و واقعا مضخرفه شنگهاش، هر جا از پشت سنگ شلیک میکنم میخوره به سنگ، اصلا انتظار نداشتم انقد ضعیف عمل کنن تو این بازی.
Printable View
و واقعا مضخرفه شنگهاش، هر جا از پشت سنگ شلیک میکنم میخوره به سنگ، اصلا انتظار نداشتم انقد ضعیف عمل کنن تو این بازی.
دوستان باز به صورت کلی تو checkpoint ها سیو میشه یا وقتی اون آیکون زرد میاد ؟! چون من یه مقدار رفته بودم جلو اما بازی بعد لود دوباره از جائی شروع میشه که دارن از اون یارو اعتراف میگیرن ! :دی
آخرین پچ و کرک اسکیدرو رو زدم !
ببین کلا سیستم سیو بازی اینطوریه:نقل قول:
نکته اول اینکه قسمت ابتدایی بازی رو باید تا آخرش بری. یعنی برسی به اون tower تا سیو اصلی بشه.
نکته بعدی، وقتی مراحل اصلی campaign رو شروع میکنی باید تا انتهاش بری تا سیو بشه ( ولی در طول انجام ماموریت، چک پوینت هایی وجود داره که اگه مُردی از اول شروع نشه. ولی اگه از بازی بیای بیرون کلا ماموریت از اول شروع میشه)
وقتی هم که داری گشت و گذار میکنی و چیز میز جمع میکنی و آپگرید، قبل از quit روی گزینه save بزن و بعد خارج شو.
سلام
این بازی مگر صحنه های ناجور داره که سایت های فارسی یکی یکی دارن لینک دانلودش بر می دارن؟
بعد یکی از سیو هام بازیم قاطی کرده دیگه mission ندارم و کوه های بازی هم یکم جابجا شدن!
کسی راه حلی داره؟
دوستان کسی سیو نسخه ali213 که فقط مراحل اصلی رو تموم کرده باشه رو داره ؟
اگه کسی داره ممنون میشم برای من قرار بده توی پیغام خصوصی
دوستان یه سوال خیلی مهم
بازیش جذاب هست؟ (جذاب به معنای واقعی برا من اینه که نخوای یه بازی تموم بشه اون بازی جذابه ) اپگرید هاش کاربردی هست؟ مثلا تو farcry 3 اگر اپگرید هم نمیکردی فک نکنم تاثیری رو بازی داشت
راستش دیدم توی BC هم گفتی و میخواستم جواب بدمنقل قول:
کسی نمیاد بدون کرفت کردن و انجام مراحل فرعی بازی رو تموم کنه و فقط مراحل اصلی رو بره
من خودم الان اکت دو رو تموم کردم + بیشتر کرفت ها و خریدن همه مپ ها و دو مرحله از کل مراحی فرعی که با حروف انگلیسی هستش رو انجام دادم
این بازی جذاب نباشه دیگه نمیدونم تعریفت از جذابیت چی هستش :n02:نقل قول:
نسخه 3 رو بدون چیت بازی کرده باشی کرفتینگ ها و آپگرید ها خوب بودن ، از کرفت های این نسخه 4 راضیم .
بازیی عالیه ، تعداد و تنوع مراحل جانبی و اسلحه ها حرف نداره ، واقعا از بازی کردن لذت میبرم
از کشتن کرگدن ها با تیربار تا ببر کشی با شاتگان و زدن هلی کوپتر ها با RPG یا حتی با کوکتل مولوتوف :n10:و ماهی و ببر و ... کُشی با لانچر
راستی صحبت از لانچر شد ، توصیه اکید میکنم این لانچر رو بگیرید ، خیلی عالیه ، مخصوصا با 50 تیری که تا این لحظه با حدود چند ساعت کرفت کردن به دست آوردم و میتونم حمل کنم . موقع رانندگی و ... خیلی به کار میاد .
امروز با آرنا آشنا شدم و اول قلقش دستم نبود هی اون وسط گیر میکردم :n27:اما بعدش فهمیدم اینا دو گروه هستن که میان و مبارزه میکنن ، هیچی دیگه قایم میشدم اینا همدیگه رو پاره کنن و آخر سر میرفتم اون یکی دوتای باقیمونده رو میزدم :n05:
در مورد مین و C4 ، این دوتا رو با دکمه های 9 و 0 میشه استفاده کرد و c4 کاشتن مثل بازی بتل هستش
اگر خواستید همیشه خون داشته باشید هرجا برگ سبز دیدید جم کنید توی کوله ، اینطوری وقتی شما استفاده میکنید خودش کرفت میشه ( میدونم کشف تازه ای نبود:n02: ) بقیه برگ های آبی و قرمز رو بفروشید بره و جم نکنید
الان پول خیلی اضافه میارم ، انقدر اینو و اونو و باکس های کنار جاده رو خالی میکنم که دیگه بیخودی اسلحه میخرم و بهترین ترکیب اسلحه تا اکت دوم رو پیدا کردم
یک چاله اسکندرون توی بازی به صورت اتفاقی پیدا کردم ، اومدم کاور بگیرم رفتم توش
محتوای مخفی: چاله اسکندرون
خلاصه بعد از کلی درگیری دیدیم جنگ فایده نداره و به توافق موقت رسیدیم
البته هر کاری کردیم سلفی نشد بگیریم
محتوای مخفی: توافق
و اینم اسلحه های من تا الان ( آخر اکت دو )
اون اسلحه SHREDDER که میبینید عالیه
واقعا ارزش اون همه کارما ( کمک به دوستان در نبرد ) جم کردن رو داشت
محتوای مخفی: بهترین ترکیب اسلحه ها
ممنون دانلودش تموم شده ولی می خواستم بدونم مگر صحنه ناجور داره؟نقل قول: