سی سی سی سی سینیوررررر.... ویوا اسپانیا :26:
برد شیرین مبارک باشه ایشالا بازی به بازی بهتر میشیم و از قهرمانیمون دفاع می کنیم
سی سی سی سی سینیوررررر.... ویوا اسپانیا :26:
برد شیرین مبارک باشه ایشالا بازی به بازی بهتر میشیم و از قهرمانیمون دفاع می کنیم
یکی آرمین رو جمع کنه :31:نقل قول:
بیشتر از هرچیزی بازی خوب تورس خوشحال کننده ترین اتفاق بود.:5:
دوستمون خوب اشاره کرد : تیکی تاکای بارسا + بازی مستقیم رئال مادرید + اضافه شدن بازیکنان دیگه + هنر فردی همه و همه باعث بوجود آوردن یه تیم منسجم رو کرده که با نتیجه اش حسابی واسه رقبا کری خوند
چیزی که طرفداراشم کمابیش خوب بلدند و جوابشونو تو زمین میدند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو Goal پیشبینی 3 0 کردم. نوشت 10 یورو ببند 5000 یورو ببر. :18: دیدم نتیجه رو برعکس زدم. :31:
تورس: پيروزي مقابل ايرلند لذتبخش بود
مهاجم تيم فوتبال اسپانيا اميدوار است ماتادورها به فينال جام ملتهاي اروپا 2012 راه يابند.
به گزارش خبرگزاري فارس، تيمهاي فوتبال اسپانيا و ايرلند از گروه سوم جامملتهاي اروپا در ورزشگاه آرهنا گدانسک لهستان به مصاف هم رفتند که شاگردان ويسنته دلبوسکه موفق شدند در اين ديدار بازي برتري را نسبت به ايرلنديها نشان دهند و با نتيجه 4 بر صفر به پيروزي رسيدند.
فرناندو تورس مهاجم ماتادورها در اين بازي برخلاف ديدار با ايتاليا در ترکيب اصلي تيمش قرار داشت و موفق دو گل از 4 گل اسپانيا را به ثمر برساند.
وي پس از برتري در اين بازي اظهار داشت: شما بايد از هر لحظه در بازي لذت ببريد. امروز من شانس خوبي داشتم که توانستم در ابتداي بازي گلزني کنم و به همراه تيم از اين ديدار لذت برديم.
تورس افزود: اميدوارم که بار ديگر اسپانيا به فينال اين مسابقات راه يابد. ما بار ديگر شاهد قدرتنمايي اسپانياي واقعي بوديم.
ورزش3
چه برده شیرینی بود
بچه ها تبریک
ارتش سرخ برمیخیزد :7:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم طرفدار اسپانیام:5:
:18: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب بازی کرد لامصب این تیم تا رسیدم دقیقه ی 5 دیدم یارو تورس گل زده! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد نیمه دوم شد دیدم 5 دقیقه گذشت دوبار گل دوم زدن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اسپانیا هم عجب تیمه سیر نشدنیه:27: تا دقیقه ی اخر هی میخواست گل بزنه بابا اشک تیمو در آوریدن خو:31:
البته ابنو بگم همه ی اینا از پا قدم خیر من بوده:31: چون من بازی اینالیه-اسپانیا رو ندیدم مساوی شد اینو دیدم بردیم هیچ!4تا هم زدیم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا 10 گل هم میزدیم اگه این سیلوا شوتاش گل میشد همه ی موقعیتاش 100% بودن
یه نکته ای این مزدک هی میخواست بگه آلبه لوا :albe loa فکر میکردم میگه آلبالو:31:
WE ARE CHAMPION :10:
من هم برد رو تبریک میگم.
خوشحالم که تورس دوباره موتورِ گل زنیش روشن شده.
دل بوسکه هم بهتر از هر کسی متوجه شد که تورس داره بهتر میشه و دیدیم که فیکس بازی کرد.
از بازی بسیار عالی ژاوی و اینیستا هم نباید گذشت/
گل سیلوا عالی بود.
چه بردی کرد دیشب اسپانیا مقابل ایرلند 4 صفر برد فقط اسپانیا
بازی بعدیش با کرواسی کیه؟