نقل قول:
اینطور بحثهارو قبول ندارم و من خودم هم طرفدار هیچ محصولی نیستم،
اما وقتی دیدم یک سری اطلاعات عجیب غریب و اغراق آمیز متعصبانه
علیه این محصول گفته میشه مثلا " این محصول ON Access نداره و ... "
لازم دونستم بیام.
امیر عزیز شما با کلا یک روز تست این محصول نمیتونید بگین این محصول باگ داره.
من نظر شخصی خودم را دارم !
نقل قول:
بحث در مورد استفاده از پهنای باند بود و در این باره عرض کردم که نه در اینجا نه
در فاروم محصول بحثی در موردش نشده ، نه اینکه بکلی برنامه باگی نداشه باشه.
ولی چیزی که هست دوستان از استفاده بی رویه از ترافیک بوده ، منم گفتم شاید باگ باشه یا ارسال یک سری گزارش
نقل قول:
متوجه نمیشم ، میشه یه نمونه باگ که دوستان مشخص کردن تا بحال رو با دلیل و سند
اینجا برای ما بگین ؟ البته میدونم شما طرفدارای کسپرسکی ( آقای هاشمی بلا نسبت شما )
کاملا متعصبانه به دنبال باگ یا به قول خودتون " سوتی " های محصولات دیگر هستین.
عیب ما اینه و هست مشکل را با باگ می بینیم و بر سرزبان داریم و وقتی اسم مشکل بیاد کسی حرف نمیزنه و از متنت سو استفاده بکنه !!
نقل قول:
البته میدونم شما طرفدارای کسپرسکی ( آقای هاشمی بلا نسبت شما )
این طرز تفکر شماست من نمی توان تغییری درونش اعمال کنم !
نقل قول:
شما که میگین بتا تستر نبود یا محصول تست نشد به اندازه ی کافی، باید خدمتتون عرض کنم،
تست محصول بیت دیفندر 2013 یکی از کاملترین بتا تستهای تابحال بوده که کلی دعوت به عمل
اومد تا کاربرا باگهای بیت دیفندر رو پیدا کنن و جایزه های کلانی هم برای اینکار گذاشته شد،
شما اگه اینقدر دلسوز بودین اون زمان دست به جامه ی عمل میزدین!
خب اسم جایزه ، وقتی اسم جایزه می اید یعنی کسی برای تست به عنوان بتا تستر نبوده و با دادن جایزه تشویق به باگ گیری کردند !
شما از کجا می دونید کاملترین ؟
نقل قول:
شما اصولا صورت مسئله رو عوض کردی و اسم هرچیزی رو اختیاری باگ میگذاری، و ضمنا سنگینیه
یک برنامه هم صرفا باگدار بودن برنامه رو مشخص نمیکنه گرنه محصولاتی هستند که خیلی
سنگین هستند !!!
اینم تعریف باگ ، که ازین به بعد هروقت خواستی کلمه ی باگ رو به کار ببری اول ببین دراین
چارچوب میگنجه یا نه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که متوجه تغییر صورت مسئله نشدم ، من برای خودم نظر میدم و متوجه تغییر دادن صورت مسئله نشدم ، شما از متن جواب به شما ، از خوده بنده سوال می کنید؟؟
اگر تعریف باگ را نفهمم که باید برم بمیرم دوست عزیز ، شما نصف اطلاعاتتون بسته به وی کی پدیاست ولی من بسته به کارهایی هست که انجام می دهم و نتیجه می گیرم . . .
نقل قول:
بله کسی انکار باگ نداشتن برنامه ای رو نمیکنه بنده هم عرض کردم و این باعث خوشحالیه
که اینجا مشکلات گفته بشه البته به شکل واقعی نه ساختگی برای انحراف اذهان عمومی.
گفتن حقیقت یعنی تحریک افکار مردم در صورتی که خودشون قبول دارند !!
نقل قول:
هر سوییتی یک قشری از کاربرا رو به خودش اختصاص میده و این چیزی بدیهی هستش،
قبول دارم
نقل قول:
اما...! خداوند نعمتی به انسانها داده و اون هم قدرت انتخاب هستش، و هرکسی حق داره انتخاب کنه
درسته ، ولی خدا نگفته کاسه داغ تر از اش شوید برای یک شرکت امنیتی !
نقل قول:
و هرکسی حق داره انتخاب کنه
اگر کسی حق انتخاب داره پس میتونه در انتخابی که کرده نظر بده ؟؟ یا اینجا هم سانسور باید صورت بگیره ؟؟
نقل قول:
شما هم میبینی این محصول رابکارتون نیست استفاده نکن نیاز نیست با یک روز تست اطلاعات نادرست به کسی ارائه بشه.
منم چون دوستان گفتند نصب بکن ، نصب کردم وگرنه سوییت من چیز دیگریست ، حتما متعصبم ، پس کسپرسکی ! / شما سوییت های زیادی را گفتید عالی هستند و ازشون دفاع کردید و بعد ریمو کردید .
من زیر پست شما تشکر زدم ولی بعد دیدم این تشکر من یعنی تایید این جمله شما: من اگر طرفدار کسپر نباشم ، شما اشتباه بزرگی مرتکب شدید !:46:
نقل قول:
البته میدونم شما طرفدارای کسپرسکی ( آقای هاشمی بلا نسبت شما )
و وقتی من در مورد کاربران یک محصول بدون اطمینان کافی نظر بدهم باعث میشه که اعتبار من بین کاربران از بین برود و کسی به من احترام نگذارد ، چون من برای نظرشان احترام قائل نبودم ...
نقل قول:
اگه لحن کلامم تند هست عذر خواهی میکنم
(( سیاستت هم به درد من نخورد ))
من نیازی به عذر خواهی ندارم امین جان چون اینقدر بزرگ شدم که بفهمم در بحث کردن آش قسط نمی کنن و باید از دل و جان با رقیب بحث کرد !
ادم ها نباید جو در افکار و نظراتشان تاثیر بگذارد و من هم میدونم فروم جدید که پست می دهی روی نظرات شما اثر گذاشته ، چیزی که من دیدیم درمورد سوییتی که شما ازش بد می گفتید و به یک شبه سوییت خوبی شد و سوییتی که شما ازش نیک یاد می کردید و یک شبه بد شد !!
خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند . . .
زین پس بنده برای سوییت دلخواه شما نظر نمی دهم :46: چون در افکار عمومی تحریف وارد می کنم :27:
چون وقتی نظری بدهم ، مشکلاتی به وجود می اورم و چیز یکه من در صحبت های شما فهمیدم این هست که سکوت بکنم در مورد سوییت بیتدفندر ، پس سکوت می کنم !!!
والسلام
پست بعدی شما نشان دهنده دیکتاتوری شماست
بای