خب خیلی جاها کیبوردم هنگ میکنه این خاصه 8 نیست تو سونم میشه با این کلیدا کار کرد مسئله نوآوری های خنده دار 8 هست که دقیقاً یاداور مثل لقمه رو دور سر پیچوندنهنقل قول:
Printable View
خب خیلی جاها کیبوردم هنگ میکنه این خاصه 8 نیست تو سونم میشه با این کلیدا کار کرد مسئله نوآوری های خنده دار 8 هست که دقیقاً یاداور مثل لقمه رو دور سر پیچوندنهنقل قول:
فقط یه توضیح در این مورد بدم که مانور مایکروسافت برای این کار واقعا کارساز و فوق العاده بوده ولی فقط در روی مادربردهایی که از بایوس UEFI استفاده میکنن . این مدل جدید بایوس که امکان ویرایش بصورت گرافیکی از داخل سیستم عامل رو هم داره روی مادربردهای سری 1155 و 2011 و سری جدید amd استفاده شده . البته بعضی مدل های 1155 این توع بایوس رو ندارند . اگر روی یکی از این مادربردها ویندوز 8 رو نصب کنین ، حرف های مایکروسافت در مورد بوت شدن ویندوز رو 100 درصد تایید خواهید کرد .نقل قول:
این سرعت استارت آپی که این همه روش مانور دادن برای من حتی از سون هم کمتر بود !
برای مثال مادربرد من از سوکت 1156 و فاقد این نوع بایوس هست که طبق گفته شما سرعت بوت از 7 هم کمتره ( البته همانطوری که گفتم اگه فایل بوت رو پیش فرض به فایل بوت 7 تبدیل کنین سرعت بالا اومدن ویندوز 8 بیشتر میشه ! ) ولی مادربرد دوستم سری جدید 2011 هست که از UEFI استفاده میکننه و میتونم بگم واقعا معرکه هست . از زمان روشن کردن پی سی تا بوت شدن ویندوز 8 دقیقا 10 ثانیه طول کشید :18: این زمان تا ظاهر شدن صفحه مترو بود !!!
پس فکر نکنم مایکروسافت سهل انگاری ای در این مورد یا دروغی گفته باشه . ویندوز 8 در حقیقت با بایوس هایی که از UEFI استفاده میکنن کاملا سازگار و واقعا سریع هست .
البته یادم رفت بگم ، هاردش هم SSD هست !
مطمئنید ؟نقل قول:
چون من مادربردم EP31 مال 5 سال پیش هست سرعت بود تا اومدن صفحه مترو حدودا 10-12 ثانیه میشه !
نسبت به سون خیلی سرعت بوتش بیشتره
سلام
خوبه الان آخرین رو از مایکروسافت بگیرم برای ویندوز اصلی نصب کنم ؟
قبلاً از یک سایت متفرقه گرفتم خاموش نمیشد ویندوز ! شب زدم Shut Down صبح بلند شدم ویندوز روشن بود !
ارزش داره ؟
آقا سعید شما هم که مارو ناامیدتر کردی :31:نقل قول:
البته تعریف کردی و خوبه که بالاخره با سخت افزار خوب تا این حدپتانسیل سرعتو داره ولی خب قبول کن اینم که برای سرعت ایده آلش باید فقط از یه مادربرد استفاده کنیم هم یه نوع ناسازگاریه حالا درسته با هر مادربردی بالا میاد ولی اون چیزی که ازش انتظار میرفت و این همه براش تبلیغ کردنو ما ندیدیم از سونم کندتر شده بود !!
متأسفانه چاره ای هم نداریم خودمم پشیمون شدم برگشتم به سون ! چون دیر یا زود ما هم جو آپدیت شدن میگیرتمون و احتمالاً باید کلی خرج سخت افزاریم بکنم اما ...
دو میلیونم کجا بود :13:
سلام به همه دوستان
نظر من در این چند روزی که با ویندوز 8 کار کردم هم اینه
1 - از نظر خوش دستی و راحتی کار با ویندوز ، برتری کاملا با ویندوز سون هستش
2 - از نظر سبکی و کمتر درگیر کردن سیستم ، برتری با ویندوز 8 ( مطمئنا در نسخه های بعدی بهتر هم خواهد شد )
3 - از لحاظ بوت سریع هم مطمئنا در نسخه های بعدی بهتر خواهد شد چون ما این ویندوز رو دو مادربرد با سوکت 1156 که مال خودم
هست و سوکت 775 که مال یکی از دوستان هستش نصب کردیم و بارها زمان بوت رو اندازه گرفتیم و نتیجه این شده که در 40 درصد
مواقع زمان بوت 8 الی 12 ثانیه بوده و در موارد باقی مثل ویندوزهای قبلی بوده پس میتونیم احتمال بدیم که این مسئله در ورژن های
بعدی اصلاح بشه چون اگه قرار بود فقط با بایوسهای UEFI سریع بوت بشه پس با سیستمهای ما نباید هیچ گاه سریع بوت میشد .
فقط یه تجربه شخصی بود بعدا ما رو خفت نکنید ها :27: :31:
سلام
ارزش داره دانلود کنم ؟ سیستم خاموش میشه یا باید با Power Key خاموش کرد ؟
نقل قول:
سلام
ارزش دانلود داره اما بدون اشکال هم نیست ، سیستم رو هم خاموش میکنه و نیازی نیست که بصورت سخت افزاری
خاموش کنید .
البته این نسخه آزمایشیه
من که روی xpنصب کردم ویندوز قبلیم پرید! ولی نیازی نمیبینم که عوضش کنم با اینکه با خیلی از درایورها مشکل داره
به نظر من اگه یکم دیگه روی این ویندوز کار بشه از همه سیستم عامل ها سرتره چون واقعا کامله به شرطی که نسخه های مخصوص لمسی و تبلت جدا بشه:31:
اگر قرار بود جدا بشه که از همون اول جدا میشد.نقل قول:
من عکس هاش رو دیدم. بیشتر به دفتر نقاشی شبیه تا ویندوز(با قبول همه پیشرفت هاش):31:
مثال بارزش هم task manager. اصلا و ابدا یه کاربر حرفه ای که کارش با قسمت های مهم هست این طور طراحی رو نمی پسنده.(البته هر کسی نظرش برای خودش محترمه. اینم نظر من بود)