بنظر من که طرفدار آرژانتین هستم خوب که بازی با ایران بازی دوم چون بازی اول جام واسه همه تیمها یکم سخته و از شانس بد ایران بازی دومه و آمار گل خوردش بالا میره
Printable View
بنظر من که طرفدار آرژانتین هستم خوب که بازی با ایران بازی دوم چون بازی اول جام واسه همه تیمها یکم سخته و از شانس بد ایران بازی دومه و آمار گل خوردش بالا میره
بنظر من اگه فقط بجای نیجریه ، الجزایر یا اکوادور توی این گروه بودند خیلی عالی میشد ...
آخه اگه اخراج کنن، کی حاضر میشه 20 روز مونده به مسابقات بیاد مسئولیت این تیمو قبول کنه؟؟؟ کی روش توی این سه ساله خودشو کشته، شدیم این!نقل قول:
به نظر من برعکس، اگه بخوان برای ایران ارزشی هم قائل بشن، بخاطره سرمربی مونه...نقل قول:
.
کسایی مثل لوئیس فیگو رو ایشون ستاره کرده!!!
سابقه ایشون توی تیم ملی پرتقال رو خوندی؟؟ (( نه جام جهانی 2010 ، قبل تر ها ))
.
.
روزنامه خبر ورزشی یک ماه پیش مقاله ای رو چاپ کرد که نوشته بود، بین مربیانی که الان در جام جهانی هستن، کی روش از نظر اعتبار بین المللی چهارمین مربیه !!!
.
.
و در کل، یازدهمین سرمربی برتر جهان و برترین سرمربی فعال در آسیا ( در میان تیم های ملی )
رتبه ی باقی مربی ها رو هم دارید؟نقل قول:
نه متاسفانه...نقل قول:
البته اگه سایت فیفا رو نگاه کنید شاید پیدا کنید.
..
.
.
این آماره یازدهمین مربی رو فکر کنم از توی یه برنامه ورزشی تلویزیونی شنیدم. ( نمیدونم کدوم برنامه)
همین الان بعد از یه سرچ ساده توی گوگل یه سایت پیدا کردم که رنکینگ مربی های برتر دنیا رو نوشته... (( البته نمی دونم چه قدر معتبره ))
.
کارلوس کیروش سی و سومین مربی برتر جهان
بالاتر از افرادی مثل لوئیس فن خال، تراپاتونی و ...
.
.
.
توی همین سایت کلا اسم دو ایرانی هستش:
1. افشین قطبی ( 133 ام )
2. اکبر محمدی ( 323 ام )
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت را ببینید.
.
.
پ ن : بازم می گم نمی دونم معتبره یا نه!!!!
یعنی وقتی این پست رو خوندم چند دقیقه تو شوک بودم.نقل قول:
نقل قول:کی روش چیکار واسه فوتبال این مملکت کرده ؟ چه تاثیری در فوتبال این مملکت داشته ؟نقل قول:
آیا فقط ما موریت داشته تیم رو به جام جهانی ببره یا اینکه بیاد نقطه عطفی باشه در این فوتبال مملکت !
اگه تیم ملی شکست سنگین بخوره خوب کی روش چی میگه ؟ میگه امکانات نداشتن - پول نداشتن فلان وبهمان ولی اینجاست که غرور ملی ایرانیان شکسته میشه
دقیقا هم ماموریتش فقط همین بوده و بس . پولی که میگیره واسه چیه ؟ واسه همین کاره دیگه . توی قرارداد ذکر نمیشه که شما باید فوتبال مملکت رو از این رو به اون رو بکنین .نقل قول:
شما انتظار داری یه سرمربی بیاد و این فوتبالی که از زیرساخت فاسد هست رو درست کنه ؟ :n08:
این وظیفه خود فوتبال ایرانه که از کی روش یاد بگیره . کدوم یکی از درخواست های کی روش بعد از جام جهانی محقق شد ؟ کدوم یکی از باشگاه ها علاقه خودشون رو به همکاری با تیم ملی نشون دادن . فدراسیون هم که فقط و فقط بی کفایتی نشون میده از خودش .
حرف شما مثل اینه که شما میخوای ریاضی یاد بگیری . بعد بیای بری به بهترین استاد ریاضی پول بدی بگی بیا به من ریاضی یاد بده . ولی سر کلاس فقط بخوابی و به حرفای استاد گوش نکنی . بعد بگی استادش بدرد نمیخورد .
کی روش خیلی هم خفن نیست . اما باز هم مربی صاحب نامیه واسه خودش . ایرانی ها خودشون باید از این مربی استفاده درست میکردن که نکردن . خواهشا بی کفایتی فدراسیون رو گردن یه بنده خدای خارجی که پولشو میگیره و به وظیفه اش عمل میکنه ننداز .
پوستر تیم های حاضر در گروه F جام جهانی 2014 برزیل
سايت ESPN کريستيانو سيکوئيرا، هنرمند برزيلي را به خدمت گرفت تا پوسترهاي منحصر به فردي براي تمام 32 کشور شرکت کننده در رقابتهاي جامجهاني طراحي کند.
این پوستر ها شامل نام مستعار و ستاره هر تیم است.
ایران:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرژانتین:
نیجریه:
بوسنی: