مبارکه، هر وقت اومد بگو تا یه شیوه ی گذاشتنش توی گوش که بهتر از شیوه ای یه که کمپانی میگه رو بهت بگم.
Printable View
مبارکه، هر وقت اومد بگو تا یه شیوه ی گذاشتنش توی گوش که بهتر از شیوه ای یه که کمپانی میگه رو بهت بگم.
البته من هیچ وقت صدا رو خیلی زیاد نمی کنم (حتی به یک چهارم هم نمی رسه) و همیشه هم آهنگای ملایم گوش می دادم ولی مداوم و طولانی مدت به طوری که حتی موقع خواب هم توی گوشم بود ولی نمی دونم چرا برام مشکل پیش اومد دکتره که گفت به خاطر فشاریه که هدفون به پرده گوشت وارد کرده.:41:نقل قول:
من یه جا تو یه سایت دیده بودم که گفته بود مدلای earphone چون توی گوش فیت میشن و نمی زارن هوا از بیرون وارد بشه بعد از یه مدتی هوای کمی که بین پرده گوش و هدفون هست کم میشه و چون هوا از بیرون وارد نمیشه روی پرده گوش فشار وارد میشه (الله اعلم :18:)نقل قول:
نقل قول:البته این یه حقیقته که اینطور مسایل رو نمیشه قطعیت روش داشت ... مثال: بالاخره امواج موبایل واسه انسان ضرر داره یا نه ؟ Wifi چطور؟ .. همه ما تحقیقاتی رو دیده ایم و شنیده ایم که میگن ضرر داره ، اما چرا هیچ اقدامی از طرف دولت ها نمیشه ؟ ... آیا صرفا بخاطر اینه که پولدوست هستن و جون ما واسه شون بی اهمیته ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... نه - بخشی اش بخاطر اینه که در برابر هر یه تحقیق مخالف یه تحقیق موافق هم هست و نمیشه قطعا گفت که فلان چیز درست یا غلطه ...نقل قول:
اما این هم یه حقیقته که مداومت در کار با یه وسیله ، بالاخره اثرات منفی خودش رو نشون میده ... اصلا شما این مداد و خودکار رو در نظر بگیر : من سالهاست که مقدار زیادی در روز می نویسم ، الان این لبه ی انگشت میانی دست راستم سفت و کمی برجسته شده ... بالاخره این یه ضرره ؛ ها؟ ... حتی اگه گوش کردن طولانی به هدفون برای مدت طولانی، به گوش شما آسیب نرسونه ، فرضا رابطه شما با مادرت یا دوستت رو ممکنه ضعیف کنه (مثلا) ؛ خب این یه ضرره ؛ نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پوریا جان قیمتش چنده؟نقل قول:
من عاشقش شدم
والا هنوز نرسیده برسه با آشنامون حساب کنم اونوقت قیمتش دستم میاد!
نقل قول:
:31: :40: :8: واقعا خستگیم در رفت بعد اینهمه ریویو 24 ساعته خوندن یه راهنمای بسار خوبیو پیدا کردم
چطوری دوست من؟
اول از ادرس دادنت تشکر میکنم نیاز داشتم مرسی
دوم اینکه من بعد 4 روز کامل ریویو خوندن انتخابام ایناس
sennheiser: cx500 va IE6
shure: Se310 va e4c
حالا من واسه ارتقا هدفون سطح استاندارد iriver خودم, مطمئن مطمئنم cx500 انتخاب درسته.
اگه بخوام یکم دیگه بخاطر کیفیتی که مدنظرمه (pro ear-phone sound quality) میرم IE6 :40: میخرم
فعلا shure رو بذاریم البته بخاطر قیمت زیاد و اینکه نمیدونم از کجا بگیرم چون میدونی که فقط سری IE زن هایزر با غولی بنام shure میتونن مقایسه بشن
حالا لطف کن راهنمایی کن اگه قیمتم داری بی ممنونم :46:
سلام،
JayR جان انتخابتو کردی؟ از داخل میخوای خرید کنی دیگه؟
Shure که من نمیشناسم کسی داشته باشه، رفیقم از اون شوریه که توی جمهوریه پرسیده بود، ear phone و اینا نداره.
زنهایسر رو همونطور که دیدی آقای رضوی برای cx95 صدوسی و هفت تومان قیمت دادن که معادل دلاریه آمازون هست و عالیه.
البته هنوز کسی از بچه ها به ایشون سفارش نداده که ببینیم چجوریاس و زود سفارشات رو میاره یا نه.
چند روز پیش دوستم تماس گرفته بود که گفتن بار تو گمرکه و 2 هفته دیگه میاد.
cx300 و px100 رو هم گفتن که بین 50 تا 70 در میاد.
