احمد دات
1.چرا علاقت نسبت به من کم شده ؟:n28:
2.چرا اینجوری شد؟:n04:
3.چرا اصلا هیچ وقت لایک یا همون سپاس رو نمی زنی ؟:n24:
4.چرا من حس می کنم شما اخلاقت زیاد مردانه نیست ؟:n06:
5.چرا بازی برای اندروید نمیزنی ؟:n03:
6.چرا من نقدای شما رو دوست دارم ؟:n14:
7.چرا بازی های من تو بازار نمیره تو قسمت برگزیده ها اون وقت این بازی اونجا هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n34:
8.چرا زمین میچرخه؟:n19:
10.من چیکار کنم موفق بشم؟:n05:
11.نظرت راجب من چیه؟:n18:
خسته شدم در آخر نظرت درباره این چند خط چیه؟
کلا موفقیت 5 درصد ایده هست 30 در صد شانس 40 درصد زرنگی25 درصد هم حمایت این شد 100 درصد
کاش مسائل خصوصی رو نمیاوردی اینجا :n03:
1. ازت درخواست همکاری کردم یک سری دلیل آوردی که نمیشه و بازی سازی رو کنار گذاشتی فرداش 6 تا نمونه جدید زدی منم ناراحت شدم رو راست نبودی باهام.
2. فکر کنم تو بیمارستان عوضم کردن وگرنه مسیر زندگیم عوض میشد اینجوری هم نمیشد :n07:
3. نمیدونم واقعاً , یه دفعه چند تا زدم همه کف کردن :n08:
4. چون از نزدیک منو ندیدی, احسان از موقعی که چند بار منو دیده ببین چجوری باهام صحبت میکنه. :n04:
5. کی میگه برای اندروید نمیزنم :n10: :n09: یک سال و نیم بیشتره گوشیمو عوض کردم دارم روی اندروید مانور میدم. یه چیزی هست به نام Brain Storming با این تکنیک تو یکی دو روز یه دفتر 100 برگ ایده برای موبایل پر کردیم ما :n04:
6. حتماً بدردت خورده دیگه :n06::n12:
7. خدایی قابل مقایسه نیستن عاخه :n07: شوخی کردم باو این سوال رو یادم میمونه از خودت بپرسم :n31:
8. وات د فاک :n29: من تا الان فکر میکردم زمین صافه :n02:
9. جا انداختی این شماره رو :n32:
10. به نظرم اینجوری ادامه ندی بهتره , برو چیزای جدید رو تجربه کن , مثل کار تو یه تیم دیگه یا یه چیز دیگه کلاً مثل طراحی 3 بعدی کاراکتر مثلاً (اگه تجربش رو نداری)
11. استعدادت خوبه و همینجوری یه ضرب داری پیشرفت میکنی, یاد بازی اولیات میوفتم گریم میگیره , یه بار میخواستم 2-3 تا شماره بزنم این دفعه خوبیاش رو بنویسم بعد بگم به جز اینا کلاً بازیتو عوض کن همش ایراده :n08:ولی الان خیلی خوب کار میکنی :n20:
خسته نباشی, این جمله هم تو ایران خیلی متغیره یکی 100 درصد حمایت میشه هیچی هم نمیشه آخرش , یکی حمایت نمیشه ولی با زرنگی موفق میشه و غیره..... البته متاسفانه :n28:
Reza Azimy_RW
نه نه اصلا قرار نیست دعوا شه . تو هم روی صندلی داغ هستی من هرچی سوالهای داغتر بپرسم بهتره رو منظوری برداشت نکن :n06:اطفاقا من خیلی سوال دارم به دل نگیر :n02:
چند تا سوال داغ دیگه :
1_ اون پروژه صدا سیما رو خداییش چجوری گرفتی ؟ اخه نه مدلسازی نه انیماتوری نه ... عایا پارتی داشتی ؟ یا طبق معمول زیاد از خودت تعریف کردی ؟:n02:
2_ تغریبا هیچ وقت نمونه کاری از خودت نزاشتی(قبل از این شیدرا) دلیلش چیه( جز از fpsc ) ؟ کلا میتونی بگی من تو فلان بخش بازیسازی کاملا حرفه ای هستم ؟ اگه آره اون کدوم بخشه ؟
3_علاقت بیشتر به چه سمتی بود و شرایط واست چی پیش آورد ؟! (مثلا من خودم علاقم توی رندر و خلق گرافیک خفنه ولی شرایط باعث شد همه فن حریف شم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
4_ اگه بخوان بخرنت ( یعنی مثلا از طرف دولت که به نفعشون یه بازی یا حرفی بزنی) خودتو میفروشی ؟ چند ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قضیه دعوا رو که شوخی کردم هر چه دل تنگتان میخواهد بپرسین.
1- خداییش دوستم رفته بود پشت بوم خونشون یه فیلم گرفته بود توش هلیکوپتر انداخته بود نمونه کارش رو بردیم نشون دیدن گفتن میخوان ولی بهتر. من هم خودم شخصاً مدلش رو زدم , اصلاً کی گفته من مدلسازی بلد نیستم . در ضمن موقعی که کارگردان تایید داد من اصلاً اونجا نبودم تعریف کنم :n02: یادم باشه یه تاپیک بزنم مدل هام رو توش بذارم حال کنید :n06: مایا + مکس + مادباکس + Zbrush همه رو کار میکنم و به ترتیبی که نوشتم بلدم(چیزای دیگه هم کنارش هست ولی خیلی شناخته شده نیستن که بگم).
2- راست میگی , عاخه خیلی از کارا رو برای دیگران زدم و اجازه پخشش رو نداشتم برای همین نمیشده نمونه بذارم. در واقع کار اصلی من Level Design هست . کار لول دیزاینر چیدن محیط و سناریوهای داخل بازیه و باید از همه چیز یه سر رشته ای داشته باشه, برای مثال اگه از مدل سازی چیزی بارش نباشه نمیتونه لول رو بهینه بچینه و یا اگر برنامه نویسی ندونه نمیفهمه چجور لول رو تنظیم کنه که هوش مصنوعی توش به بهترین شکل کار کنه و همینطور در مورد رنگ بندی و گرافیک و غیره. دیگه خودتون بهتر میدونید :n11:
3- علاقه ام نمیدونم تو چی بود ولی هر چی بود برنامه نویسی نبود خیلی. کلاً الان خیلی کارا میکنم. همین بازی پیشینیان رو نشونت بدم خودم شخصاً چه کارا براش کردم سکته رو زدی :n38:
4- حرفی که سعی میکنم نزنن مگر اینکه بخواد به قیمت جونم تموم شه :n02: بازی هم اگر بسازم براشون قطعاً نمیذارم کسی بفهمه من توش دست داشتم :n08: مسخره نیست؟ با این جوابای مسخره الکی فقط داره Over Heat میشه صندلیه میترسم ذوب بشه به بعدی نرسه :n34:
یکی یه چیز باحال گفت : شوخی موقعی شوخیه که آخرش نگی شوخیه.
متاسفانه خیلی مواقع من خواستم شوخی کنم ولی چون لحن توی متن منتقل نمیشه فکر کردین جدیه برای همین از این به بعد میگم شوخیه الکی کسی برداشت اشتباه نکنه. با دوستام که هستیم انقدر چرت و پرت میگم بعضی مواقع دیده شده پهن زمین شدن از خنده :n19: همچین آدمی هستم من :n06: