بخوام دقیق بگم دوربین ایزومتریکو تو همه حالت میتونی استفاده کنی اما تو این بازی سخته غیر مبارزات بخوای ازش استفاده کنی بخاطر هزارو یک دلیل
مثلا میری توشاخو برگ درختا پایینو نمیبینی کاراکترو نمیشه با کیبرد حرکت داد ادواتو بخوای ببینی رو ایزومتریک خوب نشون نمیده و ....
من تو یک خواستم با rogue برم دیدم واقعا نمیشه خیلی سخت بود ولی تو شماره دو rogue رو انتخاب کردم
تو شماره 3 اول با rogue رفتم از به دلایلی منصرف شدم mage برداشتم که واقعا قویه فقط مشگلش اینه در مقابل ضربات فیزیکی واقعا ضعیفه و باید اگه دیدی کسی داره بهت حمله میکنی ازش فرار کنی و از دور ضربه بزنی که من نمیپسندم همیشه درگیری نزدیکو دوست داشتم
گروهم یه warrior هست rogue یه mage درمانگر که واقعا ضروریه وخودم با کلاس آتیش بقیه اعضای گروه که 6 نفر هستنو گزاشتم سماق بمکن :n02:
یه چیز دیگه که نمیپسندم برای یه بازی نقش آفرینی لباسها مدلهاشون واقعا محدوده فقط رنگاش عوض میشه و یک لباس واحد برای 4 نفر 4 فرم میشه مثلا دوست داشته باشی لباس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای کاراکترت استفاده کنی نمیشه کلاساشم قفله که دیگه بدتر شاید در طول بازی باز بشه شایدم نشه بعد 40 ساعت هنوز همینجوریه صورتهاشون واقعا عالی کار شده و خیلی طبیعی هست و میشه شخصیت سازی کرد مدل موهاشون متاسفانه کم و مال چند نسل قبله نمیدونم چرا این کارو کردن
بخش آنلاینش مسخرست کاراکتراش با سختی باز میشه رجیونت با توجه به کی که خریدی بستست به همون قسمت که مال من روسیه و توش اصلا نمیفهمم چی میگن به هم :n02:و ea از خدا بیخبر تو این بخش هم یه سری شمش گزاشته برای آزاد کردن و ساخت کاراکتر که باز پول باید بدی بابتش وگه نه معلوم نیست چند ساعت باید بازی کنی که بتونی یه کارامترو باز کنی قسمت آنلاینش شخصی سازی کارامتر نداره همه شبیه همن
بارها و بارها موقع صحبت کردن با بقیه حتی جاهای خیلی حساس در روند بازی جملات حذف شدن باورتون میشه من مجبور شدم پناه بر خدا انتخاب کنم نمیدونم چرا پچ نمیدن برای این بازی