نقل قول:
نقل قول:
دوستان مطلع من هم مشکل بالا رو دارم ( مادربردم پورت سریال نداره ! ) اگه ممکنه یه مقدار برای ساختنش با پورت USB راهنمایی کنید
ممنون
Printable View
نقل قول:
نقل قول:
دوستان مطلع من هم مشکل بالا رو دارم ( مادربردم پورت سریال نداره ! ) اگه ممکنه یه مقدار برای ساختنش با پورت USB راهنمایی کنید
ممنون
دیشب بعد از اینکه پست بالا رو زدم یادم اومد که مادربرد قبلیم یه کنترل داشت
رفتم پیداش کردم
این عکس چیزی هست که من دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد مشکلی که الان باهاش دارم اینه که فقط با نرم افزار خودش کار میکنه که یه مقدار خنگه و کنترلش هم کلیداش خیلی کمه
گفتم بپرسم ببینم میشه اینو با یه نرم افزار دیگه جوری برنامه ریزی کرد که با یه کنترل دیگه کار کنه ؟
سلام
من به سختی اینو درست کردم اما وقتی می خوام کلیدی رو تعریف کنم بعد از اینکه ده بار کلید و فشار می دم باز میگه که کلید و بگیرم وفشار بدم کهبا این کار عددایی جلوی دو کلمه mach و fault نوشته می شه و برای باقی کلیدا هم فقط باید اینکارو کرد بعدشم که میزنم روanalyz ز gap و lenght ایراد میگیره و نهایتانم فایله ساخته نمیشه وهمین حسابی حالمو گرفته ببینم کدوم مهندس می تونه حال منو بیاره سر جاش
سلام به همگی
اول بابت اینکه این تاپیک قدیمی رو دوباره بالا آوردم عذر می خوام
آقا من کل این تاپیک رو خوندم و خیلی مشتاقم برای ساختش
مشکل اینجاست که کیس من پورت سریال نداره :(
با usb نمیشه؟؟؟
دیگه اینکه من اصلاً قبلاً از این کارا نکردم و سر رشته ندارم.
کاش یه توضیح واسه آماتورها هم می گذاشتین
این فیبری که اینها رو روش سوار کردین چیه؟ از کجا گیر میاد؟ مشخصاتش چیه؟ قطعات چطوری روش نصب می شه؟
از کجا می تونم وسایل لازم برای ساخت این مدار رو تهیه کنم؟
ممنون می شم
سلام دوستان
چند ماه پیش یک کنترل برای کامپیوتر درست کردم .
گیرنده این کنترل USB است .
با این کنترل علاوه بر کارهایی مثل حرکت موس ، درگ کردن ، خاموش کردن سیستم ، خاموش کردن مانیتور ، کپی ، کات ، کم و زیاد کردن صدا ، کنترل مدیاپلیر و ... می توان تایپ هم کرد !!!! مثل گوشی های موبایل ...
برنامه کنترل را با دلفی نوشتم ( شاید سورس را هم قرار دادم... ).
به غیر از فرستنده (همون کنترل تلویزیون) تمامی قسمتها (گیرنده و نرم افزار) را من و دوستم درست کردیم ، پس زیاد حرفه ای نیست اما بدک نیست :D
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک توضیحات در همین سایت :و منبع :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=397372
کد:http://k01.ir/?p=24
سلامدوستان من می خوام از ریموت در برنامه vb6 استفاده کنم به این شکل مثلا فقط کلید روشن/خاموش تعریف کنم وقتی دکمه رون زده شد ی تایمر فعال شه وقتی دکمه خاموش (همان کلید) زده شد تایمر خاموش بشه کشی هست کمک کنه
من نرم افزار WINLRC رو نمی تونم دانلود کنم ؟؟؟
چرا ؟؟
سلام و خسته نباشید
چطور میشه این کنترل رو با port usb ساخت ؟
درست کردم نشد!! کنترول چی بگیرم؟ مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]