ربطی نداره ، سری ساخت قدیمی تر هست.نقل قول:
اگر خدا بخواد با همین سیستم در یک 55 قراره بازی کنیم :دینقل قول:
Printable View
ربطی نداره ، سری ساخت قدیمی تر هست.نقل قول:
اگر خدا بخواد با همین سیستم در یک 55 قراره بازی کنیم :دینقل قول:
GTS 450 چه قدر از 9800 ضعیف تره؟(ضعیف نه قدیمی!اصلا ضعیف تره؟)
نه ضعیف تر نیستنقل قول:
سلام.من اینجا یه سوال دارم خواهش می کنم نگین برو سیستم مورد نیاز بازی رو نگاه کن نگ کردم. بازی روی این سیتسم به بهترین شکل نصب و اجرا میشه یا نه؟فقط همینو بگید(به بهترین شکل)
Processor: Intel (R) Core(TM)2 Quad CPU Q9300 2.50 GHz 2.33 GHz
RAM :4 GB
Graphic 1 GB
Nvidia Geforce 9600 GT
نه دوست عزیز نمیشه به بهترین شکل اجرا کرد با این سیستم
CPU و گرافیک ضعیفه
CPU که 4 هسته هست. فقط گرافیک هست که dx11 رو ساپورت نمی کنه ولی قدرت بالایی داره و می تونه dx 10 رو به خوبی اجرا کنه!چرا میگید cpu ضعیفه؟:20:نقل قول:
(مورد نیاز بازی)Processor: Quad-core Intel or AMD CPU
این cpu برای بهترین اجرای BF3 که از ماله من کمتر.
(مال من)Intel (R) Core(TM)2 Quad CPU Q9300 2.50 GHz 2.33 GHz
خواهشا بحث سیستم رو تموم کنید تا موضوع تاپیک منحرف نشه
کارت گرافیک برای این بازی ضعیف هست، ساپورت DX11 به کنار، 9600GT قدرت کافی برای اجرای این بازی در جزییات بالا رو نداره...نقل قول:
به نظر من برای این بازی حداقل باید یک GTX 460 1GB یا HD6850 داشت تا بشه با تنظیمات مناسب اجراش کرد.
راستی به رزولیشن مانیتورتون هم بستگی داره...
CPU هم خیـــلی ضعیف نیست، و اگه آورکلاکش کنید خیلی بهتر میشه...
موفق باشید.
---------- Post added at 10:30 AM ---------- Previous post was at 10:29 AM ----------
البته بحث سیستم برای این بازی هم تا حدودی به این تاپیک مرتبط هست... ولی موافقم بهتره در انجمن سخت افزار ادامه پیدا کنه!نقل قول:
خواهشا بحث سیستم رو تموم کنید تا موضوع تاپیک منحرف نشه
موفق باشید.
به تازگی یک پورتال فرانسوی اعلام کرده است که نسخه بتای بازی بتلفیلد 3 بر روی PC به طور کامل آماده شده است و EA فعلا در انتظار سونی و مایکروسافت نشسته است.
DICE اعلام کرده است: “نسخه بتای بازی میدان نبرد 3 به طور کامل برای PC آماده است و فعلا ما منتظر هستیم تا دو شرکت مایکروسافت و سونی محتویات آن را تایید کنند و اجازه منتشر کردن نسخه بتا را بر روی XBOX360 و PS3 بدهند.”
به احتمال زیاد حدود یک و یا دو هفته طول بکشد تا نسخه بتای این بازی بر روی XBOX360 و PS3 عرضه شود.
نسخه اصلی بازی BATTLEFIELD 3 در تاریخ سوم آبان ماه سال جاری برای سه پلتفرم PS3,XBOX360 و PC عرضه خواهد شد.
منابع
کد:
http://www.dbazinews.com
سلام یه سوالی دارم.همه می تونن به طور رایگان betaــه این بازی رو بازی کنن یا نه؟باید دانلود کرد؟