دوست عزیز بگذارید بیشتر توضیح بدم
آنتی ویروس ها دو وظیفه اساسی دارند : پیشگیری از آلودگی و رفع آلودگی
یک انتی ویروس خوب انتی ویروسیه که هم از گارد عالی برخوردار باشه و هم قدرت اسکن بالایی داشته باشه
در هر دو مورد هوش مصنوعی و دیتابیس انتی ویروس مهم هستش اما کارشناسان معتقدند با توجه به افزایش روزمره مخرب ها باید از لحاظ امنیتی دقیق تر بود
به همین خاطر استفاده از برنامه های HIPS و Sandbox و Virtual Pc در کنار انتی ویروس الزامی هستش
اکثر شرکت های امنیتی چنین بسته ای رو به محصول اینترنت سکیوریتی خودشون اضافه میکنند (نه انتی ویروس)
دلیل اینکه برخی شرکت ها هنوز از Hips و یا تکنولوژی مشابه استفاده نمیکنند مشکل هشدارها و مثبت کاذب هستش
گرایش سومی هم بود یعنی پشتیبانی آنلاین از تمام کلاینت های آنتی ویروس هستش که کاملترین نوعش از آن مک آفی هستش
(صرفا در نسخه های ارژینال فعال میشه)
البته چنین فن اوری قبلا بوده ولی نه در حد ابتکار مک آفی ... بهرحال شرکت های امنیتی در فکر چنین کاری شدند
هر چند کومودو تکنولوژی مشابه ای وارد کرده ولی با فن آوری مک آفی تفاوت داره و پایین تر هستش
این تکنولوژی یک ایراد داره و تکنواوژی بکار رفته در کومودو هم ایراد دیگه ای داره
اول اینکه در صورت آنلاین نبودند چنین سیستمی کار آمد نیست و باید انتی ویروس به هوش مصنوعی و دیتابیسش تکیه کند
یا برنامه های کمکی HIPS رفتار مشکوک را شناسایی کنند
دوم که به کومودو برمیگرده عدم کاربرد این فن آوری برای پاکسازی سیستم آلوده هستش
فرض کنید من میخوام سیستم دوستم که آلوده شده رو پاک کنم ... پس کل سیستم رو اسکن میکنم
خب کومودو برخی فایلها را در اسکن شناسایی نمیکنه ... من هم سیستم رو به دوستم میدم میگم سیستم پاک شده !!!!
من هم همین موضوع رو میگم : فایروال کومودو عالیه ، خاصیت دفاع پیشگیرانه اش پیشرفته است ، فن آوری پشتیبانی آنلاینش خوبه
ولی نمیشه در یک آنتی ویروس از دیتابیس و هوش مصنوعی غافل شد
چون وقتی سیستم رو اسکن میکند نه فایروال ، نه HIPS و نه پشتیبانی انلاین کمکی به شما نمیکنند بجز هوش مصنوعی و دیتابیس آنتی ویروس
من هم همین مطلب رو میگم که باید این دو بخش و همچینی خاصیت Self-Defense محصول کاملا مورد ارزیابی دقیق قرار بگیره
شاید به قول شما واقعا خوب باشه ولی اول یک تست معتبر بده تا حداقل رفتارش در برابر ویروس ها ، کرمها ، جاسوس ها و... مشخص بشه