شایعه درست نکن آقا ... میارم نشونت میدم ضایع میشی هاااا ! :31:نقل قول:
با وجود پورت شدن TW4 ازش استفاده نمیکنن چون GS نمیکشه... به صورت یه پکیج جدا میدنش...
جون پارسا TW4 خیلی روون تر و سبک تره از TW3 ... کسایی که تست کردند تایید میکنن حرفمو !
Printable View
شایعه درست نکن آقا ... میارم نشونت میدم ضایع میشی هاااا ! :31:نقل قول:
با وجود پورت شدن TW4 ازش استفاده نمیکنن چون GS نمیکشه... به صورت یه پکیج جدا میدنش...
جون پارسا TW4 خیلی روون تر و سبک تره از TW3 ... کسایی که تست کردند تایید میکنن حرفمو !
من خودم تست نکردم ، ولی هر چی تو XDA دیدم TW4 رو جدا گذاشتن و اونورشم زدن ممکنه باعث آنِستیبیلیتی بشه و نات ریکامندد :دی به هر حال که گولانچر با این اباهت مصرفش از TW4 کمتره (این سوالی بود ، درسته؟؟؟ :دی)نقل قول:
من تو کار هیچ برندی نیستم چون همه دارن خراب میکنن... اچ تی سی که از اول خراب کرده بود و الانم میخواد با بیتز جمع و جورش کنه که بدترش کرده... سامی که اندازه نخود واسه مشتری ارزش قائل نیست اما گوشی هاش پادشاهن انصافا... سونی دقیقا برعکس سامیه ، واسه مشتری ارزش قائله ، ولی سخت افزارش باز هم جای :| داره... بعدم میشه موتو و ال جی که کلا بی شعورن :دینقل قول:
سونی که خیلی واسه مشتری ارزش قائله :31: خدا رو شکر هنوز یادمونه هر چی گوشی بود رو با 1.6 میداد...
تنها حرکت مثبتش طرح آپدیت سری اکسپریاس و تنها حرکت منفی سامی خبر آپدیت ندادن واسه gs , gt
چه عجیبه یکی یه دفعه خوب میشه یکی یه دفعه بد :20:
_
امروز تو ویترین مغازه دوستم این گوشی رو دیدم و گرفتم یه تستی زدم خیلی تووووووپ بود من که خیلی حال کردم باش
کیفیت صفحش هم خوووب بود و خیلی خوش دست و شیک بود. خیلی دوستش می داشتم :40:
رضا واقعا شورشو در آوردی :دی تو هر تاپیک 20 تا اسپم دادی مرتیکه .. تو تاپیک چه گوشی هستی؟ :31:نقل قول:
در مورد تاچ ویز 4 حرف مجید تایید میشه من اون زمان که جی اس داشتم و این سری که یه ماه دستم بود فقط تاچ ویز4 می ریختم روش از تاچ ویز3 خیلی روونتر و بهتره مشکل و باگی هم توش نبود انصافا
چی شد بخرم یا نه؟
با این قیمت ارزش Galaxy S خیلی بیشتر از اینه...
دوست عزیز چرا S بهتره؟نقل قول:
GPU قوی تر ، صفحه نمایش قوی تر ، ساپورت خیلی خیلی بیشتر
قیمت هم که برابره...
سلام...نقل قول:
درسته..
gpu گوشی galaxy s خیلی قوی هست قدرتش 2برار Adreno 205 هست.. اما تا حالا هر بازی ساخته شده برای جفتشون ساخته شده.....یعنی پس فرقی نمیکنه.... منظورم اینکه درست GPU گوشی S خیلی قوی هست. اما Adreno 205 قدرت بالایی داره.. الان XPERIA PLAY از همین چیپ گرافیکی استفاده میکنه که برای بازی طراحی شده..
صفحه نمایش superamoled عالی.. اما مال W هم درسته از اون بهتر نیست اما کمترم نیست..
در ضمن S دیگه قدیمی شده.. مال مارس 2010 هست.. مطمئنن ساپورت رسمی مال W هست..
به خصوص اگه سامسونگ اندروید 4 رو به W بده باید بشینی اونوقت به S زول بزنی و همش از این کاستوم رام به اون کاستوم رو بپری... از ما گفتن...
:40::40:
ولی بعضی جاها دیدم این گوشی رو با Galaxy S Plus مقایسه می کنن.نقل قول:
S هم قدیمی تر شده هم اینکه این گوشی تازه اومده چه بسا یه مدت دیگه ساپورت از این گوشی خیلی بیشتر از S بشه.