انقدر تو سر و کله هم نزنین
یه سرچ تو گوگل بکنین همه چی پیدا میشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
انقدر تو سر و کله هم نزنین
یه سرچ تو گوگل بکنین همه چی پیدا میشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب خدارو شکر صعود کردیم و باید ببینیم میخوریم به فرانسه , انگلیس , و یا حتی اوکراین !
من فقط دلم به حال بالوتلی میسوزه که تو این بازی هم از شعارای نژادپرستانه در امان نبود :( نمیدونم این یوفا چه غلطی میکنه در این موارد ؟ فقط شعار میدادن تا قبل بازیها که برخورد شدید میکنیم و بازی رو نگه میداریم !!
به نظرم ایتالیا مرحله سختش رو گذروند و ایتالیای واقعی رو از اینجا به بعد باید دید
کلا ایتالیا برای صعود باید همیشه هوادارانش رو زجر بده!
رقیبمون دور بعد به احتمال قریب به یقین فرانسه هست..که یه جورایی بعد آلمان سرحال ترین تیم این مسابقات بوده
خب حالا آقاهه که میگفتی احتمال زیاد ایتالیا صعود نمیکنه سلام علیکم :21:
من بعد از قریب به 20 سال تماشای مسابقات فوتبال یه چیزی میدونم که میگم پیش بینی های قطعی اونم از نوع منفی (نفوس بد) نزنید تا بعد هم شرمنده تیمی که هوادارشید نشید هم مجبور نشید حرفاتونو ماس مال کنید :}}
تبریک میگم گرچه در اکثر مواقع بازی چرت میزدم! ولی وقتی سوت پایان زده شد و صعود قطعی شد بسی خوش گذشت :}}
عجب ... شانسه این اسپانیا با گل دقیقه 88 که کاملا مردود بود ( هم افساید هم هند) اول شد خیلی حیف شد میتونستیم راحت اول بشیم با همین بضاعت و هم گروهی با تیم اول رنکینگ فیفا و تیم چقر کرواسی
ورزش۳: تيم ملي فوتبال ايتاليا با نتيجه 2 بر صفر ايرلند را مغلوب کرد تا به همراه اسپانيا از گروه سوم بازيهاي يورو 2012 به مرحله بعد راه پيدا کند. چزاره پرندلي پس از بازي گفت: پيروزي سختي بود زيرا ما تيمي خوب با هواداران فوقالعادهاش را شکست داديم. بايد در ديدار با ايرلند پيروز ميشديم. در دقايقي از ديدار نتوانستيم آن طور که ميخواستيم ظاهر شويم ولي اکنون با شکست آنها خوشحال هستيم. پرندلي در ادامه افزود: ميدانيم که ديدار ما در مرحله حذفي نيز مانند ديدار ما برابر ايرلند بسيار سخت خواهد بود. در ادامه اين تورنمنت بازيکنان ايتاليا درست مانند اين ديدار بايد با قلبهايشان بازي کنند. نميتوانم تضمين کنم که در همه ديدارهايمان شانسهاي زيادي براي گلزني پيدا کرده و شيوه بازيمان را به حريف ديکته کنيم. ايرلند در اين بازي به ما اين اجازه را داد ولي ممکن است ساير حريفان اين کار را انجام ندهند. شانسهاي زيادي براي گلزني در اين ديدار داشتيم. اميدوارم در بازيهاي آينده نيز بتوانيم آنها را تکرار کنيم.
صعود تیم ایتالیا رو به تمامی طرفداران این تیم تبریک میگم هر چند که مثل همیشه ایتالیا یه مقدار سخت از گروهش صعود کرد!
با توجه به اینکه تیم ایرلند سقوط کرده بود میشد پیش بینی کرد که ایتالیا کار نسبتا راحتی خواهد داشت که تقریبا هم همینطور شد چون تیم ایرلند خیلی موقعیت مسلم گل نداشت اما ایتالیا موقعیت های زیادی داشت و اگه مهاجم ها یه مقدار بیشتر دقت میکردن با تعداد گل های بیشتری بازی رو میبردن اما خب مهمترین چیز برد بود که برای ایتالیا به دست اومد و به عنوان تیم دوم صعود کرد!
