بسته به فریمور توی قسمت وایفای و یا قسم دیتا میباشد.برسی کنید در صورت نبود فکتور ریست با کلید وولوم بالا و پاور رو در حالت خاموش نگه دارید سپس بعد دیدن پیام یه دفه کلید پاور رو بزنید:n01:
Printable View
بسته به فریمور توی قسمت وایفای و یا قسم دیتا میباشد.برسی کنید در صورت نبود فکتور ریست با کلید وولوم بالا و پاور رو در حالت خاموش نگه دارید سپس بعد دیدن پیام یه دفه کلید پاور رو بزنید:n01:
نقل قول:
ممنون از جواب كاملتون .فقط يه سوال اگ روت كنم بعد ها واس تب مشكلي پيش بياد ميه ان روت كرد ؟
لينك يا شماره پست كه روت و ان روت ميكنه ميديد ؟
اگه روت نكنم ميشه بازي هاي كه رو مموري تب نصب ديتاشو لينك كردن به مموري كارت ؟
به چه صورتي ميشه بازي نصب شده رو مموري تب رو لينك كرد ديتاش رو مموري كارت
ممنون از همه دوستان
اگه روشن بشه بله میشه انروت کرد اگه نشه هم که مهم نیست شرکت هم متوجهش نمیشه.نقل قول:
بدون روت لینک کردن امکان نداره فعلا.
با لینک sd راحت اما روت پیش نیازو لازمه
لینک پیست قبل که دادم صفحه اول تاپیکش.
موفق باشید
Tapatalk HD Axpad V1
سلام منم همين مشكل رو دارم اصلا تو تنظيماتم از 3G حرف نزده يه راهنمايي ......نقل قول:
دوستان من وقتی می خام برنامه ها رو ببرم توی SD Card
اصلا گزینه Move to SDCard نداره...
چی کار باید کنم که انتقالشون بدم ؟
===========================
راستی بخام کارتون بریزم روش
بهترین فرمت که بخام تبدیل کنم چیه و
با چه برنامه ای اون رو پلی کنم ؟
سلامنقل قول:
بعضی برنامه ها قابلیت انتقال به مموری ندارند و شاید از همان ابتدا تو مموری نصب شده باشه!! از اپلکیشن مننجر خود تب استفاده کنید.
هرفورمت دوست دارید تبدیل کنید کیفیت دست خودتون و با mxplayer pro. تماشا کنید.
Tapatalk HD
سیم کارت میخوره ؟
فلش و مودم 3g رو قبول میکنه ؟
استفاده اینترنتی میخوام. و فقط از سیم کارت و مودم 3جی میتونم استفاده کنم
سلام اساتید عزیز
من یه مدل اکستروم 7E02 خریدم سیمکارت خور اما نمیدونم چه جوری از اینترنت سیمکارتش استفاده کنم لطفا جهت راه اندازی اینترنت توسط سیمکارت این مدل اگر دوستان اطلاعاتی دارند بفرمایند
ممنون
کسی از دوستان تا الان با اینترنت سیمکارت تبلت وصل نشده؟
آقا من رام عوض کردم الان تبلتم شارژ نمیشه!چه کنم؟رام اصلی هم نمیتئنم دانلود کنم سرعتش افتضاحه