آشپزی رو اگه میشه عمومی اعلام کن :n02:نقل قول:
Printable View
آشپزی رو اگه میشه عمومی اعلام کن :n02:نقل قول:
دلیل موارد 8 و 9 مشخصه دیگه : این دو ارتباط تنگاتنگی با هم دارن ! :n02:
عاقا من پیشنهاد میکنم هرکسی که مدت تحلیل شحصیتش تموم شد و مورد تحلیل قرار گرفت ، در پایان 4 نفر رو به دلخواه خودش به چالش تحلیل شدن شخصیتشون دعوت کنه از همین تریبون و منشن و تگ
:n31:
^ پيشنهاد خوبی هست سروش خان! اما 4 نفر زياده... به نظر من تنها يك نفر كافی هست.
آقای مدیر؟
اگه الان مثلا ستاره خانوم 4 نفر انتخاب کنه بعد اون 4 نفرم 4 نفر دیگه (16) و همینطور الی آخر ...
یعنی دقیقا چیطوری میشود؟ :دی
ببخشید یه سوال:
نفر یعد که قرار تحلیل شه دقیقا چطور انتخاب میشه؟؟
بر اساس شماره گذاری پست اول یا نظر سنجی و یا .. ؟!
افراد اسمشون رو به @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعلام میکنند و banii هم اون هارو به ترتبیب شماره گذاری میکنه .و همین طور به ترتیب نوبت افراد اعلام میشه.نقل قول:
افرادی که اعلام درخواست کردند اسامیشون در پست اول هست.
موفق باشی.
حسین
با سلام
خوب اول بگم که بنا به دلایلی مدتی هستش که کمتر میتونم به انجمن سر بزنم تا الان که وارد انجمن شدم و متوجه این تاپیک شدم و دیدم به به بازم ستاره خانم عزیز چه گرد و خاکی کردن :دی و به خاطر همون نشد نادیده از کنار این تاپیک رد بشم :n09:
خوب از اونجا که بنده مدت زیادی هستش که توی این انجمن با ایشون آشنا شدم و به نوعی جزو اولین دوستان پی سی ورلدی من به حساب میادش و یادم میاد اولین تاپیکی هم که با ایشون آشنا شدم فکر کنم تاپیک (چرا من ازدواج میکنم / نمیکنم ) بود :دی که البته طی مشاهدات اخیر بنده از این تاپیک ایشون بعد از گذشت چند سال همچنان با تمام قوا دارند از حقوق بانوان حاضر و غایب توی اون تاپیک با تمام قوا دفاع میکنند که چنین روحیه و پشتکاری بعد از گذشت این چند سال برای بنده بسی قابل تامل و برای بانوان محترم غایب اون تاپیک قابل تقدیر هستش :n02:
و اما در مورد ایشون بگم که روحیه انقلابیشون به قول یکی از دوستان قابل تقدیره و همون طور که می بینید به عنوان اولین نفر در جایی که هنوز خیلی ها به دنبال این بودند که چطور استارت ادامه روند این تاپیک رو بزنند حاضر شدند که کاندیدای تحلیل شخصیت کاربران شوند :n09: اونم از طرف خانم های انجمن که به شخصه فکر کنم کمتر کسی از طرف این عزیزان چنین جسارتی رو در این برهه از زمان داشته باشند :دی ( مرگ بر آمریکا :n08:)
اتقیا جان روحیه جسورانه خوبی داره و در خیلی از موارد از عقاید خودش حتی در صورتی که خیلی هم مخالف داشته باشه تا اخرین قطره خونش :n10: دفاع میکنه :n25:
که البته شاید در برخی موارد باعث شده بعضی کاربرهایی که شناخت کمتری از روحیه تسلیم ناپذیر ایشون در مورد اعتقاداتشون دارند بخواند بیشتر باهاشون وارد بحث و جدل بشن :دی و در ادامه ممکنه گاهی به دلایلی بر سر عقایدشون با برخی کاربرها برخورد شهادت طلبانه داشتند که بنده از همین تریبون اعلام میکنم ایشون توی دلشون چیزی نبوده و نیست :دی
خانم اهل تحقیق و مطالعه فراوانی هستش و فکر کنم بدتر از من همیشه سرچ گوگل دم دستش باشه :دی کافیه در مورد چیزی ازش سوال کنید تا در صدم ثانیه شما رو راهنمایی و البته ارشاد :دی کنه
دارای اقتدار و جدیت بالایی در رفتارش هستش و از طرفی داری روحیه خیلی حساسی هستند پس مراقب تحلیلاتون باشید :n08:(الکی مثلا من اصلا تعریف نکردم :دی )
با توجه به پشتکاری که ازش سراغ دارم تا رسیدن به اهدافش از هیچ تلاشی دریغ نمیکنه ولی گاهی اوقات توی راهش نا امیدی میاد سراغش ... :n01:
باید بگم شاید خودش هم ندونه که گاهی با صحبت ها و راهنمایی هایی که کرده تونسته باشه به خیلی از دوستاش کمک کنه و نکته بدش اینکه خودش در خیلی موارد اصلا به اون صحبت ها و راهنمایی ها خودش عمل نمیکنه :دی (باشد تا رستگار شوید :n31:)
علاقمند به آواتار اون بچه که اوایل همش آواتارش بود البته الان اسمش رو یادم نیست که همیشه آواتارهای ایشون بیانگر حالات روحی مختلف ایشون هستش :دی بر خلاف ما که قسم خورده اواتارمون هستیم :دی
زود رنج / حساس / و البته با مرام و با معرفت و یکی از بهترین دوستهای پی سی ورلدی من دوستی که همیشه میشه رو کمکهاش حساب باز کرد :n06:
باید بگم اولین خصوصیت ایشون که توی این انجمن من و خیلی تحت تاثیر قرار داد شوخ طبعی ایشون بود اونم تو جایی که خیلی از کاربرها اونم خانمها مراقب پرستیژ یوزرشون هستند :n15: ایشون کاملا شخصیت متفاوتی داشتند که بسی جالب انگیز بود :دی
تنها هستند و از تنهایی لذت میبرن :دی
اگر سوال در مورد عطر خاصی داشتید مستقیم برید سراغ ایشون و به قول آقا مهران آهنگ های هایده پروفایل ایشون رو همیشه گوش کنید که پشیمون نمیشید :دی
راستی اینم بگم به نظرم روحیه و شخصیتی که از ایشون میشناسید کاملا با دنیای حقیقی متفاوت هستش :n06: که البته شاید در مورد خیلی از کاربرهای دیگه هم به همین صورت باشه
همیشه حس مسولیت پذیری و وظیفه شناسی بیش از حد ایشون به پی سی ورلد حتی در بدترین شرایطی که داشتند از لحاظ زمانی و ... من رو تحت تاثیر قرار میداد و برام خیلی عجیب بود که چرا بعد از کسب عنوان ناظر انجمن ادبیات و متفرقه به عنوان مدیریت نرسیدند و ترجیح دادند تنها ناظر سبک زندگی باقی بمونند :n13:
(الکی مثلا کار خدا بوده :n08:)
در پایان اضافه کنم که میشه از ایشون بعد از آقا سروش به عنوان شیخ ارشاد در قسمت آقایون :n24: تحت عنوان شیخ ارشاد در قسمت بانوان :n24: استفاده کرد :n08:(:n28:)
تکبـیـــر :دی
.
.
.
و من الله توفیقات :n40:
--------------------
دوستان یک پیشنهادی هم داشتم برای ادامه روند تاپیک و اینکه چون تعداد افراد داوطلب زیاده شده میشه تا پایان دوره خانم اتقیا 17 یوزری که تا الان داوطلب شدند رو در قسمت نظر سنجی اضافه کنید و هر کدوم که بیشتر رای آورد برای دوره بعد کاندید بشه و ما بقی یوزرها و یوزرهایی که بعدا داوطلب میشوند طی دوره بعدی که اونم میتونه به چهار روز کاهش پیدا کنه به قسمت نظر سنجی دوره بعد اضافه شوند تا باز اونی که بیشترین رای رو آورد انتخاب بشه ... تا نظر سایر دوستان چی باشه ...
عاقا من با این رای گیری از طریق نظرسنجی همین تاپیک بسیار بسیار بسیار موافقمنقل قول:
دوستان یک پیشنهادی هم داشتم برای ادامه روند تاپیک و اینکه چون تعداد افراد داوطلب زیاده شده میشه تا پایان دوره خانم اتقیا 17 یوزری که تا الان داوطلب شدند رو در قسمت نظر سنجی اضافه کنید و هر کدوم که بیشتر رای آورد برای دوره بعد کاندید بشه و ما بقی یوزرها و یوزرهایی که بعدا داوطلب میشوند طی دوره بعدی که اونم میتونه به چهار روز کاهش پیدا کنه به قسمت نظر سنجی دوره بعد اضافه شوند تا باز اونی که بیشترین رای رو آورد انتخاب بشه ... تا نظر سایر دوستان چی باشه ...
موافقین قیام کنند :n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
موافق :n09: