يك پلير خوب براي ك750 موجود نيست......................
Printable View
يك پلير خوب براي ك750 موجود نيست......................
آقا فرمت 3gp خيلي افتضاحه،اصلا نميشه زن و مرد و تشخيص داد!!! :laughing:
آيا فرمت ديگه اي براي ديدين كليپ هاي تصويري با گوشي وجود نداره؟!!اگه هست لطفا برنامه تبديل كليپ ها به اون فرمت(در كامپيوتر) و برنامه پلير اون در گوشي رو معرفي كنيد.گوشيم: 6600
خيلي خيلي ممنون مي شم.
آقا خودم پيداش كردم! به شما هم پيشنهاد ميدم حتما از اين پلير براي ديدن فايلهاي تصويري استفاده كنيد.فوق العاده ست،باور نكردنيه، راستش من ديگه از ديدن كليپهاي بي كيفيت داشت حالم به هم ميخورد،اما حالا فهميدم با گوشي ميشه فايلهاي با حجم خيلي كم و كيفيت فوق العاده بالا( حتي بالاتر از خود كامپيوتر) ديد. برنامه smart movie
بله برنامه خیلی جالبیه...نقل قول:
نوشته شده توسط blackhero
چطور تا حالااز این برنامه اطلاع نداشتی :laughing: ....
اینم لینک دانلود برای سایر دوستان علاقه مند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :tongue:نقل قول:
نوشته شده توسط e_mohsen83
نقل قول:
نوشته شده توسط satsw2006
راستش من اين برنامه رو روي گوشيم داشتم،اما تا حالا ازش استفاده نكرده بودم و همش از اون پليرهاي آشغالي استفاده ميكردم، باورم نميشد بشه كليپهاي تصويري رو با اين كيفيت بالا رو گوشي نگاه كرد.(البته به شرط اينكه كليپها رو با كانورتور خود اين برنامه به avi تبديل كني كه هم حجمش خيلي كم بشه هم كيفيتش خيلي زياد!) :happy:
فقط اين پلير يه مشكلي داره: قابليت save كردن كليپها رو نداره! :sad:
یعنی چی؟ نمی تونه سیو کنه؟ مشکل شما دقیقا چیه؟ :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط blackhero
ببين دوست خوبم، مثلا وقتي شما با بلوتوث يه كليپ رو ميريزي رو گوشيت،ميره تو مسيجهات،درسته؟!وقتي اين كليپ رو با real player خود گوشي باز ميكني،يه گزينه save داره كه ميتوني كليپ رو تو هر جا خواستي save كني، مثلا گالري،خوب؟ اما smart movie اين امكان رو نداره! :sad:نقل قول:
نوشته شده توسط satsw2006
نقل قول:
نوشته شده توسط blackhero
نه دوست عزیز اشتباه نکن!!
میشه ;) با FExplorer
اون برنامه رو به زودی برات آپلود می کنم (با راهنمایی)