این مدیا پردازشه خله؟:دی چرا اینقد دیر؟!
این مدیا پردازشه خله؟:دی چرا اینقد دیر؟!
آره:n02:نقل قول:
اما بیچاره تازه نمایندگی ال جی رو گرفته خوب:n01:
من الان بازار موبایل بودم پرسیدم ، از شنبه تو نمایندگی های فروش ال جی توزیع میشه
قیمت حدود 2 میلیون
2 میلیون؟! دابلیو تی اف؟!!! نکسس ۴ که خیلی بیشتر از این میصرفه...
اگه 2 تومان هم باشه ارزش خرید داره نسبت به نکسوس هم از نظر دوربین و باتری و حافظه برتری داره که ارزششو بیشتر میکنه
اکسپریا زد با همین قیمت یه نسل هم تقریبا جلوتره... کجای این ارزش داره اونوقت اونم 2 تومن؟؟؟
دوست عزیز اولا من با Z مقایسش نکردم و نسبت به نکسوس گفتم که برتری های خاصی دارهنقل قول:
دوما از نظر سخت افزاری اپتیموس G و اکسپریا Z یکسان هستند
از نظر دوربین و صفحه نمایش هم اپتیموس G برتره
حالا یک نسل جلو بودن نمیدونم نسلها چطور تعریف میشه چون معرفی اپتیموس G تقریبا 4 ماه زودتر بوده و به نسل نکشیده:n02:
از نظر تئوری یکسان هستند٬ اما توی عمل زی قوی تر بوده. صفحه نمایش هم هر چه قدر کانترست و رنگ ها و ... زی ضعیف تر باشه در هر حال ۱۰۸۰ هست. مسئله بسیار مهم دیزاین رو هم در نظر نگرفتید. علاوه بر این ساپورت سونی هم همیشه بهتر از ال جی بوده.نقل قول:
جی با این قیمت فروش نخواهد داشت.
آقا مدیاپردازش هم نکسوس 8 گیگ رو اول با قیمت 2 میلیون و خورده ای وارد کرد ، به 3 هفته نکشید مدل 8 گیگ اومد روی 1600-1700
این هم قیمتش زودتر از نکسوس فروکش میکنه ، قیمت واقعیش باید حدود 1600 باشه
در نظر داشته باشید اپتیموس جی بهترین تلفن ال جی هست ( غیر از جی پرو ) که بهترین ساپورت و امکانات ال جی رو داره
بحث اندروید استوک و ساپورت گوگل رو کنار بزاریم اپتیموس جی گزینه معقول تر و مناسب تری نسبت به نکسوس هست
اکسپریا زی غیر از صفحه 1080 و ضدآب بودن چیز دیگه ای نداره که از جی بهتر باشه
بنظر منم اپتیموس جی از لحاظ نرم افزاری و امکانات بسیار بسیار بهتر از زد هست
تازه سایزش هم مناسبتره کیفیت صفحه ش هم بهتره
دوستان تو فروم همسایه اکثرا از کیفیت صفحه ی زد راضی نبودن یعنی میگن اونطور که انتظار میرفت نیس