نقل قول:
ببينيد كسي اينجا به قول شما شخص پرست !! نيستش. اتفاقا توجه كنيد به حرفاي من ... تماما مخالف شخص پرستي هستش.
داداش من منظورم اصلا حرفهای شما نبود،حرفهای من خطاب به اونایی بود که دیشب در ازادی فرهاد مجیدی فرهاد مجیدی میگفتن
نقل قول:
چندين ساله تيم دست اين آقاس ... كسي هم حق نداره حرف بزن. فكر ميكنم اين قضيه شخص پرستيه !
مگه برای ما بد بوده؟2قهرمانی لیگ و 2تا قهرمانی جام حذفی واسمون اورده.......وقتی واسه استقلال داره افتخار کسب میکنه چه حرفی باید بهش زد؟
نقل قول:
يعني اينكه امثال رضا حسن زاده / جواد زرينچه / محمود فكري / بهزاد غلامپور و ... ده ها نفر ديگه بشينن بيرون تا ايشون هر سال بياد استقلال.
هر کسی با کادر مد نظر خودش کار میکنه و این حقو داره خودش دستیاراشو انتخاب کنه.....مثلا مظلومی با ترابپور و فریبا و..... کار میکرد که اینارو با خودش میخواست تراکتور هم ببره
الان هم واقعا کادرفنی قدرتمندی داریم.مجید صالح و بابازاده واقعا نعمتی هستند واسه تیم......
نقل قول:
اگه به قول شما "استقلال " مهمه ... چطور آقايون تا پارسال تا اسم استقلال ميومد بد و بيراه ميگفتن به تيم؟! يعني اونوقت استقلال مهم نبودش؟ حالا مهم شده؟! نه استقلال هميشه مهمه ... نه تا پاي منفعت و پول مياد وسط يهو مهم بشه !!!!
وقتی سرمربی تیم دیگه هستش که نمیتونه بیاد از استقلال تعریف کنه:31:و حق داره از تیم خودش دفاع کنه.......
همینطور که خودتونم اشاره کردین فقط موفقیت استقلال مهمه،حالا قلعه نویی قبلا هرکاری کرده باشه الان سرمربیه و باید ازش حمایت کرد.حالا فرض میکنیم اصلا تعصبی روی تیم نداره.....با تعصب سرمربی به ما جام میدن؟همین قلعه نویی 2بار سپاهانو قهرمان کرد روش تعصب داشت؟تراکتورو نایب قهرمان کرد روش تعصب داشت؟یا الان کرانچار به سپاهان تعصب داره؟
گرچه امیر سفید امضا کرده و پولی هم در باشگاه نیست که تا الان گرفته باشه....اگه دنبال پول بود پیشنهاد 2 میلیاردی مسو قبول میکرد
نقل قول:
اصلا من به عنوان يه استقلالي دوست دارم تيم رو بدن دست جواد زرينچه ... اصلا استقلال بره دسته ي 2 ! اما هي هر سال آقايون و دار و دسته سر كج نكنن سمت استقلال ! شده مسافرخونه ي بين راهي !
استقلال که موش ازمایشگاهی نیست بدنش دست زرینچه و پاشازاده و......اینا اول باید در استقلال به عنوان دستیار فعالیت کنند تا با شرایط اشنا بشن......ما باید از تاریخ درس بگیریم،حمید استیلی با اینکه دستیار چند مربی بزرگ در پرسپولیس بود چه بلایی سرش اومد؟
سرمربی شدن زرینچه و پاشازاده و.... هم استقلالو نابود میکنه و هم این افرادو به یه مهره سوخته تبدیل میکنه
موفقیت استقلال این نیست که بره دسته2.....
قلعه نویی اشتباهاتی هم داشته ولی الان سرمربی تیم هستشو باید ازش حمایت بشه....تخریب قلعه نویی یعنی تخریب استقلال......تعصب سرمربی واسه ما جام نمیشه
قلعه نویی خیلی تغییر کرده....اصلا قصد تسویه حساب نداشته.....کی فکرشو میکرد به خاطر استقلال حاضر به همکاری با فتح الله زاده جباری رحمتی و حتی مجیدی بشه؟