يوسف جان
سپاهان شهر تا دروازه شيراز 200 تومان
دروازه شيراز تا انقلاب 200 تومان
انقلاب تا تختي 150 تومان
راستشو بگو ميخواي مسافر كشي كني؟؟؟
Printable View
يوسف جان
سپاهان شهر تا دروازه شيراز 200 تومان
دروازه شيراز تا انقلاب 200 تومان
انقلاب تا تختي 150 تومان
راستشو بگو ميخواي مسافر كشي كني؟؟؟
من میگم دهکده ی جهانی کجاست انگلیسی شو مینویسه
نقل قول:
نوشته شده توسط moh3en62
سلام دوست عزيز ....
نه مسافركشي نميخوام بكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
در ضمن اگر امكان داره فاصله زماني رو بگي ممنون ميشم .... خيلي مهمه .....
ممنون
بربچ اصفهاني يه خورده اطلاعات در مورد شهرضا ميخوام ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه توي دوران مقدس دانشگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يكي از رفيقام از بروبچ اونجا بود !!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
رامبد جان اینو خوب اومدی :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
بسیار مردمان با ایمان درست کار وای هر چی بگم کم گفتم خودم دو تا دوست شهر رضایی دارم خیلی باحالند
فقط باید به صورت کاملا آماده بهشون نزدیک بشی خطر داره :blink:
البته معرفتشون خیلی بالاست :biggrin:
حامد جان شهرضا كجايي اصفهانه ؟نقل قول:
نوشته شده توسط *hamedkhatar*
چقدر با اصفهان فاصله داره ؟
والا دقیق نمیدونمنقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
ولی فکر کنم یه 45 دقیقه رو تو راه باشیم البته با ماشین نه اتوبوس
من یه بار با دوستام رفتیم اونجا خیلی خوش گذشت مخصوصا چای خانه حکیم صحوا (اگه اسمش رو درست نوشته باشم)
که اونجا هم خوش گذشت
حالا رامبود جان مگه چیزی از دوستت دیدی که اینقدر راجع به شهرش تحقیق میکنی؟ :biggrin:
;)
بچه ها من فهمیدم فکر کنم Y.o.u.s.e.f.p.3.0 جان میخواد یه بانکی چیزی بزنه :biggrin: :biggrin: :happy:
رامبد جان شهرضا يه شهريه نزديكيه اصفهان كه مرمان نسبتا خوبي داره و لحجخ جالب دارند مثلا به نميخوام ميگند:نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
نمخوام ... ضمنا حدودا فكر كنم 90 كيلومتر راه باشه از اصفهان ولي اين را جدي ميگم :
قزوين به چي معروفه توي ايران ؟
شهرضا هم به همون معروفه توي اصفهان ... ;)
هركي بهت گفته بياي نقشه داشته بيد جيگر :laughing:
يه نمومنش : بسر چي بيا !!!!
حالا فرض كن مدرسه ي ما معلم شيميش شهرضايي هست ... :biggrin:
شاد و پيروز باشي
شهريار ;)
يوسف جان سمند بگيري نرخش بالاتره ها :laughing: :laughing:نقل قول:
نوشته شده توسط Y.O.U.S.E.F.P.3.0
شوخي كردم !!!!
سپاهان شهر تا اصفهان 7 دقيقه فاصله داره و نمي دونم ديگه شما كجا را مي خواي ولي بهارستان هم تا اصفهان 20 دقيقه حدودا ... ;) راستي اونجا جاي خوبي نيست مسافر كمه بيا دم سه راه نظر من خودم مي خوام هر روز برم كلاس زبان به نفعته ....(شوخي مي كنم به دل نگير...)
;)
شاد و پيروز باشي شهريار