[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این دوبیت از حافظ به ذهنم رسید
نه هر که چهره برافروخت، دلبری داند نه هر که آینه سازد، سکندری داند نه هر که طرف کله کجنهاد و تند نشست کلاهداری و آیین سروری داند
Printable View
من این دوبیت از حافظ به ذهنم رسید
نه هر که چهره برافروخت، دلبری داند نه هر که آینه سازد، سکندری داند نه هر که طرف کله کجنهاد و تند نشست کلاهداری و آیین سروری داند
سلام
شاعر: فروغ فرخزاد
محتوای مخفی: متن شعر
آهنگ November
آهنگساز Max Richter
درود
دوستان به پایان این دوره رسیدیم
منتظر اعلام نتایج باشید
سلام به همه ی دوستان عزیز
ششمین دور مسابقه هم به پایان رسید و برندگان مشخص شدن. قبل از اعلام نتایج ، میخواستم از طرف خودم از 26 دوست عزیزی که
در این چند دور مسابقه شرکت کردن تشکر کنم، و همچنین از تیم محـترم داوری که انصافا کار مشکلی دارن و داشتم و خواهند داشت !
گاهی اوقات چند دهم امتیاز، نفرات برتر رو تعیین میکرد، این موضوع حساسیت تیم داوری رو افزایش میداد و کار دوستان رو ســخت تر !
بخش نخست مسابقه با فصل پاییز شروع شد و امشب، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به پایان خواهد رسید.
برنده های این دور رو اعلام میکنم و بعد از اون نکته ی دوم رو خدمتتون عرض میکنم.
برندگان دور ششم:
- B.Russell ی عزیز، با کسب بیشترین امتیاز ممکن نسبت به 12 شرکت کننده ی دیگه نفر اول
- Miss Artemis و City 17 عزیز، به طور مشترک حائز رتبه ی دوم
- و دوستان عزیزمون Atghia و hamed29 مشترکا به عنوان مقام سوم
تبریک به این پنج دوست گرامی :»
همون طور که عرض کردم امشب، دور اول این مسابقه ی پر هیجان به پایان میرسه و با آغاز زمستان دور دوم مسابقه رو به امید روزهایی
گرم و پرشور آغاز میکنیم. قبل از اون به رسم تشکر و سپاس از دوستانِ همراه، به عزیزانی که در مجموع این ششم دور بهترین عملکرد
رو داشتن و بیشترین امتیازات رو به خودشون اختصاص مدال زرین P30World اهدا خواهد شد، که هم شما با سه نفر اول و امتـیازاتشون
آشنا بشید و هم حسن ختامی خوبی باشه برای اولین دور مسابقه ی شعر / متن و آهنگ / موسیقی متناسب با عكس... :)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نفر اول، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
___________با کسب 91.19 امتیاز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نفر دوم، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
___________با کسب 87.73 امتیاز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نفر سوم، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
__________با کسب 83.84 امتیاز
با تشکر مهران...
سلام
اومدم تا به اطلاع همهی شما دوستان و همراهان برسانم
که مسابقه فعلا ادامه پیدا نخواهد کرد.
ممنون از همه
هم از تمامی شما دوستان شرکتکننده و همراهان تاپیک و هم از دوستانم در تیم داوری.