ولی هنوز هم به نظر من تا زیر 100 تومنبهترین هدفونه !!!کد:http://asia.creative.com/products/product.asp?category=437&subcategory=861&product=14702&nav=0
shure تا اونجایی که میدونم .... کمپانی بسیار خفنیه که فقط هم در ضمینه ی صدا کار میکنه ...
تو بسیاری از استودیو ها میوتونید میکروفون ها و مونیتور ها شو ببینید ...
( برای دوستانی که نمیدونن بگم که مونیتر منظور همون اسپیکرایی هست که تو اتودیو ها ازش استفاده میشه که یک سری قابلیت های خاص داره )
در کل کمپانی بسیار خفنی هست ....
ولی به نظر من ارزش این همه پول دادن رو برای هدفون نداره ...
راستی دوستان این نکته رو هم بگم که خیلی ها ازش حرفی به زبون نیاوردن ....
اون هم اینه که پلیرتون نقش مهمی تو بازدهی هدفون داره !!!!!
که به نظر من هنوز رو دست Creative هیچ MP3 پلیری نیومده ....
Ipod هم فقط امکانات و فانتزی بازی زیاد داره اگه نه در همون حد هست ....
سونی هم ( جسارت نشه ) درسته MP3 پلیر های خوبی داره ولی هنوز خیلی کار داره تا به پای کمپانیی مثل Creative یا Apple برسه !!!
فکر کردم حالا که خیلی ها دارن متوجه میشن که بهتره هدفون های پلیرشون رو کنار بزارن و هدفون های بهتری، البته مناسب کاربری خودشون بخرن و حتی استقبال از هدفون های گرون قیمت هم داره زیاد میشه یه لیست از بهترین ها رو اینجا بیارم.
بعضی از اینها در ایران هم در دسترس هستند و خوب البته چون جزء بهترین ها هستند میشه زیاد سخت نگرفت و یکی از همین هارو انتخاب کرد.
بعضی ها هم که خیلی خیلی زیاد به جزئیات حساس ان میتونن یه جوری همون مدلیو که میخوان از یه جای دیگه گیر بیارن.
اول بگم که هدفون ها از نظر تکنولوژی تولید صدا به 3 دسته تقسیم میشن:
1- Dynamic : رایج ترینشونه ، دیافراگم به یه سیم پیچ وصله و وسط سیم پیچ یه مگنت قرار گرفته که عبور جریان از سیم پیچ باعث میشه میدان مغناطیسی ایجاد شده و تحت تاثیر مگنت به لرزش در بیاد و در نتیجه دیافراگمو بلرزونه و صدا تولید بشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- Micro armature یا Balanced armature : این درایور ها خیلی کوچک اند و در مدل هایی استفاده میشن که توی گوش قرار میگیرن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- Electro static : طرز کار این ها پیچیده تره ولی میتونن در مدلهای خوب بهترین صداها رو بسازن. البته نیاز به آمپلی فایر های Electrostatic دارن تا راه اندازی بشن. معروف ترین برند تو این ضمینه Stax هست که ژاپنیه و بعضی مدل هاش بالای 4000 هزار دلار قیمت دارن.
حالا یه تقسیم بندیه دیگه هم داریم:
هدفون های Closed یا Closed back یا Sealed back که به این معنیه که فضای پشت درایور هیچ تبادل هوایی با محیط بیرونی نداره، ساده تر یعنی اینکه هدفون رو وقتی میزاری صدای بیرون رو کمتر میشنوی و صدای هدفون هم کمتر میره بیرون.
و بر عکسش هدفون های open هستند که اگر اجباری برای استفاده از close ها نباشه بهتره از این ها استفاده کنیم چون صدای بهتری رو در قیمت برابر نسبت به close ها دارن دلیلشم اینه که پشت درایور بازه و ارتعاش دیافراگم آسون تره. مثل sennheiser hd800 که عکسش بالا هست.
یه دسته بندی هم از نظر شکل ظاهری و نحوه ی استفاده ی هدفون داریم:
Earphone یا Earbud یا Ear headphone :
in ear phone یا ear canal phone یا in ear monitor (IEM ) l یا in ear headphone :
supra aural headphone یا on the ear headphone :
circum aural headphone یا Full size headphone :
مدل های دیگه هم داریم که زیر مجموعه ای از همینا هستن مثلا دستشون به جای بالای سر میره پشت سر یا پشت گوش، دیگه اونا رو نمیگم.
تو پست بعدی اون بهترین هارو که اول پست گفتم، میگم این خیلی طولانی شد.