اون پوشه رو کلا پاک کردم و بازی رو هم از تو کنترل پنل پاک کردم و بعدش توی کامپیوتر سرچ کردم هر فایلی با نام مکس پین رو پاک کردم و بعدش کامپیوتر رو هم یه بار ری استارت کردم ولی درست نشدنقل قول:
راهی نداره؟
Printable View
اون پوشه رو کلا پاک کردم و بازی رو هم از تو کنترل پنل پاک کردم و بعدش توی کامپیوتر سرچ کردم هر فایلی با نام مکس پین رو پاک کردم و بعدش کامپیوتر رو هم یه بار ری استارت کردم ولی درست نشدنقل قول:
راهی نداره؟
به جوابم رسیدم. حذف شود....
دوستان سایت های زیادی این بازی رو برای دانلود گذاشتن.
اما با توجه حجم بالای این بازی ( نسخه بلک باکس 11 گیگه) و عدم سرعت بالای اینترنت. شما از کدوم سایت دانلود کردید و فایلش مشکل نداشته؟
اگه از گفتنش تو تاپیک معذوریت دارید تو پروفایل یا پخ بگید.
ممنون.
همه ی اینکارارو کردم!نقل قول:
گرافیکم هم آپدیته
آنتی ویروسم رو هم کلا پاک کردم ولی بازم موقع اجرا صفحه سیاه میشه :(
خوب توی دو تا پوشه program filw و program data رو بگرد احتمالا پوشه ای که مربوط به بازی باشه باید توی یک از این دو تا باشه...حجمش هم که زیاده نباید پیدا کردنش خیلی سخت باشه...ضمنا حتما تیک show hidden files رو هم توی folder option سیستم بزن ممکنه اصلا پوشه مخفی باشه!!نقل قول:
اگه حتما آخرین درایور مربطو به کارتهای nvidia رو نصب کردی(لازمه این بازیه) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کرک رو تست کن امتحان شدست(فاصله بعد p30 رو هر دو جا حذف کن):نقل قول:اگه بازم ایراد گرفت احتمال داره مشکل از خود بازی باشه...روی یه سیستم دیگه تست کن ببین اصلا بالا میاد!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] download.com/users/505/game/shooting/max.payne.3/Max.Payne.3.THETA.Crack.Only_p30 download.com.rar
نقل قول:
نمیتونم رو سیستم دیگه اجرا کنم کسی رو ندارم
نسخه ام هم بلک باکس هستش
کرک هم جواب نداد متاسفانه :(
بچه ها این دو آپدیت که برای بازی اومده روی نسخه بلک باکس نصب میشه؟
این کرک رو که خودم تست کردم راحت جواب داده بدون کوچکترین مشکلی(تازه ویندوزم هم sp1 نیست!:31:)نقل قول:
تنها راه حل دیگه ای که به ذهنم میرسه اینه که شما کرک relaoded و آپدیت اون رو هم نصب کن(در صورتی که حتما ویندوزت sp1 هست ) اگه بازم مشکل داشتی دیگه واقعا احتمال به این میره که بازی مشکل داشته باشه!!
چون همینطور که توی چند پست قبل هم گفتم کلا توی نسخه های black box بعضا مشکل دیده شده!!
بچه ها اگه سایت وطن دانلود دانلودش کنم جواب میده؟البته کرک رو از اینجا بگیرم.
سلام من سیستم اینه آیا این بازی کار میکنه یا نه؟
سی پی یو intel core i7 26QM 2.00G.Hz
رم 6گیگ
گرافیک GT 540 M -1gig
سیستم برای لپتاپ هست.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
یا علی