نقل قول:
چه خبره اینجا ..
:دی
.
.
.
کلا خیلی وقت بود که همچین جوی بین بچه های گیم نبود ... ولی ممنون از کار ارزشی شایان
...
:دی:n12:
I love you shayan !
شهابی داریم ترول می کنیم می خندیم ، پاش بیا .... اهان درس داری متوجه ام :n02::n02:
+
نقل قول:
من که میدونستم شایان همچین کاری میکنه ، کامنت ندادم
:n10::n09::دی
... البته جلوتر کامنت هام خواهد بود ... که امیدوارم شایان نبینتشون
... تقصیر هومان بود ! گفته بود اگه خواستین حتی کامنت ندین برای بازی ها ! اینطوری شد که شما از کامنت های کارشناسانه من محروم شدین تا این جا
هومان چرا با احساسات این جوون بازی می کنی ؟:n02:
نقل قول:
آرمین مبارک باشه ... شیرینیش رو ندادی !
من کلا از هر اقدامی که باعث بشه آرمین کمتر تو انجمن آفتابی بشه استقبال میکنم
حالا میخواد ازدواج و بچه دار شدن ! باشه ، میخواد مدیر شدن مسعود باشه
مسعودی این میخواد بین ما تفرقه ایجاد کنه ، اگه دمه دسته بنش کن بی زحمت :n02: شهاب قهرمانی رئال تو لیگ قهرمانان هم به گزینه های فوق بیافزای :n02:عزیزمی :n12:
+
نقل قول:
جای یه سری از بچه ها امسال خالیه .. از جمله البرز و حسین ( سم فیشر ) و مجید ( یادش بخیر
) و یحیی و سهیل و ساسان و ... خیلی های دیگه ... هر کی هم از قلم انداختم دوباره بزارینش رو قلم
اصن من به عشق سهیل به Rising نمره دادم میدونستم نیستش نمره بالاتر میدادم ، حامد مقصر من نیستم سهیل باید پاسخگو ی رتبه Rising باشه:n02:
نقل قول:
نه دیگه آرمین فکر نکنم اصلا سبک ماجرایی کلیک و اشاره بدونه چه سبکیه چه برسه به اینکه به اون 10 هم بده!
آره حامد این نکته جالبیه و منم فکر نمی کردم جزو 20 تا قرار بگیره! ولی اونایی که زیاد اهل سبک ماجرایی هستن و همین طور اونایی که فصل قبلی رو کامل رفتن ، به بازی امتیاز نسبت بالایی میدن. شاید بازی امتیاز 10 اصلا نداشته باشه ولی به نظر می رسه امتیازها همه نزدیک بهم باشن و صد در صد دیگه از 5 و 6 هم خبری نیست.
کلا با توجه به شناختی که از سلیقه بچه ها دارم حدس می زنم هومان ، شایان ، حسین ، مسعود ، شهاب و سعید امتیاز نسبتا بالایی به بازی داده باشن. دیگه خودم که جای خود داره و وقتی از فن های بازی هم هستم مطمئنا به بازی 5 ندادم
پیش بینی می کنم در رده 20 یا 19 قرار گرفته...
اقا هی من میخوام سیکرت باشه قضیه ، هی میخوام سیکرت باشه وحید نمیزاره ! هومان تو شاهد باش که خودش شروع کرد ، من تا الان در جهت مصلحت فروم سکوت اختیار کرده بودم :n02: اقا من به 19 تا بازی نمره کاملو تعلق دادم دیگه برین حساب کنین ببینین از این 20 تای باقی مونده چند تا 10 دادم :n02: وحید به کوری چشم دشمن ها هم که شده به TWD:e2 یکی از 10 هامو دادم . الان شناختت از بچه ها چی میگه عزیزم :n19::n08:
آره حامد دقیقا این خیلی مهمه.
نقل قول:
الان مثلا آرمین به Arma اومده 10 داده در مقابل به بازیی مثل GTA هم همین امتیاز رو داده و اینجا نتیجه می گیریم که آرمین برای این دو بازی تقریبا به یه اندازه منتظره!
من اولش به 5-6 تا بازی 10 داده بودم ولی بعدش دیدم که به یک اندازه منتظر این بازی ها نیستم و تعداد 10 هایی که دادم خیلی کمتر شد و همین طور هم سعی کردم امتیازای مشابه هم کمتر داده باشم...
نخیر عزیز من ، من بصورت کارشناسی اینا رو مورد بررسی قرار دادم ، اصلا سلیقه دخیل نیست ، بجز دو مورد که یکیش تقصیره سهیله :n02: مثلا سر Tomb Raider کاملا کارشناسی به خودم گفتم دلت به میاد به نیت مونث کمتر از 10 بدی انصافا ؟ :n02: من پارسالم یادمه کاملا کارشناسانه به خاطر عزیزانم مسعود و حسین از خجالت3 ME در اومدم ، خدا رحم کرد حسین اون موقع ناظر نبود :n02:
+
نقل قول:
یعنی آرمین عاشقتم! سره همون 8ت GTA V اول شد 0.02 اختلاف! ای هیترهای نامرد! امسال که همه ترکوندنش GTA رو!
شايان يادته ؟ حركتم كم ازجنبش هاي اين مارتين لوتر كينگ فقيد نداشت :n02::n08:
اقا ما گول خورديم ميدونستيم ممكنه GTA اول نشه به همه از دم 1 ميداديم:n28: منتظر انقلابي از جانب من و Comrade شايان باشين:n24::n20: