دیشب از نیمه دوم بازیو دیدم
ظاهرا اینجوری که توی این بازی دیدم تیم می خواد 1-3-2-4 بازی کنه که همون طور که پیش بینی می کردیم 3-3-4 احتمالش کمه ولی خب بازی همین سیستم نسبت به سیستم هایی مثل 2-4-4 کلاسیک خیلی بهتره!
دو تا هافبک دفاعی جرارد و هندرسون بودن که هندرسون واقعا به عنوان یه هافبک دفاعی خوب بازی کنه و احتمالا باید فیکس باشه
جالبه رونی هم به عنوان هافبک نفوذی جلوی اون دو هافبک بازی می کرد که توی این پست هم رونی خوبه ولی یه هافبک وسط مقل ویلشر فدا میشه دیگه!
ولبک و لالانا هم دو هافبک گوشه بودن که بازیشون خوب بود به خصوص لالانا که می تونه خیلی حرفا برای گفتن داشته باشه
نکته عجیبی که دیدم استفاده از استرلینگ به جای رونی بود که بعضی وقتا می دیدم به عنوان همون هافبک وسط نفوذی بازی می کرد اصلا پستش به این صورت نیست! البته بعضی جاها هم به گوشه می رفت
یه نقطه قوت هم که توی این بازی دیگه مشخص بود حاج لیتون بودش که کلا وقتی توپو سانتر کنه احتمال گل شدنش زیاده! :دی
به خاطر همین فکر کنم انگلیس روی ضربات آزاد و کرنرهایی که لیتون بینس سانتر می کنه خیلی برنامه داره
از الان شاید بشه ترکیب رو برای جام جهانی پیش بینی کرد و احتمالا باید یه چیزی شبیه این باشه:
هارت
بینس - کیهیل - جاگلیکا - جانسن
جرارد - هندرسون
ولبک ------ رونی ------- لالانا
استوریج
ویلشر توی دقایق کمی که اومد خیلی خوب و آماده نشون داد و می تونه هادجسون روی اونم خیلی حساب بازی کنه
به نظر من جای ولبک می تونه رونی به چپ بره و به جاش ویلشر هم بازی کنه
یا حداقل همون استرلینگ هم کمی از ولبک بهتره که البته فکر کنم هادجسون روی استرلینگ بیشتر به عنوان یه تعویض طلایی حساب باز کرده