سلام جناب "remigolian"
یه سوال دارم :
می خواستم ازتون بپرسم که ایا استمناء یا به اصطلاح دیگه خودارضایی میتونه در رشد عضلات اختلال ایجاد کنه و به عبارت دیگه مانع رشد عضله ی یک بدنساز بشه ؟؟؟ :20:
ممنون
Printable View
سلام جناب "remigolian"
یه سوال دارم :
می خواستم ازتون بپرسم که ایا استمناء یا به اصطلاح دیگه خودارضایی میتونه در رشد عضلات اختلال ایجاد کنه و به عبارت دیگه مانع رشد عضله ی یک بدنساز بشه ؟؟؟ :20:
ممنون
هرچی اگر به جای خودش باشه هیچ موردی ندارهنقل قول:
پایگاه تخصصی بدنسازی و پرورش اندام اهدافی نو در راستایی بهبود علم نوین بدنسازی در کشور
مصرف مكمل ها
برنامه تمرين
دوره هاي حجم و كات
برنامه تمرين در دوران حجم و كات و همچنين چربي سوزي
دانستني ها در مورد بدنسازي
و.....
کد:www.badan3azi .com
مقالات جديد : استانول Stanol ، عوارض جانبي استروئيدها ،استروژن و تاثيرات آن براي ورزشكاران مرد
نوشته شده توسط مجيد دالوند در انجمن گفتگوي پايگاه تخصصي بدنسازي و پرورش اندام
سلام
آقا براي من كه وزنم 50 كيلو هست
19 ساله هم هستم
اميدي هست كه بيام بدن بزنم؟
البته يه سه هفته اي رفتم بدنسازي خورد به ماه رمضان و ديگه نرفتم...
يا حق (:
چرا نمي تونيد همه مي تونند تمرين كنند شما كه هنوز خيلي جوان هستيد مي تونيد خيلي پيشرفت كنيد البته بستگي به خودتون داره كه توي هر زمينه اي كه دنبال مي كنيد پشتكار داشته باشيدنقل قول:
دوستان با سلام
من خودم مدت خیلی زیادی بدن سازی کار میکنم البته بدون مکمل.......از روشهای ارنولد هم استفاده کردم...اگه کمکی از دست من بر میاد...خوشحال میشم
واقعا ممنون از اينكه روحيه دادين
بايد دوباره شروع كنم و برم باشگاه
ممنونم
يا حق (:
سلام من مدتی بدن سازی رفتم هیچ سودی نکرد بر عکس کلی آب رفتم
نمیدونم چرا !
کسی میدونه چیکار کنم
salam agha bebakhshid yeki mano rahnamaii kone man 5 mahe daram badansazi kar mikonam badanam roshde khubi krde vali bazooham estedad nadare ba che raveshi mitunam hajme bazoohamoo bishtar konam ???vaznam 89 kg ghadam 185cm