»ن که گفتم من دوتا ویندوز دارم هم 8 شصت و چهار بیتی هم 7 سیو دو بیتی...روی دوتاش هم همین مشکل رو دارم!نقل قول:
Printable View
»ن که گفتم من دوتا ویندوز دارم هم 8 شصت و چهار بیتی هم 7 سیو دو بیتی...روی دوتاش هم همین مشکل رو دارم!نقل قول:
میشه اسم کاملش رو به انگلیسی بنویسید که من بگردم دنباش...نقل قول:
البته اگه سایتی میشناسید که بشه تهیه کردش بهم در پیغام خصوصی بگید ممنون میشم...
نقل قول:
Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows
دوستان عزیز کسی روی ویندوز 8 جواب گرفته؟
برد رو چجوری روی ایکس باکس نصب کنم؟ من ایکس باکس دارم، یعنی باید برد ایکس باکسمو بکنم و این برد رسیوری که ساختمو جاش بزارم؟ یا میشه رسیوری که ساختم و کابل یو اس بی داره وصلش کنم به پورت یو اس بیه ایکس باکس؟نقل قول:
شما باید دسته رو با برد سینک ( همسان سازی ) کنید که به چند روش میشه
1- برد رو روی یک کنسول Xbox نصب کنید و باهاش دسته رو Sync کنید
نقل قول:
باید کنسول رو باز کنی و بردی که ساختی رو به جای برد خود کنسول وصل کنی
بعد باید کنسول رو روشن و دسته رو سینک کنی
اگه از دسته میخوای برای کنسول هم استفاده کنی این روش پیشنهاد نمیشه چون به محض اینکه با کنسول سینکش کنی بعدش باید دوباره مراحل بالا رو بری تا با برد PC سینک بشه
اگه از دسته هم برای Xbox و هم برای PC میخوای استفاده کنی یک کابل Play and charge بگیر ( حدود 8 - 10 هزار تومن ) و راحت باهاش دسته رو سینک کن
لطفا توضیح بدید چطور این کار رو کردید؟نقل قول:
آقا من یه برد گرفتم درستش کردم درایور رو هم درست نصبیدم دسته رو نشناخت رفتم اون کابلی که گفتید رو هم گرفتم الان که با کابل میزنمش فقط یه Xbox 360 Wireless Controller via Play & Charge Kit به Devices and Printers اضافه میشه و چهارتا چراغ دسته هی چشمک میزنه!!!چیکارش کنم؟
راهنمایی لطفا!
منم همین الان این مشکل رو داشتمنقل قول:
برد رو از کامپیوتر جدا کن و به یک درگاه USB ـیه دیگه وصل کن
دوباره درایور برد و نصب کن و بعد دسته رو با کابل وصل کن و دکمه Home دسته رو روشن کن