-
خوب دوستان همانطور که میدونستم و قبلا هم گفته بودم با توجه به پایان غیر منتظره AC3 و داستان دزموند کمپانی Ubisoft قسمت بعدی و چهارم این سریال یعنی Assassin's Creed 4: Black Flag را اخرین قسمت این بازی زیبا عنوان نمود.
به نقل از
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قسمت اخرین قسمت این بازی خواهد بود.
شایعاتی از قسمت 5 هم بگوش می رسد اما احتمال ان خیلی ضعیف هست.
دیگه باید دید داستان Animus در اینده چطور پیش خواهد رفت....یعنی فضا :n24:
منکه به نوبه خودم منتظرم دزموند برگرده و با او داستان تمام بشه ولی خوب شاید پدرش و دوستاش
تصویر هنری از لحضات نهایی بازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع عکس: سایت ویکی Ubisoft
-
نقل قول:
خوب دوستان همانطور که میدونستم و قبلا هم گفته بودم با توجه به پایان غیر منتظره AC3 و داستان دزموند کمپانی Ubisoft قسمت بعدی و چهارم این سریال یعنی Assassin's Creed 4: Black Flag را اخرین قسمت این بازی زیبا عنوان نمود.
ubisoft !!?
Ubisoft هفته اي حداقل يه بار داره تاييد مي كنه فرنچايز فعلا ادامه داره !! دو هفته پيش هم كه گفتن تيمشون همين الان داره رو ٣ تا نسخه از سري AC همزمان كار مي كنه !
-
نقل قول:
ubisoft !!?
Ubisoft هفته اي حداقل يه بار داره تاييد مي كنه فرنچايز فعلا ادامه داره !! دو هفته پيش هم كه گفتن تيمشون همين الان داره رو ٣ تا نسخه از سري AC همزمان كار مي كنه !
اره بابا . اصلا یوبی سافت و ادامه ندادن ؟ :n02: تا وقتی ازش پول در میاد عمرا متوقفش کنن . شاید اگه شایعه ای باشه مبنی بر ادامه ندادن این فرنچایز فقط به خاطر فروش بیشتر این نسخه است . الان کاملا با توجه به موفقیت نه چندان خوب نسخه سه داره روی نسخه 4 مانور میده که یه جون دوباره به AC بده و بعد از اون هم ادامه اش بده .
-
من همیشه فکر میکردم که نسخه ی آخر دیگه میرسیم به زمان ِ حال و Animus و بازی یه تیکه میشن و دزموند رو میتونیم مث ِ بقیه شون درست بازی کنیم.
حیف شد، جالب میشد.
-
نقل قول:
من همیشه فکر میکردم که نسخه ی آخر دیگه میرسیم به زمان ِ حال و Animus و بازی یه تیکه میشن و دزموند رو میتونیم مث ِ بقیه شون درست بازی کنیم.
حیف شد، جالب میشد.
اره من هم اینجوری میخواستم :n14:
-
نقل قول:
حیف شد، جالب میشد.
خوب مگه نسخه اخر اومده ؟:n02: شايد در طي دهه هاي اينده كه فرنچايزو خواستن تموم كنن همين كارو كردن و كل يه قسمت اومد زمان حال
-
@ ^
یعنی AC هم تموم میشه؟:n13:
-
Assassin's Creed IV: Black Flag
-
@البرز
ميشه ديگه به حولو قوه الهي :n02:يعني قاعدتا بايد بشه ، خيرِ سرشون اين سري مثلا داستان محور بود ديگه چند نسخه ديگه ميتونن كشش بدن مگه ؟
-
تاریخ انتشار ACIV:BF
من بی صبرانه منتظر بازی AS:BF هستم. اگه کسی تاریخ انتشارو می دونه ، لطف می کنه بگه . ممنون می شم.:n01: