منم حرف ایشونو تایید میکنم.آخه مگه پاناسونیک به اینجا سرمیزنه که اینو ببینه!!!!!!نقل قول:
منم حرف ایشونو تایید میکنم.آخه مگه پاناسونیک به اینجا سرمیزنه که اینو ببینه!!!!!!نقل قول:
راست میگه دیگه بده ایمل بزنیم
دوست عزیز متن انگلیسیش خیلی ضعیفه. یک بار ویرایش میکردی بد نبود، اینجوری جدی نمیگیرند.
-----------------------------------نقل قول:
فکر کردم میخوان ایمیلش کنند.
نمیدونم چی بگم...
اصلا هدفشون از این تاپیک چی بوده !!:18::13:
شرمنده یک سوال برام پیش اومد:
پس با این حساب تنظیمات کالیبراسیونی که تو سایتها برای این تلوزیونها ارائه شده را نمیشه روشون اعمال کرد درسته؟
بله
موافقم
با وجود Ebi725 جان من حرفمو پس گرفتم:31:
البته اگه طبق گفتشون تو پست 107 عمل کنن...
دوستان لطفا کمکم کنید
من چند روز پیش بانه بودم. از نزدیک کیفیت st30 و پلاسمایut30 رو دیدم که به نظرم پلاسمای ut30 هم سه بعدی خیلی بهتری داشت و هم کیفیت رنگ و کلا شفافیت تصویر بالاتری و همین موضوع باعث شد که 50ut30d رو با قیمت 2200 تومن بخرم که 200 تومن هم از 50st30 گرونتر بود (البته با پخش کننده بلوری و 2 تا عینک) این مدل پلاسمای 50ut30 مثل اینکه تو ایران موجود نیست. ولی ریویو هار رو که میخونم نوشتن مدل u پایین تر از مدل s هستش. میخواستم ببینم واقعا سرم کلاه رفته که 200 تومن بیشتر دادم و مدل ضعیفتر گرفتم یا نه؟ ضمنا الان قیمت 50st30 با بوری و عینک تو خود ایران چنده؟ ضرر کردم یا نه؟
چون چیزی که من حضوری دیدم این بود که هم خود تلویزیون ut30 خیلی زیباتر بود و هم کیفیت سه بعدی فوق العاده ای داشت و هم کیفیت دو بعدی بعتری نسبت به st30 و هم 200 تومن گرونتر بود. پس چرا نوشتن u پایینتر از s هستش؟