نقل قول:
یه نگاه به جملت بکن....
Printable View
نقل قول:
یه نگاه به جملت بکن....
100 گیگ تو چقدر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟نقل قول:
اگه تو هنگ کنگ هم زندگی کنی به این حرفت می خندن والا دوست خوبم .... :18:
منظور دوستمون 100 مگ بوده احتمالا :31: من زنگ زدم گفتم توی اهواز سرویس میدین گفت فعلا نه !!! گقت ثبت نام کنید هر وقت راه اندازی شد بهتون اطلاع میدیم . شانس ندارم که !نقل قول:
عذرخواهی میکنم، مگابایت منظورم بود.نقل قول:
راستی دوست عزیز شما کدوم شهر زندگی میکنید ؟! چون به من گفتن اهواز فعلا سرویس نمیدیم !!!نقل قول:
گلستان، کردکوی
درود.
مشکلاتی که توی این چند ماهی که داشتم و باهاشون روبرو بودم (سرویس قبلیم فن آوا بود ، با اون مقایسه میکنم) :
- متاسفانه سرعت دانلودی که بهتون میده، زمانی هست که شما از آی دی ام و کانکشن هاش استفاده کنید ، توی تک کانکشن و کمتر ، سرعت اینطور نیست ، مثلا توی آپدیت ویندوز ، آپدیت آنتی ویروس و یا سیستم عامل های گئولینوکس که به اون صورت دانلود منیجر ندارند و به همین خاطر من مجبور به کوچ به ویندوز شدم. (فن آوا پیشتر اینطوری نبود)
- پینگ نسبت به فن آوا ضعیف تر (واقعا فن آوا توی پینگ تک و عالی بود) که خب حتی (چند مورد انشگت شمار) هم توی این چند ماه زیادی کند شده خودش که واقعا رو اعصاب بود.
- یه گاهی حتی کوتاه اینترنت No Internet Access میشه (توی 4 ماهی که فن آوا بودم 1 بار قطعی داشتم کلا) و این اذیت میکنه آدم رو .
- پشتبانی در اوایل ضعیف ، جالب بود که اون اوایل تعداد پشتیبان کم بود ؛ هر بار همش یکی جواب میداد و یکبار هم حتی فکر کنم آبدارچی بود :دی و موقع قطعی هم جواب نمیدادند اما خب چون مشکلات کم بوده ، گذرم به پشتیبانی زیاد نیافتاده ولی این اواخر که تماس گرفته بودم ؛ وضعیت خیلی خیلی بهتر شده بود. ادبشون هم که همیشه توی این مواقع خوب بوده.
در کل این مشکلاتی هست که ممکنه باهاشون روبرو بشید و خودتون هم خوب میدونید که منطقه به منطقه فرق میکنه و ممکنه اصلا حتی همچین مشکلی رو نبینید.
نظر خودم رو هم بعد از 4 ماه بودن توی این شرکت بخوام به دوستان عزیز بگم ؛ کاملا راضی ام :)
شاد و پیروز و سربلند باشید.
سلام دوستان ، خواستم ببينم در كل راضي هستيد از اين شركت؟؟؟
كسي مركز مخابراتي محلاتي هست كه از نوين نت سرويس گرفته باشه؟!
دوست عزیز شما کدوم شهر هستی ؟! و اینکه لطف کن اگه میتونی شبانه رو هم تست کن . ببین شبی چند گیگ میتونی دانلود کنی . ممنون :40:نقل قول: