البته الان هم نمیشه چشم الا 4صبحه من فردا صبح میام!!!!!!!!!!
ممنون
البته الان هم نمیشه چشم الا 4صبحه من فردا صبح میام!!!!!!!!!!
ممنون
سلام metal_milita جان
الان پرشن گيگ مشکل داره
شما 2 ساعت ديگه ميتونيد دانلود کنيد
=-=-=-=-=-=-=
پيشنهاد: بهتره همين امروز تا يکی دو ساعت ديگه فايل رو دانلود کنيد... چون معلوم نيست شايد فردا هم همينجوری باشه
alex جان لطف کردی منم میرم نصبش کنم
afzal جان دستتون درد نكنه خيلي عاليه
همينطور شما alex_pk
سلام خسته نباشيد از اين كه به سوال من پاسخ داديد متشكرم
من ديكشنري انگليسي به فارسي اولي رو دانلود كردم و روي 6630 هم نصب كردم خيلي خوب كار ميكند دست شما درد نكند
ولي باز هم نتونستم ديكشنري فارسي به انگليسي رو دانلود كنم وخطاي Data Transfer Limit Reached را مي دهد
با تشكر
alitpm جان سلام...
درسته حق با شماست ...باز هم نميشه دانلود کرد...
پرشن گيگ درست شده بود ولی دوباره بعلت دانلود بيش از حد بايد 4 ساعت ديگه صبر کنيد( بعد از 4 ساعت سريع دانلود کنيد)
لينک های من در خيلی از forum ها توسط اشخاص ديگر نيز معرفی شده اند به همين دليل است که خيلی زياد دانلود ميشه و پرشن گيگ اين خطا رو ميده...
100 درصد فردا برای بچهای پی سی world يک لينک ديگه هم قرار ميدم.
موفق باشيد.
باسلام دوباره
من الان ساعت 30 :15 است وموفق شدم كه ديكشنري فارسي به انگليسي رو دانلود كنم
در ضمن اونو توي 6630 هم نصب كردم خيلي برنامه خوبي هست دست شما واقعا درد نكند چون من چند ماه بود دنبال اين نوع ديكشنري بودم
:laughing: خيلي متشكرم
نمی دونم منظورتون همون فرومی هستش که من فکر می کنم؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط alex_pk
اگه منظورتون اونه........می خواستم بگم شما مگه تمامی برنامه هایی رو که معرفی می کنین خودتون نوشتید
یا اسم اون فرومی رو که برنامه رو از اونجا برداشتید ذکر می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
در کل هیچ ضایع شدنی من ندیدم.........
و این کپی برداری از سایت ها چیزه رایجی هستش........
از زححماتتون تشکر می کنم
موفق باشید
سلام
sirvaan جان...فقط منظورم اون forum نبود...forum های زيادی تا الان کپی برداری کردن...
در اون فرومی که شما ميگين هم من با آقا حامد صحبت کردم!... و خودشون گفتند که درسته بايد منبع رو هم مينوشتم!
ضمناً درسته که برنامه رو من ننوشتم...ولی کپی برداری هم نکردم و در همه جا اسم سازندگان رو هم نوشتم...
از هيچ فرومی هم بر نداشتم که اسم اون forum رو بنويسم يکی از بچه های همين forum دو تا از اين ديکشنری هارو ساخته ( و اون يکی رو هم آقا مسعود که من داشتم تو وب ميگشتم به سايت اصلی سر زدم)
تو forum های زيادی اين لينک ها قرار داده شده اند(توسط اشخاص ديگر) بخاطر همين معمولاً در روز لينک دانلود فقط به مدت 3 يا 4 ساعت درست است!
قابلی هم نداشت...
موفق باشيد