خدایی این تاپیک و تاپیک بچه های سوم دبیرستان به من یکی بیشتر از تاپیک کنکوری های 91 انگیزه میده...
کاش منم سوم بودم الان :19:
Printable View
خدایی این تاپیک و تاپیک بچه های سوم دبیرستان به من یکی بیشتر از تاپیک کنکوری های 91 انگیزه میده...
کاش منم سوم بودم الان :19:
چي كاشكي سوم بودي اين همه اومدي جلو به پيش رسيدي چرا كاش سوم بودي من كه هيچ وقت نميخام برگردم به كنكور و دبيرستان اين همه سختي كشيديم و پشت سرش گذاشتيم تازه امسال وارد دانشگا شديم دي!نقل قول:
بیا بزن داداش :18:نقل قول:
چي كاشكي سوم بودي اين همه اومدي جلو به پيش رسيدي چرا كاش سوم بودي من كه هيچ وقت نميخام برگردم به كنكور و دبيرستان اين همه سختي كشيديم و پشت سرش گذاشتيم تازه امسال وارد دانشگا شديم دي!
منظورم این بود که از سوم خوب میخوندم تا موقع کنکورم استرس نداشته باشم...
نه بابا من منظوري نداشتم چه شكلكي گذاشتيا انگار چي گفتمنقل قول:
اهان يعني به خاطر اين گفتي كه برگردي سوم اشكالي نداره شما ميتونستي از تابستون خوب شروع كني يا حتي از اول مهر هيچ وقت دير نيست احتمالا داداش! يا شايدم عابجي:31:
این Nelly joon فک کنم هم دوره خودمون باشه یادمه بعد هر امتحان میدیدمش :31:
گل گفتي انصافا اين فيزيك يك به خصوص پايان ترمش رو ميگم خيلي سخته من كه بعد از امتحان ميانترم ديگه يه خط هاليدي رو نخونده بودم تا اينكه الان نزديكه امتحانه و 5 شنبه هفته بعد امتحان فيزيك يك داريم تازه شروع به خوندن كردم وكلي از چيزا رو متوجه نميشم و كلي پشيمونم كه چرا درست سر كلاس گوش نميدادم و تو طول ترم نخوندم ولي به هر حال گذشت از ترم بعد:31:نقل قول:
داداش دمت گرم خیلی حال دادی:11:نقل قول:
دوستان نظرتونو بگید لطفا:
من الآن اول دبیرستانم.سمپاد کرج.والله بازیم همونیه که سالهای قبلی بود.بازی آنلاین.روزی 1 ساعت یا 1 ساعت و نیم.درسم خیلی خوب بود.تا امسال معدل نهایی زیر 20 نداشتم.اما امسال فردا آخرین امتحانمونو میدیم(ادبیات فارسی 1) و تا الآن به نظرم افت کردم.نصف امتحانامو میدونم که 25 صدم یا نیم نمره رو حتما غلط دارم.بقیه رو نه میدونم بیست میشم.متاسفانه چیزی به نام انضباطم هست که معلما هر کس یه نمره میده من میانگین انضباطم بالای 18 بشه دست همشونو میبوسم : دی(همیشه یه پام تو دفتره!: دی)
این افت شاید به نظر زیاد نیاد اما اینا در عرض 6 ماهن!6 ماهه خیلی بده این افت!
به خصوص که از سال بعد برنامه سختی در پیش میگیرم!از امسال شروع کردم کتاب زیست دوم و سومو تموم کنم(میخوام برم تجربی) ولی در عین حال میخوام از اول سال 91 وقت اضافه روزانمو مقداریشو بدم به المپیاد کامپیوتر و ترکیبیات که خیلی دوس دارم این مبحثو.مثلا اگه 3 ساعت وقت اضافه دارم یه 2 ساعتشم ترکیبیات بخونم!1 ساعت باقیمونده رو تفریحای دیگم!(میگم برای رتبه خوب تو کنکور نظر شما باید چه کنم؟من خودم کتاب دوم و سوم و پیش دانشگاهی رو گرفتم بخونمشون اما از 1 ماه و نیم پیش کلا کتاب دومو فقط 2 فصلشو خوندم نمیدونم چمه؟!خیلی به زیست علاقه دارم!)
والله برخلاف بقیه رفقای مدرسه بچه چشم به راهیم هستم دختر میبینم سرمو میندازم میرم پایین!(عقدشو سر معلما خالی میکنم : دی)
شیوه ی خوندنت اشتباه...سعی کن با این شیوه درس بخونی که خیلی خیلی موثر خواهد بود:نقل قول:
1.بیش خوانی(2-4 دقیقه): یعنی نگاه اجمالی به درس یا بخش
2.طرح سوال: که هدفش ایجاد کنجکاوی و گرسنگی ذهنی باشه
3.خوندن عمیق و مفهومی جزوه+یادداشت کردن نکات(بالای کتاب یا...)
4.خوندن کتاب. بیشتر برای آشنایی+یادداشت نکته ها
5.حل تمیرین و تست+یادداشت کردن نکته ها
6خلاصه نویسی تو دفتر با استفاده از نکاتی که یادداشت کردی و مطالب مهم به صورت نمودار درختی و خیلی خلاصه و کوتاه و مفید
7بعدشم سعی کنی خلاصت رو یاد آوری و چیزایی رو که یاد گرفتی برای خودت بگی و جا هایی رو که یادت نمیاد دوباره بخونی
ممکنه اولش سخت و وقت گیر باشه ولی فایدش خیلی خیلی بیشتره+بعد برات آسون میشه
درس هر روز رو همون روز بخون خیلی تاثیر داره.هرچند من از راهنمایی دارم سعی میکنم این رو رعایت کنم ولی هنوز نتونستم:31:
راستی یه چیزی: تو هنوز اولی برو عشق و حالت رو بکن....فقط سوم و بیش مهمه...سعی کن بایه درسیت توی ریاضی و فیزیک و عربی قوی باشه بقیش ارزش خوندن نداره....برو عشق و حال کن به خدا اینقدر جوش الکی نزن...سوم و بیش دانشگاهی فقط!!!
یه پیشنهاد دارم ک شاید الان برات جدی نباشه یا خنده دار باشه ولی وقتی فارغ التحصیل شدی کاملاً موافق میشی با من
اگه درس میخونی که کار کنی حسابی بخون ، استاد 2 خط جزوه گفته برو 5 تا کتاب مربوط به اون پیدا کن و مزالب بیشتری در اون مورد یاد بگیر
اگه نه واسه مدرک و این چیزا میخونی بیخودی اعصابتو کهنه نکن ، خوش باش :27: