خاب دوست عزیز پلاگینش رو دانلود کن بعد
یا اینکه اخرین ورژن این نرم افزارو رو ازا این جا بگیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
خاب دوست عزیز پلاگینش رو دانلود کن بعد
یا اینکه اخرین ورژن این نرم افزارو رو ازا این جا بگیر
براي اين كه برنامه شما اين پلاگين رو بشناسه بايد جديدترين DirectX runtime زو از اينجا داونلود كنين:نقل قول:
نوشته شده توسط pedix
سايت ديگري را نمي شناسيد كه بتوان DirectX runtime را دانلود کرد.
لازم نبود كه 10 تا تاپيك بزنين! فرار كه نكرده بودم :blink: اين رو داونلود كنين:نقل قول:
نوشته شده توسط pedix
Direct X رو نصب کردم ولی باز همZeroGS KOSMOS 0.95.2 در قسمت گرافیک پدیدار نشد! :sad:
سلام دوستان يه سوال داشتم ارزش داره من برای بازی کردن ps2 یه دی وی دی رایتر بخرم؟؟
یعنی گرافیکش همونه یا میاد پایین اگه میاد پایین چقدر میاد میشه بازی کرد آخه من کشتی کجشو بازی کردم عاشقش شدم لطفا" هرچه سریعتر جواب بدید
راستی من گرافیکم 256 و رم 512 و سی پی یو 2.4 دارم
اگه کارتت gf 5500 باشه سیستمت مثل سیتم داداش منه بی خیالش شی بهتره تو RE 4 فقط 2 فریمنقل قول:
نوشته شده توسط mm23_m
زیاد امیدوار نباش...
مدل کارتت چیه؟
من وقتی بازی winning eleven 10 را اجرا میکنم تا مرحله شروع بازی خوب پیش میرود ولی به محض اجرا شدن از بازی بیرون میاید و صفحه ارور Don't Send وsend Error Repot باز میشود و در ضمن این بازی در اون لیست به صورت Playable میباشد . :sad:
و وقتی بر روی Don't Send میزنیم ارور زیر را میدهد.
The instruction at"0x722968fb" referenced memory at "0x09f9000cc". The memory could not be "read". Click OK to terminate the program
در ضمنRAM من 1024 هست .
وهرچه بازی دارم صدا ندارند . :puke:
geeforce 5500 xfxنقل قول:
نوشته شده توسط MARTIN
میشه بیشتر توضیح بدی!! اگه تونستی عکس هم از فضای بازی در کامپیوتر بزار یه دنیا ممنون :blush:
من وقتی Pcsx2 را اجرا میکنم و در قسمت configuration میروم این ارور را میدهد و وارد صفحه configuration میشود .
This application has failed to start because glid3x.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem.
شاید اون مشکل مال این ارور باشه!!!