سوالات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز:
سلام داداش گلم ، اینا سئوالات آخر من هستند . زیاد بودند ولی بخاطر اینکه وقتتونو نگیرم خیلیاشونو حذف کردم .
به رپ علاقه داری ؟ بیشتر آهنگ کدوم یکی از رپرا رو گوش میدی ؟
نه علاقه زیادی ندارم. آهنگ هایی که معروف میشن رو گوش میدم.
از بین انیمیشن هایی که تا الان پخش شده کدوم یکی رو بیشتر دوست داری ؟
فوتبالیست ها :دی
چه سازی بلدی بزنی ؟ در چه سطحی ؟
هیچ سازی! استعدادش رو هیچ وقت نداشتم.
گواهینامه گرفتی ؟ رانندگی رو با چه ماشینی و چه سنی یاد گرفتی ؟
بله. با پراید در 18 سالگی.
اگه امکانش هست بگو بزرگترین فرصتی که از دادی چی بوده ؟
فرصت مهمی رو هیچ وقت از دست ندادم.
به موتورسواری علاقه داری ؟ نهایت چندتا رفتی با موتور ؟ و چه موتوری بوده ؟
نه اصلا. هیچ وقت موتور نروندم :دی
سریال فرار از زندان رو دیدی ؟ به جز مایکل اگه قرار بود انتخاب کنی بری سرصحنه بازی کنی ، دوست داشتی چه نقشی رو بگیری ؟ اگه هم ندیدی یا سریال دیگه ای رو بیشتر دوست داری ، اونو بگو !
بله دیدم. نقش الکس.
به وجود موجودات فضایی اعتقاد داری ؟ اگه داری میتونی با چندتا جمله منو قانع کنی وجود دارند ؟
من اعتقاد دارم که احتمال وجودشون بسیار بیشتر از عدم وجودشونه (چون صرفا دنیا بسیار بسیار بزرگه) و نسبت شرایطی که پیش اومده تا زمین با این خصوصیات پدید بیاد به اندازه کیهان طوریه که میلیارد ها بار می تونسته زندگی بوجود بیاد.اگه منظورت اینه که به این تئوری های توطئه که در نشریات می بینیم مثل UFO ها و اینکه موجودات فضایی ما رو زیر نظر دارند و ناسا داره اینها رو مخفی می کنه و از این قبیل حرف ها اعتقاد دارم، نه به این چیزها اعتقادی ندارم.
اگه موقعیت دعوا با محمدرضاگلزار پیش میومد ، دوست داشتی بزنه یا بخوره ؟ ( دعوا با خودت نه ، منظورم با کس دیگس )
هیچ کدوم. دوست دارم جلوشون رو بگیرن. با دعوا هیچ مشکلی هیچ وقت حل نمیشه.
اگه بهت پیشنهاد طراحی لباس برای جاستین بیبر رو میدادند ، با مبلغ نجومی 3.000 میلیارد معروف ، قبول میکردی براش کار کنی ؟ و اجازه میدادی با طراحی های تو ازون عکسا که گذاشتم بگیره ؟
قطعا بله برای همه سوالات :دی
منفورترین شخصیت کمیک های بتمن بنظرت کیه ؟
از Poison Ivy خیلی بدم میاد :دی
با کدوم یکی از بازی های کامپیوتر بیشتر حال کردی ؟
سوال ساده ای نیست. در دوران جدید، سری Assassin's Creed.
دوست داری رو سقف ماشین بشینی و راننده با 140 تا بره ؟
مسلما نه! مگه مرض دارم :دی
محتوای مخفی: پ.ن
نو پرابلم :دی