خوب من برای هفته چهارم چهار تغییر دادم که امیدوارم برام مفید باشه:n10::n10::n10::n10:
Printable View
خوب من برای هفته چهارم چهار تغییر دادم که امیدوارم برام مفید باشه:n10::n10::n10::n10:
3تا بازی به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی دادم هیچ کاری نکرد، تا انداختمش بیرون 2تا گل زد و 11امتیاز گرفت!:n04::n21: من اگه شانس داشتم اسمم میشد تخم مرغ شانسی!:n02:
فعلا با دو تا بازی امشب 35 امتیاز گرفتم! ببینم فردا خریدای جدید چیکار میکنن :دی
امتیاز تیمی مهمه یا بازیکن؟!
امتیاز تیمی! رده بندی بر اساس امتیاز کل تیمه و تاثیر امتیاز هر بازیکن مثل تاثیریه که یک لیوان آب برای پر کردن یک بطری آب داره! :n02:نقل قول:
ما که تو حال و هوای عید بودیم اصلا یادم رفت تعویض کنم افتضاح شد :n02:
خوش بحالت من که تعویض کردم حسرت اینو می خورم کاش تعویض نمی کردم :n02:نقل قول:
سه تا بازیه مهدی رحمتی رو گذاشته بودم و همش هم کاپیتانم بود و حالا یه بازی فروختمش 12 امتیاز آورد:n03: ضربدر 2 میشد 24 امتیاز :n21:
منم رحمتی دوبازی قبل تعویض کردم:n28: اصلا رو بازیکنا اعتباری نیست یه دفعه خوب بازی میکنن یه دفعه نمیکنننقل قول:
کاپیتان کسی دیگه گذاشتم تا قبل اینکه برش دارم همه امتیازاش بالای 7 8 بوده الان که کاپیتان گذاشتم یا 1 میشه یا 3 :n21:
مهدی رحمتی ترکونده :n02: خواستم تعویضش کنم دلم نیومد، خوب جواب اعتمادمو داد یه تنه 24 امتیاز گرفت :n02:
ولی من هر 4 هفته کاپیتانم بوده این هفته هم جواب اعتماد ما رو داد :دی ! 11 * 2 !!نقل قول:
خوب من هم فعلا 35 امتیاز گرفتم تا ببینم امشب چی میشه:n19::n19::n19: