دوستان جواب من هم بدید لطفا کابل ساتای مرغوب چه مدلی است؟برای هارد سری wd re میخوانمنقل قول:
Printable View
دوستان جواب من هم بدید لطفا کابل ساتای مرغوب چه مدلی است؟برای هارد سری wd re میخوانمنقل قول:
تست و بررسي انواع كابلهاي SATAنقل قول:
كابلهاي متنوعي در بازار وجود دارد . بعضيها معتقدند كه مثلاً براي هاردهاي با اينترفيس SATA 6Gb/s دارند حتماً بايد از كابلهاي SATA 6Gb/s استفاده كرد ولي بعضي ها معتقدند كه تفاوتي بين كابلهاي SATA وجود ندارد . براي روشن شدن تفاوتها بصورت تجربي بين كابلهاي SATA 3Gb/s و SATA 6Gb/s يك مقايسه اي انجام مي دهيم .
سيمهايي كه روكش دارند (sleeved wires) سيمهاي انتقال ديتا هستند (signal wire) و سيمهاي بدون روكش (unsleeved wires) سيمهاي ground هستند . ضخامت signal wire در تمام كابلهاي بالا يكسان هستند . هر دو كابلهاي Asus SATA 6Gb/s - black و Intel SATA 3Gb/s - blue داراي سيمهاي ground اضافه تري دارند كه تاثيري در عملكرد آن ندارند .
مشخصات سيستم جهت تست اين كابلها :
Asus P8P67 Pro Motherboard Intel P67 SATA 6Gb/s SATA Controller 2x Kingston ValueRAM DDR3-1333 2GB RAM Intel 2500K Quad Core 3.3GHz CPU Intel SSD 510 250GB SATA 6GB/s Hard Drive Windows 7 Ultimate 64-bit OS
نرم افزار جهت تست CrystalDiskMark بوده است . نتيجه تست اين كابلها رو در عكس زير ميبينيد . ارقام بر اساس MB/s هست . نتيجه تست ثابت ميكنه كه حتي كابلهاي SATA 3Gb/s مناسب براي هارد ديسكهايي با اينترفيس SATA 6Gb/s هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از پاسخ كاملتون تو وبسايت فروشنده اينجوري نامگذاري كرده بود من كپي كردم.نقل قول:
. مدل نامبر WDBACW0030HBK اسم صحيح آن WD my book هست . به عبارت دقيقتر مدلهاي جديد ديگر پسوند essential رو ندارند .
والا خودم يازده عدد هارد اكسترنال از سري WD my book دارم كه هيچ مشكلي ندارند . ولي شما ميتونيد seagate backup plus desktop drive رو بخريد .
شما پرتابلو توصيه ميكنيد يا اين 3.5 اينچي ها رو؟
بهتر نيست به جاي يك هارد 3ترا 3تا 1ترا خريد؟ يا يك 2 ترا و يدونه 1 ترا؟
هارد 3.5 اينچي 1 ترا موجود هست ؟(من هيچ جا نديدم)
ممنون
نقل قول:اگر جابه جايي زياد داريد قطعاً پرتابل رو بخريد كه البته حداكثر حجم موجود براي هاردهاي پرتابل 2TB هست و با توجه به قيمتش بنظرم نميصرفه . ولي اگر جابه جايي چنداني نداريد و به هارد حجم بالا نياز داريد اجباراً بايد آداپتوري بخريد . هر كدام مزايا و معايبي دارند كوچكي و سهولت در حمل و نقل و بي نياز به آداپتور برق جهت راه اندازي يكي از مهمترين خصوصيت هاردهاي پرتابل هست . طول كوتاه كابل usb ، امكان راه اندازي نشدن هاردهاي پرتابل به خاطر افت ولتاژ usb ، محدوديت حجم از معايب هاردهاي اكسترنال پرتابل هست .نقل قول:
شما پرتابلو توصيه ميكنيد يا اين 3.5 اينچي ها رو؟
بله . اين روش ذخيره كردن باعث افزايش امنيت اطلاعات هم ميشه ولي مشكلاتي مانند شلوغ شدن بيش از حد ميز كار ، اشغال شدن پورتهاي usb و ... دارد .نقل قول:
بهتر نيست به جاي يك هارد 3ترا 3تا 1ترا خريد؟ يا يك 2 ترا و يدونه 1 ترا؟
شايد در شهرستانها به سادگي پيدا نشه ولي در تهران قطعاً موجود هست .نقل قول:
هارد 3.5 اينچي 1 ترا موجود هست ؟(من هيچ جا نديدم)
دوست عزيز من چك كردم اين مدلي كه موجوده پسوند Essential رو داره 2ترابايت هست و 450تومن(3.5 اينچي) اين سري چطوره؟
يدونه 2ترا دكستاپ و يدونه 1ترا پرتابل حدودا 800تومن تموم ميشه ولي يدونه 3 ترا دكستاپ حدودا 600 تومنه ولي از طرفي اين قضيه امنيت اطلاعات و بكاپ گيري دودلم كرده و از پس هزينه هم بر نميام...
نظر شما چيه صبر كنم يا 3ترا رو بگيرم؟
1. سری قدیمیتر یعنی WD my book essential هم از نظر کیفیت خوب هستند و مشکلی ندارند .نقل قول:
2. برای چه چیزی صبر می کنید ؟ منتظرید که ارزانتر بشه ؟ صبر میکنید که بودجتون بیشتر بشه ؟ بنظر من همون 3TB رو بخرید ولی بصورت صحیح و اصولی استفاده کنید انشاءاله مشکلی پیش نمیاد .
ارزونتر كه داره ميشه ...نقل قول:
برای چه چیزی صبر می کنید ؟ منتظرید که ارزانتر بشه ؟ صبر میکنید که بودجتون بیشتر بشه ؟
با خودم گفتم 2تراي دكستاپ بگيرم فعلا بعد كه بودجم رسيد يدونه 1ترا پرتابل هم بگيرم واسه مواقعي كه ميخوام جابجايي اجام بدم...
راستي اينا تقلبي و متفرقه ندارن؟
موقع خريد به چيز خاصي نبايد توجه كرد؟
گارانتياشون چطوره؟ شركت خاصي اينارو گارانتي ميكنه؟
تقلبی ندارن ولی ممکنه refurbished هم پیدا بشه . با گارانتی معتبر (مثل سـازگـار) بخرید مشکلی نیست . موقع خرید هم دقت کنید که کارت یا لیبل گارانتی جا نمونه . جعبه مقوایی سالم و بدون ضربه دیدگی و پلمپ و باز نشده باشه . در بعضی از کارتهای گارانتی (مثل سـازگـار) serial number هارد نوشته میشه پس با serial number نوشته شده روی جعبه هارد مطابقت بدید .نقل قول:
My Book Essential Edition 2 TB
آقا اين مدل بالا گويا usb2 هست و يه مدل ديگش usb3 داره كه 40-50تومن گرونتره درسته يا من اشتباه ميكنم؟
و تو اينجا گفته با mac هم سازگاري داره..
1. مدلهاي قديمي My Book Essential همگي usb2 بودند .نقل قول:
2. بله سازگاري داره به شرطي كه پارتيشنهاي هارد دوباره فرمت بشوند . در مدلهاي سيگيت با دانلود و نصب NTFS Driver ميتوان بي نياز به فرمت ، پارتيشنهاي NTFS هارد رو در mac قابل خواندن و نوشتن كرد (فكر ميكنم درايور براي mount كردن پارتيشنهاي NTFS در mac براي هر هاردي موجود باشه) .