.
-
ali_md ممنونم
ولی میشه سیوش رو بزاری آخرش بازم یه جایی یه موش یا کثافت می مونه تموم که نمی شه در ضمن من از نسخه فارسی این بازی استفاده می کنم که دزد نداره فقط کثافت و موش هست
-
من بازی رو پاک کردم.ولی یه سایت معرفی می کنم که فوق العاده کمک کننده است:
کد:
http://stronghold2.heavengames.com/strategy/walkthru
-
-
سلام
ببخشید بازی رو تازه گرفتم
اول بازی همونجا هستم که بالای یه برج وایسنادم کنار دریا
یه ملت بیکار هم نشستن دور آتیش و هی زیادتر میشن
میخواستم بدونم اونا رو باید چکار کنم؟؟
با تشکر
-
ولش کنین
سوال بالا رو بیخیال
توی اون مرحله که باید به یه برج حمله کنیم وپرچمش رو بیاریم پایین گیر کردم
فکر کنم مرحله 3 یا 4 باشه
-
يه تراينر براي بازي قلعه2 نسخه 1.0 ميخوام
هيچكدوم از تراينر هاي اين تاپيك كار نداده اكثرا مال نسخه 1.2 و 1.1 هستند
-
من يك بار نصب كردمStronghold2 الان ميخوام نصب كنم رمزش براي نصب يادم رفتpassword داره مال دارينوس است (رايت)
قبلا يادمه توي همين انجمن سئوال كردم يكي گفت الان هرچي ميگردم نيست