من که htc مال پدرم نیست
اما به نظرم گوشی خوبی داره تولید میکنه
راستش من شخصا از سامسونگ و سونی خوشم نمیاد.
بلاخره سلیقه ای هست
Printable View
من که htc مال پدرم نیست
اما به نظرم گوشی خوبی داره تولید میکنه
راستش من شخصا از سامسونگ و سونی خوشم نمیاد.
بلاخره سلیقه ای هست
نقل قول:
اقا شما هنوز نخریدی گوشی رو؟ :n02:
اگر بخواهی زن بگیری ، پس چی کار میکنی؟ :n19::n31:
M8 بدرد نميخوره e8 همه چيزش بجز بدنش از m8بهتره امروز e8تايوان پيدا كردم فروشنده گفت انتخاب ببن z2 و e8سليقه ايه و حتي كيفيت صفحه نمايششون هم متفاوته ولي روشنش نكرد ببينم كدومشون بهتره گفت اگر روشنش كردم بايد بخريش
منم فكرشو كردم يدفعه روشنش كرد و به سليقم نخورد اونوقت به اجبار بايد بخرمش
من بايد قبل از خريد e8رو روشن ببينم به 2دليل:اول مقايسه كيفيت تصويرش با z2 و دوم رابط كاربريش چون بعضيا ميگن اندرويد e8 خيلي بي روح و خسته كنندست
من ام 8 رو بخاطر طراحیش و کیفیتش میخرم اگه قرار باشه پلاستیک بخرم دیگه نمیام e8 بگیرم برادر....
سلامنقل قول:
:n08:
عزیز یه کم پول حدود 1.500 دست کسی دارم بگیرم یکی شو نو میگیرم !
اتفاقا مجرد هم هستم قراره بابتش تاپیک بزنم !:n02:
میدونی تعویض گوشی هم بخاطر اصرار برادرمه و گرنه زیاد اهلش نیستم . برا همین تا وقتی پول رو میگیرم اگه note4 پائین تر بیاد اونو میگیرم و گرنه z3
تا دیر تر از مد بیوفتن !
شانس ما بین این همه فروشگاه اینترنتی آل دیجیتال تو شهر ماست که اونم ......
ديزاير 820 تايوان پيدا كردم با گارانتي مایکروتل يارو فروشنده گفت هيولاييه هيچ گوشي رقيبش نميشه حتي گفت از m8 و e8 هم بالاتره حالا نمیدونم واقعیت داره یا نه؟!
گفت هندزفریش وحشتناک کیفیت عکس و تصویرش هم عالیه
يه سوال رزولوشنش كه 1280*720 يعني چي؟يعني 1920*1080 اجرا نميكنه؟
بعد اينكه تراكم پيكسليش پايين نيست؟
از e8 ضعیف تره که :n02:نقل قول:
دوستان بهتر نیست بجای e8 برین تو کار m8 ???الان m8 افت قیمت خیلی خوبی داشته تا حالا...حالا با اینکه من خودم اینجا بیشتر مشاوره میدم بجای اینکه مشاوره بگیرم اما سوالی داشتم...بین g3 و m8 شما کدوم رو انتخاب میکنین؟ الان g3 32گیگ حدود 1400 تو دیجی و m8 16 گیگ 1490 توی دیجی کالا.قیمت این دوتا تو بازار چقدره؟قیمت دیجی کالا منصفانس یا نه؟ چون قبل عید یدونه tv از دیجی گرفتم و راضیم ازش...میخواستم ببینم این قیمتای ام8 جی3 دیجی کالا چقدر با بازار فرق داره؟
متاسفانه ديزاير 820 با اينكه سي پي يوش 64بيتيه ولي اندرويد 5واسش نمياد چون چيپستش قديميه ولي براي سري s كه ساخت چينه تو سايت زده بود احتمالا واسش بياد ولي e8 بعد از m8اپديت واسش اومده
فقط يه چيزي در مورد e8فروشنده بهم گفت كه از 6تا گوشي بدون گارانتي e8 سه تاشون ميكروفونشون خراب ميشه پس ريسكه كه بدون گارانتي گرفت با گارانتيش هم اينجا ميدن 1450000 تومن اونم تك سيمش يعني هم قيمت m8
M8هم چينيش شده 1470000 تومن بدون گارانتي ديجي كالا هم چيني با گارانتيشو ميده 1500000 تومن
ولي قيمت تايوانش 1700000 تومنه
سلام
دیروز رفتم موبایل فروشی یه دوری زدم . یکم با z3 کار کردم و یکم با note4 یه دونه m8 هم بود تو ویترین ازش گرفتم یکم بررسی کردم .
نمیدونم این دفعه چی شد اما از note4 خوشم نیومد !:n03: یه جوریایی حس بقیه سامسونگها رو داشت اما قبلا به نظرم اینجور نبود !
فقط دوربین جلو ش بهتر از z3 بود ! اما z3 به نظر خوش دست تر اومد :n13:
اما m8 نفهمیدم نقره ای بود یا خاکستری :n02: هر چی بود از رنگش بدم اومد ! کاش یه سفید روشن گیر میومد ببینم چجوریه !
برا برادرم یه دونه 616 سفید گرفتم این از m8 دیروزی قشنگتر ه !
چرا جائی htc روشن برا تست نمیزارن ؟؟؟
منم موافقم که با این کاهش قیمت m8 ؛ الان m8 از e8 بهتره !
نظرم عوض شده ! الان دیگه کلا با عنوان تاپیک نمیخونه ! :n33:
یه سوال دوربین اصلی z3 از note4 ضعیفتره ؟