اینا خودشون از vb version3.6.0 RC3 فارسی استفاده می کنن اما بی معرفتا فارسی سازش رو نمی ذارن؟
راستی معلوم نشد با این در ورودی هکر ها چه باید کرد؟ من خیلی عجله دارم ها!
مرسی
Printable View
اینا خودشون از vb version3.6.0 RC3 فارسی استفاده می کنن اما بی معرفتا فارسی سازش رو نمی ذارن؟
راستی معلوم نشد با این در ورودی هکر ها چه باید کرد؟ من خیلی عجله دارم ها!
مرسی
من هرجا رفتم لینک برای دانلود خود نرم افزار پیدا نکردم --> خراب بودن <--- یکی لطفا برام لینکشو خصوصی کنه . ممنون
خوب من دانلود کردم اونم نسخه 3-6-7 ولی تو قسمت سوم این ایرور میده
Step 2) Connect to the database
Attempting to attach to database
Error description: mysql_connect(): Can't connect to MySQL server on 'localhost' (10061) d:\p30club\easyphp1-8\www\vb\includes\class_core.php on line 274
The database has failed to connect because you do not have permission to connect to the server. Please confirm the values entered in the 'includes/config.php' file.
خوب من دانلود کردم اونم نسخه 3-6-7 البته نان شده . ولی تو قسمت سوم این ایرور میده
Step 2) Connect to the database
Attempting to attach to database
Error description: mysql_connect(): Can't connect to MySQL server on 'localhost' (10061) d:\p30club\easyphp1-8\www\vb\includes\class_core.php on line 274
The database has failed to connect because you do not have permission to connect to the
اگه میشه کمکم کن . مچکرم :11: :40:
الفین جان من از برنامه Wamp 5 به جای EasyPHP استفاده میکنم - مشکلی ندار ه ؟؟؟
فرقي نداره علي جاننقل قول:
خیر...مهم شبیه سازی apache هست.نقل قول:
من فقط میخوام ببینم چطور میشه با وبلیشن کار کرد من میخوام کنترل پنل ادمین رو ببینم
یکسی واسه من باوبلیشن یه انجمن نمیسازه
تشکر ازشما:11: