سلام دکتر گرامی
آپو آلپراز میگن که وابستگی دارویی داره
خب مشخصا حس لذتی مصرفش نداره میشه کمی توضیح بدید چرا میگن که وابستگی میاره؟
ممنونم:n16:
Printable View
سلام دکتر گرامی
آپو آلپراز میگن که وابستگی دارویی داره
خب مشخصا حس لذتی مصرفش نداره میشه کمی توضیح بدید چرا میگن که وابستگی میاره؟
ممنونم:n16:
سلام دوست عزیزنقل قول:
توضیح کوتاهی میدم اگر کافی نبود حتما بگین که بیشتر توضیح بدم.
این دارو(آلپرازولام و سایر داروهای هم خانواده که بر GABA اثر میگزاند) باعث رفع و یا کاهش اضطراب میشه،از اثرات مورد سوء مصرف القای حس گیجی و منگی است(نوعی بی خیالی).با مصرف بیش از 4 هفته کم کم شخص دچار تحمل دارویی (tolerance)میشه و برای دستیابی به اثرات قبلی باید مقدار بیشتری مصرف کنه،البته مقدار مصرفی خیلی مهمه چون مقدار بیشتر برابر است با تحمل پذیری بیشتر،-از طرفی فرد با مصرف همان مقدار ثابت قبلی دچار علائم قطع مصرف (Benzodiazepine withdrawal syndrome)و کاهش اثر دارو میشه،یعنی علی رغم مصرف همان مقدار فرد دچار علائم قطع میشه چون اثر دارو کاهش پیدا میکنه.، پس فرد تمایل زیادی به مصرف بیشتر پیدا میکنه.قطع ناگهانی اصلا توصیه نمیشه و باید با داروهای طولانی اثر نظیر کلردیازپوکساید و کاهش تدریجی بیمار رو کنترل کرد.
داروی Flumazenilدر کاهش تحمل پذیری و علائم قطع مصرف خیلی مفیده.
ممنونم بابت توضیحاتتوننقل قول:
خب اگر بصورت منقطع و نه بطور مداوم استفاده بشه ایا بازهم این حالت ایجاد خواهد شد؟
خواهش میکنم عزیزنقل قول:
به صورت کلی چون پتانسیلش وجود داره ما توصیه میکنیم مصرف نشه،این دارو ها به هیچ وجه نقش درمانی ندارند و صرفا علائم رو به صورت موقت کاهش میدن.
من هیچ علاقه ای به پیدا کردن دوست ندارم. تفریح با دوستان و گردش و بیرون رفتن با دوست برام یک موضوع بیگانه و کاملا عجیبه . حتی وقتی کسانی رو با دوستاشون ببینم ، از خودم می پرسم : آخه که چی ، آدم اصلا چرا باید کسی در زندگیش به نام دوست داشته باشه؟
دوست دارم بدونم مشکل زوانی یا چیزی دارم ؟
در مورد داروی فلوکستین میخواستم سوال کنم؟ اینکه گفته میشه نباید به طور ناگهانی قطع بشه علتش چیه؟ و اگر شده باشه عوارضش چیه؟
مدتی در اجتماع قرار بگیرید به این موضوع عادت خواهید کرد.نقل قول:
من هیچ علاقه ای به پیدا کردن دوست ندارم. تفریح با دوستان و گردش و بیرون رفتن با دوست برام یک موضوع بیگانه و کاملا عجیبه . حتی وقتی کسانی رو با دوستاشون ببینم ، از خودم می پرسم : آخه که چی ، آدم اصلا چرا باید کسی در زندگیش به نام دوست داشته باشه؟
دوست دارم بدونم مشکل زوانی یا چیزی دارم ؟
چون در بیمار سندم ترک ایجاد میشه و حالش بد تر خواهد شد.نقل قول:
در مورد داروی فلوکستین میخواستم سوال کنم؟ اینکه گفته میشه نباید به طور ناگهانی قطع بشه علتش چیه؟ و اگر شده باشه عوارضش چیه؟
مشکل اینه که از قرار گرفتن در محیط های اجتماعی واقعا خوشم نمیاد. هر روز تو خونه میشینم و یا به آهنگ گوش میدم یا فیلم می بینمنقل قول:
مدتی در اجتماع قرار بگیرید به این موضوع عادت خواهید کرد.
مگه قرار از هر چیزی خوشمون بیاد؟ در دنیای فعلی روابط اجتماعی شاید یک از مهمترین عوامل زندگی و شادی و نشاط باشن.نقل قول:
مشکل اینه که از قرار گرفتن در محیط های اجتماعی واقعا خوشم نمیاد. هر روز تو خونه میشینم و یا به آهنگ گوش میدم یا فیلم می بینم
شما در حال حاضر در دوره ای هستید که دوست ندارید با کسی معاشرت کنید دوست ندارید در اجتماع باشید دوست ندارید دوست داشته باشید ولی من فکر نمیکنم از این وضعیت راضی باشید نه؟
این تنهایی شما ادامه پیدا کنه در بد ترین حالت به خودکشی و در بهترین حالت به مشکلات روانی جدی منجر میشه.
بنظر من بهتره برای چند روز هم شده حتی برای امتحان وضعیت روحیتون هم شده وارد یه جمع بشید , سعی کنید در اون جمع حرف بزنید اگر نتونستید حرف بزنید عاملش رو پیدا کنید! مثلا" از حرف زدن خجالت میکشید؟ یا میترسید حرفی که میزنید رو اون جمع مورد انتقاد قرار بده یا اصلا" تایید نکنه؟ یا کلا" از حرف زدن در جمع خوشتون نمیاد.
در ضمن هیچ وقت به خودتون تلقین نکنید که مشکل روانی دارید.
فکر کنم این پست صحیحی نباشه ولی من برای اقای دکتر پیام خصوصی دادم منتظر راهنماییشون هستم