یه نکته ای که احتمالا همتون متوجه شدید شعارهای نژاد پرستانه بر علیه ماریو بالوتلی مهاجم سیاه پوست ایتالیا بود که من تعجب میکنم از اینکه چرا داور بازی رو به خاطر این شعارها متوقف نکرد در حالیکه قبل از شروع رقابت ها یوفا دقیقا اعلام کرده بود در صورتی که تو ورزشگاه ها شعارهای نژاد پرستانه داده بشه داورها میتونن بازی رو متوقف کنن! البته به نظر من بعضی از رفتارهای بالوتلی هم تو به وجود اومدن چنین رفتاری از سوی تماشاچی های حریف بی تاثیر نیست مثل اون عبارت مسخره Why Always me که بعد از هر بار گل زدن به طرفدران نشون میداد البته تو بازی دیشب بعد از اینکه گل دوم رو زد میخواست یه چیزهایی بگه که یکی از بازیکن ها جلوش رو گرفت!
به هر حال این صعود برای تیم کم بضاعتی مثل ایتالیا خیلی با ارزش بود شاید کمتر کسی فکر میکرد ایتالیا با این بازیکن ها بتونه از این گروه صعود کنه!
تبریک بابت صعود ایتالیا.
بعد از تغییر تاکتیکی که در این بازی صورت گرفت به نظرم کیفیت بازی ایتالیا تفاوت چشمگیری داشت.
البته حریفان قبلی که مقابل ایتالیا با آرایش 2-5-3 قرار گرفتن (اسپانیا - کرواسی) تیم های قردتمندی نسبت به ایرلند بودن ولی با این حال برتری 2-1-3-4 خودش رو بیشتر نشون داد.
اول از همه این که دو بال کناری ایتالیا از بلاتکلیفی خارج شدن.
در 2-5-3 جیاچرینی و ماجیو هیچ کار خاصی نمیکردن و تنها چیزی که از این دو بازیکن دیده میشد دوندگی بی مورد بود و در بازی گم بودن.
ولی در 2-1-3-4 آباته و بالزارتی خیلی خیلی بهتر ظاهر شدن و هم توی حمله و هم در دفاع کمک زیادی به تیم کردن.
قرار گرفتن دروسی در خط هافبک خلاقیت در این پست رو بیشتر کرده بود و ایتالیا در کارهای هجومی بهتر ظاهر میشد .
ولی یکی از نقاط ضعفی که هنوز در این تیم دیده میشه عدم کارایی تیاگو موتاست که اصلا به کار تیم نمیاد...نه میتونه پاسور خوبی باشه و نه میتونه دوندگی زیادی داشته باشه.
خیلی ایستا بازی میکنه و همین عدم تحرک خط هافبک رو ضعیف میکنه...مخصوصا این که پیرلو بازیکن 90 دقیقه نیست و از دقیقه 70 به بعد به شدت افت میکنه.
یعنی حضور همزمان دو هافبک که تحرک خیلی کمی دارن وسط زمین رو متزلزل میکنه.
بهتره پراندلی یک فکری برای این قسمت بکنه...چون در مراحل بعدی کار خیلی سخت تر میشه.
نقل قول:
سعید عزیز
میشه برد اسپانیا رو زیر سوال نبرید لطفا ؟!!
شما با این تیم مساوی کردیم ولی ما تونستیم ببریمشون
اینیستا اصلا تو آفساید نبود (مدافع کروواسی پر کرده بود) ناواس هم اینطور که بهتر میدونید با اینیستا فرار کرد و این هوش خوب اینی بود که پاس گله خوبی رو به ناواس داد
ببخشید....
با تشکر :11:
دقيقا. نه بازي سازه نه دونده و جنگندس و نه گلزنه!نقل قول:
نميدونم به چه دليلي همه بازي ها فيكس تو زمين هست. شايد براي استفاده از قدرت سرزنيش تو فاز حمله اس!
ولي خوشبختانه پراندلي تعويض هاي نسبتا بهتر شده
همه بازيكن ها خوب بودن ولي بهترين بازيكن هاي تيم تو اين 3 بازي به نظر بوفون و پيرلو و دروسي بودن:40:
انصافا ايتاليا شانس هم نداره. حالا كه بارزاگلي برگشت كيه ليني مصدوم شد!!