استاد خیابانی : الان تمام کشور برزیل تعطیله ، منازل ،مغازه ها ، اداره ها!
منازل :n29: منازل :n04: منازل:n28:
استاد خیابانی : الان تمام کشور برزیل تعطیله ، منازل ،مغازه ها ، اداره ها!
منازل :n29: منازل :n04: منازل:n28:
هم اکنون...بعد از یک بازی کسل کننده در بامدادان....
فردوسی پور داره ازبی خوابی داره سر به کله میره، پیله ها ورم کرده، چشما دودو زن، یه حالی:n02:
هی آیتم ها رو میپیچونن میگن مزاحم مردم خوبمون نشیم...بابا مزاحم من باشید چاره اش فشار یک دکمه روی ریموته:n19:
بگو خوابم میاد چرا میندازی گردن ما:n02:
آخه دیگه سوتی هم در یک حدی.این استاد خیابانی میدونه انقدر سوتی داده که سوژه ی عام وخاص شده.بازم از این کاراش دست برنمیداره.خو برادر من قبل از هر مسابقه یکم فکر کن چی میخوای بگی یا در حین مسابقه قبل از حرف زدنات فکر کن تا انقدر سوجه نشی.بطور مثال دیروز دقیقه 85 بود چی بود==>استاد:الان ممکنه با این ضربه نیمار ورزشگاه بترکه.....می............نه نمیترکه........:n02:
جناب سرهنگ : بلژیک 11 میلیون نفر جمعیت داره که 1 میلیون نفرش فوتبالیست هستند .
خب حرفه ي گزارشگر، گزارشگريه و بايد توي كارش بدون اشتباه ظاهر بشه و تمرين داشته باشه، اشتباه اين مدلي هم براش جايز نيست به نظر مننقل قول:
ولي كلاً فكر ميكنم ما در مقابل كسي كه از فرم صحبت و تن صداش خوشمون نمياد ، سخت گير تر هستيم
اين رو هم بايد قبول كرد اصلاً زحمت نميكشن
مثلاً ١٥ تا بازي انجام شده بعد عليفر ميگه خب هيچ داوري جاي توپ رو با اسپري مشخص نميكرد اما اين داور هم جاي توپ و هم جاي ديوار دفاعي رو مشخص ميكنه ، واقعاً اين يعني ١٥ دقيقه نشسته فوتبال جام جهاني نگاه كنه بعد بياد واسه ٣٠ ميليون بيننده ، ( بيشتر يا كمتر ) گزارش كنه ، اينم يه بي احتراميه ديگه به من و شماست
جداي از اينكه از هر صد نفر ٩٩ نفر موقع گزارش عليفر حالشون از فوتبال به هم ميخوره اما كسي نيست كه بشنوه، آخرشم ميشه پيشكسوت و بايد واسه مردنش ٨ تا شبكه اخبار رو اشغال كنن
بله مشاهدی میکنید دنیل آلوز و نیمار با شکل و قیافه ی جدید تو این بازی اومدن موهای خودشونو از مشکی به بلوند تغییر دادن:n19:
استاد مو بلوند دوست داره
لحظه ای که گفت موهاشونو بلوند کردن خونمون ترکید هرکسی از خنده یه جا افتاده بود :n02:نقل قول:
خوب چی بگه؟ بگه زرد کردنش؟!
خیابانی هم نمی دونست هالک مصدومه...کلا از این جهت که اصلا در جریان هیچی نیستن آدم خیلی شاکی میشه. شما حساب کنید 15 سال پیش که اینترنت و اینا رواج نداشت حرفهای اینا یه جور منبع اطلاعاتی بود!
من برنامه آقای گزارشگر رو اصلا نگاه نمیکردم . چون 1% هم کارشناسی شده نظر نمیدادن .
استاد خیابانی که فقط کارش تحقیر بود . یکبار به یکی از شرکت کننده ها گفته بود : من هیچ نظری درباره گزارشت ندارم !
نصیر زاده که فقط به صدا ها گیر میداد . یادمه یه بار به یکی گفته بود : ته صدات یک گردی خاصی داره ، صدات دایره ای میاد بیرون !!! اینگار صدای خودش لوزی یا ذوزنقه هست .
خداییش نصیرزاده چه ربطی به گزارشگری داره ؟
نصیرزاده که ادعای کارشناسی فوتبالو داره ، یادمه سر بازی فرانسه و اوکراین تو یورو 2012 که بدلیل رعد و برق متوفق شده بود ، زنگ زده بودن به نصیرزاده که ازش بپرسن بازی از ادامه شروع میشه یا از اول ؟ . استاد نصیرزاده با قاطعیت تمام میگفت بازی از اول شروع میشه . بعد از نیم ساعت بازی از ادامه شروع شد :n02:
من بین خیابانی و علیفر خیابانی رو انتخاب میکنم . خیابانی 4 سوتی میده آدم شاد میشه .علیفر نمیدونم از کجا گرفتن آوردن ! توی گزارشاش هیچ نقطه مثبتی وجود نداره ! نه صدای خوب ، نه تحلیل خوب ، نه اطلاعات خوب .فقط دفاع خطی رو خوب بلده. فکر کنم باهاش رو در بایستی دارن که هنوز نگهش داشتن.
استاد خیابانی در بازی برزیل - مکزیک :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الانه که استادیوم بترکه :n08:
استاد خیابانی : برزیل 60 دقیقست که گل نزده و مکزیک 60 دقیقست که گل نخورده :n08::n02::n20::n19: