کیفیت صدا آره خوب نیست ، ربطی به گوشی نداره مربوط به چیپ تگرا 3 و ایراداش میشه ، رو وان ایکس هم همینطوری هست
اما دوربین نه من راضی ام ، بستگی داره با چی مقایسه بشه
Printable View
کیفیت صدا آره خوب نیست ، ربطی به گوشی نداره مربوط به چیپ تگرا 3 و ایراداش میشه ، رو وان ایکس هم همینطوری هست
اما دوربین نه من راضی ام ، بستگی داره با چی مقایسه بشه
کیفیت صداش خوب نیست...نقل قول:
کیفیت دوربین با فریم ور جدیدش ، فکر کنم F ، مشکلاتش برطرف شده و یه سری قابلیت جدید هم بهش اضافه شده
خیالت راحت .. خبری نمیشه:n02:نقل قول:
بوت لودر هم هنوز بسته هست....
چند تا مقایسه از کیفیت اسپیکر و فیلم برداریش دیدم به نظرم :
کیفیت اسپیکرش از one x بهتر و از s3 کمتره ضمن اینکه رو ولوم بالا نویز هم محسوسه میگن این مشکلو با هندزفری نداره کیفیت مکالمشو نمیدونم چطوریه ولی شنیدم صدای دریافتی نویز داره و جالب نیست
تو فیلم برداریش هر چند ثانیه تصویر تار میشه فکر کنم از فوکوسش باشه که نمیدونم با فیرم ور جدید واقعا این مشکلش حل شده یا نه
در کل از لحاظ طراحی و سرعت خیلی جذابه ولی از این جور مشکلاتش نمیشه براحتی گذشت من منتظر optimus g میمونم تا ببینم اون چطوریاست و خب فکر کنم قیمت خیلی بالایی داشته باشه
من که از خرید4x hd منصرف شدم
بله حل شده،آپدیت جیلی بین تا یکی دو هفته آینده میاد اون موقع قدرت واقعی tegra3 رو نگاه کن.نقل قول:
علاوه بر دوربین مشکل صداش هم حل شده؟ یا با آپدیت جدید حل میشه؟ و یا نه کلا مشکل سخت افزاریه و حل شدنی نیست؟نقل قول:
داداش کی میگه دوربین و صدا مکالمه ش ایراد داره؟من رام 10e روش نصب بود یعنی اپدیتش کردم به ای رام اصلا مشکل نداشتنقل قول:
صدای مکالمه ش خیلی بلنده و حتی میزنه بیرون،از گوشی اکسپرا اس ال الانم بهتر بود دوربینش هم بهتره
با سلام خدمت شما دوست گرامینقل قول:
خب خیلی ها میگن:n01:
تو سایت های ایرانی و خارجی معتبر
البته نمیدونم اون خیلی ها با کدوم رام گفتن
ولی اگر مشکل نرم افزاری باشه ممکن با رام جدید حل بشه ولی سخت افزاری مثل صدا و نویزشو رو فکر نکنم
راستی دوستانی که این گوشی رو دارن لطفا از وضعیت باتریش برام بگین مثلا تو بازی یا فیلمبرداری زود خالی نمیکنه ؟
با سلامنقل قول:
دوست عزیز این لینک مشکل داره یا خود سایت مربوطه ؟ باز نمیشه چیکار کنم؟:n29:
داداش اسم سایت ای تی رسان هست،تو گوگل سرچ کن میاد
بعد برو تو ازمایشگاهش بگرد همه بررسی تخصصی ها اونجان
دوستان آپدیت جلی بین تایید رسمی شد و تو راهه ! :n12:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]