من که وسط بازی دیشب خوابم برد و اولین باخت تیم تو آلمان رو ندیدم ولی شنیدن نویر آخر بازی بازم ترکونده و زده به خط مقدم:دی
Printable View
من که وسط بازی دیشب خوابم برد و اولین باخت تیم تو آلمان رو ندیدم ولی شنیدن نویر آخر بازی بازم ترکونده و زده به خط مقدم:دی
ورزش 3
روبن: مي خواهم کاپيتان باقي بمانم
آرين روبن ستاره هلندي بايرن از نقشي که به عنوان کاپيتان در ديدار جام حذفي مقابل کايزرسلاترن داشت بسيار راضي است و اميدوار است که بتواند بار ديگر تجربه ي کاپيتاني بايرن را داشته باشد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روبن به بيلد مي گويد:" اين هميشه روياي من بود که برخي از زمان ها بتوانم به عنوان کاپيتان براي بايرن مونيخ بازي کنم."
روبن ادامه مي دهد:" اين براي من افتخار بسياري خواهد بود اما در حال حاضر ما فيليپ لام و باستين شواين اشتايگر را به عنوان کاپيتان هاي تيم در اختيار داريم که کار خود را به خوبي انجام مي دهند."
هافبک مهاجم 28 ساله بايرن خواهان مسئوليت بيشتر در آينده شد او در پايان گفت:" فيليپ لام و باستين شواين اشتايگر مي توانند روي حمايت من حساب کنند من آن ها را براي رهبري تيم در زمين حمايت خواهم کرد."
خورشید از کدوم طرف در اومده شبکه 3 داره بازی بایرن را پخش می کنه:18:؟
فعلا که با تک گل ریبری و پاس مارتینز جلو هستیم...:26:
خب صعودمون که قطعی شد ولی اگه بازی دیشبو برده بودیم خیالمون واسه صدرنشیتی راحت تر بود ، البته با همین شرایط هم یه برد مقابل باته واسه صدارت کافیه!
نمی دونم چرا از اول به شکیری بازی نداد ، بعد وقتی هم به بازی اومد بیشتر پشت مهاجم بازی می کرد تا به عنوان وینگر ...به نظرتون مولر وینگر بهتریه!؟
سلام ...
5-0 بردیم . هانوفر خسته بود .
و البته ما هم خوب بودیم . دو گل اول واقعا زیبا بود . به خصوص گل دوم . ضربه کروس بی نظیر بود . گومز هم بازگشت رویایی داشت . امیدوارم گومز امسال حال امسال من رو بگیره ! و خودشو حداقل برای من یکی ثابت کنه :دی
مساوی هفته قبل و راحت تر شدن خیالمون در اروپا و اختلاف امتیاز ایجاد شده در بوندسلیگا وضعیت خوبی برامون ایجاد کرده . اوضاع روحی هم خوب به نظر می اد . مارتینز هم رفته رفته داره راه می افته .
ریبری: تا پایان دوران حرفه ای در بایرن می مانمسایت گل-فرانک ریبری ستاره فرانسوی باشگاه بایرن مونیخ پس از پیروزی 5 بر 0 در هفت سیزدهم بوندس لیگا مقابل هانوفر از علاقه خود برای حضور در این باشگاه تا پایان دوران حرفه ای خود خبر داد.
ستاره فرانسوی باشگاه بایرن مونیخ از حضور خود در بایرن مونیخ تا پایان دوران حرفه ای فوتبال خبر داد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ریبری که پس از پایان این دیدار با مجله کیکر صحبت می کرد گقت:" من امیدوارم که بتوانم زندگی حرفه ای خود را در مونیخ پایان دهم باید تکرار کنم که خانواده ام در اینجا بسیار خوشحال هستند و احساس راحتی می کنند."
فرانک ریبری از ستاره های تاثیرگذار باشگاه بایرن مونیخ است بسیاری او را یکی از بازیکنان کلیدی بایرن می دانند که در غیاب او باواریایی ها با مشکلات زیادی مواجه خواهند بود این در دیدار هفته گذشته مقابل نورنبرگ کاملا مشهود بود.
ریبری در مورد مصدومیت خود و عدم حضور در دیدار مقابل نورنبرگ و بازی با وجود مصدومیت در دیدار اروپایی برابر والنسیا گفت:" گاهی اوقات شما نیاز به استراحت دارید و زمانی نیز باید ریسک کنید این مصدومیت و درد احتمالا تا تعطیلات زمستانی با من خواهد بود."
ریبری در مورد هفته پیش رو و اهمیت بازی هایی که در این هفته پیش روی بایرن است گفت:" می خواهم مقابل فرایبورگ نیز مانند بازی با هانوفر بازی کنم."
ریبری در پایان در مورد بازی با دورتموند گفت:" دورتموند یک تیم خوب است و بازی مقابل آن ها دیدار آسانی نخواهد بود فاصله امتیازی لازم را با آن ها ایجاد کرده ایم اما باید با پیروزی مقابل آن ها این امتیازات را افزایش دهیم."
ما که بازی دیشب رو ندیدیم ولی خب بایرن فرایبورگ سخت جون روهم 0-2 برد
از قرار معلوم پنالتی زنبدی نیستش مولر،این دومین پنالتی بود که میزد و گل میشد،ولی مگه آلابا تو زمین نبودش که مولر پنالتی رو زد؟
آلابا فیکس بود.از قرار معلوم پنالتی ها رو هاینکس میده به مولر بزنه.
بازی با فرانکفورت رو اگه اشتباه نکنم هنوز مولر تو بازی بودش که پنالتی شد ولی الابا زدش
انگار شیر یا خط میندازن کی بزنه:دی